DVD citac

poruka: 3
|
čitano: 1.105
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
DVD citac gadan problem

Dobra Večer ljudine, imam problem sa dvd citacem, ugl evo sta je bilo

bio sam primoran da formatiram pc, ubacio sam cd od w7 i krenula instalacija, nisam primjetio da je cd od w7 ostecen, no reko hajd, nema veze instalirat cu windows xp, i instaliram windows xp, i tu nastupa problem, ubacim cd od maticne ploce, normalno ucita, a ostale nikako, ako ih ucita, ucita ih kao prazne cd.ouve (bez obzira da li je obicni cd ili dvd). evo i sad probao cd od windows 7 x86 i radi, ali taj mi ne treba, dakle neke cd.ove ucitava tj one koji su mi nepotrebni, a koji trebaju nikako. i znate li u cemu je problem, ne znam do cega bi moglo biti, posto je prava rijetkost da uopste koristim cd ove da bih nesto instalirao ili slusao neke pjesme i sl. sve skidam sa neta, jedino kad treba formatirati tad ubacim cd.

pomagajte

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DVD citac

promjeni firmware ako i dalje ne cita odi u ducan sa racunom gdje si ga kupio,a ako nista od dvoje navedenog ne koristi baci i kupi drugi...tolko od mene

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: DVD citac gadan problem

WinXP zna iz nekog razloga da prebaci iz DMA u PIO mode rada uređaja pa provjeri IDE ili SATA postavke. Probaj i neku Linux live cd distribuciju kao npr Ubuntu ili Mint. Ako pod linuxom ne radi kako treba, mijenjaj DVD drive!

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 23:49 (phoenix2003).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice