Pošto je zadnja tema iz 2012 takve tematike, otvaram novu.
Ovako, nisam siguran jesam li ja samo osjetljiv i bezveze paničarim, pa eto čisto provjere radi.
Radi se o Fortron 550W Hexa 85+, ATX 2.4. Zvuk sam po sebi zvuči kao nekakvo tapkanje, nisam siguran zbog čega se to događa. Napajanje, kao i sam komp staro je svega 3 tjedna, prvi tjedan i pol nije zvučalo tako, onda je počelo iz čista mira, prašina je očišćena (makar se nije toliko moglo skupiti u svega tri tjedna). Ostatak konfiguracije je vidljiv pod Moj PC
Dolje je link sa zvukom, važno je napomenuti da je prvih pet sekundi samo snimanje u pozadini koje je sam šum da bi mogli razlučiti šum i zvuk titranja napajanja, znači napajanje ne zuji (čuje se lagano zujanje, ali to samo kada je uho u potpunosti u blizini), samo ja nemam na žalost sa ničim kvalitetnijim snimiti. Isprike ako dižem paniku bezveze, prošlo je dosta godina od kad sam imao stolno računalo, a ne laptop.
EDIT: primjetio sam to tek kada je računalo upaljeno neko vrijeme, ne događa se čim ga upalim

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight