Dobar hardware, jadan FPS

poruka: 35
|
čitano: 3.774
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Tip kupio u Pevecu sastavljeno racunalo,radilo je oko godinu dana ok,no nakon toga proc mu se poceo lagano prziti,i komp restartirati.

Doneo kod mene da vidimo u cemu je problem.Rastavio sam ga i odmah primjetio oko coolera nekakvu crnu tekucinu!

Naime,taj koji je sastavljao komp,izmedu proca i hladnjaka je namazao pastu i stavio onu crnu spuzvicu kojiu dobijemo kada kupujemo proc!

U svojoj "serviserskoj karijeri" sam naletio 10-tak puta na procesore bez paste.

JBG desi se {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Dobar hardware, jadan FPS
Milka30 kaže...

Tip kupio u Pevecu sastavljeno racunalo,radilo je oko godinu dana ok,no nakon toga proc mu se poceo lagano prziti,i komp restartirati.

Doneo kod mene da vidimo u cemu je problem.Rastavio sam ga i odmah primjetio oko coolera nekakvu crnu tekucinu!

Naime,taj koji je sastavljao komp,izmedu proca i hladnjaka je namazao pastu i stavio onu crnu spuzvicu kojiu dobijemo kada kupujemo proc!

U svojoj "serviserskoj karijeri" sam naletio 10-tak puta na procesore bez paste.

JBG desi se {#}

koju spuzvicu omg? i jel se rastopilo to po procu, sljepilo?

a to bez paste nije nista, ja sam vidio lika da mijenja proc dok je sve ustekano u struju, ni ne skida hladnjak samo ga zakrene, stavi proc vrati, ne sarava, na 1 sarafu je, aj da je neki dobar cooler za savrseno ravnom bazom, nego stock, samo je modificiran. 

ma ima svasta

Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
Milka30 kaže...

JBG desi se {#}

a to bez paste nije nista, ja sam vidio lika da mijenja proc dok je sve ustekano u struju, ni ne skida hladnjak samo ga zakrene, stavi proc vrati, ne sarava, na 1 sarafu je, aj da je neki dobar cooler za savrseno ravnom bazom, nego stock, samo je modificiran. 

ma ima svasta

Kad kupis proc, u kutiji ti sa njime bude mala crna spuzvica povrsine procesora, valjda da ona skuplja prasinu i ublazuje udarce dok je proc zapakiran...

Danas kad sam tražio diskove sa driverima sam naletio na kutiju od proca pa sam vidio tu spužvicu xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 22:26 (Tox2401).
14 godina
protjeran
Tox2401 kaže...
MARKOcVp kaže...
Milka30 kaže...

JBG desi se {#}

ma ima svasta

Kad kupis proc, u kutiji ti sa njime bude mala crna spuzvica povrsine procesora, valjda da ona skuplja prasinu i ublazuje udarce dok je proc zapakiran...

Danas kad sam tražio diskove sa driverima sam naletio na kutiju od proca pa sam vidio tu spužvicu xD

to se zove epic fail, stavit spuzvu na proc

ko zna ko je sastavljo, mozda djecu imaju tamo uposlenu da im to brzo montiraju, pa kako se ko snade

Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
14 godina

Pa dobro...spuzvica je oblika poput procesora-PA VALjDA TAMO I IDE????GLUP!

Mozda sluzi da se proc brze zagrije,da nema "hladan start" 

{#}

Pa normalno da ju je istopio,i zaljepio da sam ju jedva skinuo.A za to pricvrscivanje coolera,ja tu nesta pametarim,a na mome starome amd-u jos i dan danas imam pricvrscen cooler koncem za helkanje-koji mi je zena dala.Da bude stvar gora,na tavanu imam malo more coolera koji su ispravni-al,eto nema se vremena....

Bitno je da taj komp radi vec cc12 godina,sin ga koristi za Super Marija,nije ispuhan oko 5-6 godina,malo zuji,al siba ko lud!{#}

...Nema se vremena....

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice