Cinergy 600 TV

poruka: 4
|
čitano: 2.152
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
offline
Cinergy 600 TV

Pozdrav ljudi,

 

Več duže vrijeme imam Cinergy 600 TV karticu i nikada nisam uspio snimiti niti jednu sekundu meni zanimljivoga sadržaja! Svaki put kada sam pokrenuo snimanje, slika i zvuk su počeli trzati pri čemu se to reflektiralo i na sami snimljeni file.

Kao format sam izabrao RGB 555, a za kompresiju DivX 6.7(to mi je najnovija ponuđena), dok sam za kompresiju uzeo zvuka WMA audio encoder. Probao sam razno razne kombinacije međutim jedno veliko ništa! Još jednu stvar bi trebao napomenuti, a to je da imam nforce2-U400 chipset...  negdje pročitao da se na starijim pločama PCI uređaji imaju problema prilikom komunikacije sa chipsetom (prilikom bilo kakvog značajnijeg rada hard diska, crte mi se počinju pojavljivati po prozoru gdje se TV vrti).

 

I za kraj pitanje....je li se itko ikada bakćao sa nečim sličnim da me prosvjetli ili možda zna neki programcic koji bi bio kompatibilan sa karticom i bez problema žvakao gore spomenuti problem?!

 
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
offline
RE: Cinergy 600 TV
Možda ti je problem što ti "on the fly" konverzija u DivX.
Probaj snimanje u sirovi (native) format ili eventualno provjeri codece

probaj
Cyberlink power cinema
Nero home

P.S. iako nemam ovu TV karticu mislim da ovi programi rade s njom
16 godina
neaktivan
offline
RE: Cinergy 600 TV

buggg

buggg

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2008 0:05 (shiljak).
16 godina
neaktivan
offline
RE: Cinergy 600 TV
shiljak kaže...

buggg

buggg

 ne razumjem, što bi to trebalo značiti?!

Anyway, Paolo2612 što se tiče, kako ti kažeš "on fly" konverzije, to je bio jedini izbor jer je po sekundi zapisivao 7,5 mb. Nedaj Bože da sam htio snimiti film u trajanju od 60min jer to bi mi zuzelo silnih 27Gb iako na taj način radi:) Što se codeca tiče, nisu samo DivX-ovi prolazili krštenje već i Xvi-dovi i FFdshow-ovi, uglavnom sve sam is provrtio i niti jedan nije dao očekivane rezultate.
Međutim jučer čim sam pročitao tvoj post odma sam se bacio na skidanje Cyberlink power cineme i zamisli....snima besprijekorno:)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice