DFI LP UT X48-T3RS problem 88

poruka: 3
|
čitano: 1.577
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

pozdrav.

evo ovako,imam problem,naime neki dan sam se odlucio za doticnu plocu,i kupio preko njuskala,normalno covjek mi je poslo plocu koju nemogu upalit,i sad neznam sta da radim,,

spojim plocu na napajanje od 600w ,stavim ram 4gb kingmaxddr3,,sad1gb,,jedna plocica,,8800gtsgraficku,core2duo procesor 2x28ghz,e7500,,probam upalit,i samo se resetira par puta,na displayu od ploce pise C1,citam u knjizi,detektira ram,ili problem sa biosom,,onda dode k sebi,pocnu ventilatori svi vrtit ,ali nema slike,i pise na displayu 88,,opet problem sa biosom,,mislim si,mozda graficka,promijenim graficku za ati 5550,opet isto,znaci 88.

nadam se da netko zna u cemu je problem,jer cmos sam resetiro par puta,,bateriju sam uzeo van i ostavio 10min vani par puta,i nista,neznam vise dal imam uopce koju opciju,osim da je bacim u smece,jer ionako covjek ne vraca novce...

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako ti greška ukazuje na problem s BIOS-om možda je onaj koji ju je imao prije flešao krivi BIOS ili ti BIOS ne prepoznaje procesor. Pitaj onoga od kog si ju kupio koji je procesor bio unutra.

Probaj od nekoga posuditi stariju generaciju s. 775 procesora i staviti ga u ploču, te 1 GB RAM-a za kojeg znaš da je 100% ispravan.

Ako onda možeš u BIOS samo ga flešaj na najnoviju verziju za dotičnu ploču i reviziju iste pa bi trebala raditi i s tvojim procom.

Inače, takve ploče se kupuju za OC i slične bravure pa ju je prije kupnje poželjno provjeriti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

probo sam q6600 quad,i ovaj duo,nijedan ne funkcionira,,ali nece bit ni potrebno,jer covjek oce vatit novac,sad mi se malo prije javio,,ipak hvala na odgovoru

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice