bok ljudi ..imam jedan problem ...nakon nekog vremena komp mi se zaledi i ekran pocrni i nista nmg radit nekad to traje samo par sec a nekad se skroz zaledi i treba ga cekat 100 godina ...nmg rec da mi je neka masina od kompa al msm da se ovo moze rijesiti....i pokaze mi se neka poruka u vezi displeja ...a grafa mi je radeon x800 GTO ....molim pomagajte !!!
HVALA!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
za početak provjeri temperaturu grafičke.... i probaj stavit drugi driver
kako mogu to provjeriti ??
skini msi afterburner ili everest
pored gore navedenih možeš još i sa.. gpu-z, HWmonitor, speccy, itd.
odi na sensors i potrazi GPU temperature
http://i1234.photobucket.com/albums/ff417/JRMara10/hmmm.png nigdje mi ne pise temperatura :/
Mozda nemas sensor na grafickoj pa nemos ni vidit
a moguce vidim da je glupa neka grafa -.-'' ...preostaje mi samo kupit novu... jel da??
Pošto se radi o malo starijoj grafi, pretpostavka da je kompletan stroj sličnog godišta. Kada je poslijenji put stroj generalno očišćen? Ako nije davno otvaran, pokušaj ispuhati kompletno kučište, također izvadi grafu i dobro očisti vent. Uvjeri se da ti svi ventovi na kompu rade i da je protok zraka uredan. Ako je stvar viših temperatura to bi svakako trebalo pomoći.
ma da ovo mi je stari komp ...i otvoren je on sa obe strane kucista a nema vas prasine cistio sam ga ...onda najjednostavnije da pricekam zimu hehehhehehe