BSOD - što, zašto i kako izdvojena tema

poruka: 3.547
|
čitano: 1.201.633
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: BSOD - što, zašto i kako
bikloner kaže...

Evo na sve moguce nacine sam resetirao cmos, u biosu su svi naponi na auto, cpu ratio isto, koliko vidim, sve je kako je defaultno, samo sto su i datum i vrijeme resetirani, al i dalje je problem potpuno isti.. Poruka "windows cannot repair this computer automatically".. Pod problem details imam 7 "Problem signature"-a.. Pa kakav opce moze bit problem, nije mi jasno..

EDIT: Jel ima smisla ponovo bootat windows sa cd-a pa ic na repair ili mozda ponovni instal?

Upali računalo stišći F8 i i odaberi Last Good Configuration.Raci kako je to išlo.

Pretpostavljam da ti se BSOD dogodio za vrijeme windows update ili tako nešto.

No ne znam jesam li te dobro shvatio,kada bootaš bez CD-a što dobiješ?

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 12:44 (Ikarus01).
13 godina
neaktivan
BSOD - što, zašto i kako

Aaaaaaa, moja glupost nema granica!

Kako mi je ssd bio u AHCI modu, kad sam resetirao cmos, vratio se u IDE mod i to je radilo problem cijelo vrijeme..

Hvala decki u svakom slucaju! {#}

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bikloner kaže...

Aaaaaaa, moja glupost nema granica!

Kako mi je ssd bio u AHCI modu, kad sam resetirao cmos, vratio se u IDE mod i to je radilo problem cijelo vrijeme..

Hvala decki u svakom slucaju! {#}

Jesam ti rekao da je vjerojatno SATA{#}.

Asrock Dr Debug ti je dobro reka,slušaj ga sljedeći put,iako se nadam da neće biti sljedeći put.

Drago mi je da si rješio problem.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
Icefox kaže...

Pozdrav, moze li mi netko pomoci oko ovog problema? Konfiguracija pod moj pc, na slici je dump file. recite ako trebate jos neke informacije.
edit. itko? 

Cudno ali kad sam deinstalirao avast vise mi se bsod nije pojavljivao.

13 godina
neaktivan
BSOD - što, zašto i kako

Pozdrav,

zamolio bih clanove foruma za pomoc jer vec odavno imam problem sa plavim ekranom.

naime desava se da kad ujutro prvi put palim racunar restartuje se i po 10 puta, cesto se digne sistem i onda racunar zaledi ili mi se pojavi plavi ekran, i sve tako kao to rekoh nekih 10-tak puta i onda najednom kao da dodje sebi i nema restarta cak ni pod opterecenjima, radi super dok ga ne ugasim i onda ponovno isti problemi iduci dan.

moram naglasiti da mi nije pomoglo ni reinstalacija windowsa :(

sinoc sam oborio sistem, taman kad sam pomislio da sve radi OK jutros opet problemi.

istestirao sam hard disk raznim programima i nije bilo losih sektora.

evo sta kazu program BluScreenView

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BSOD - što, zašto i kako

Evo testiran RAM memoriju i prvo sto sam primijetio da su pločice od različitih proizvođača, ne znam da li to može praviti problem, a u toku testa vidim da ima i grešaka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BSOD - što, zašto i kako

Pozdrav ljudi.Što da vam kažem,mučim se s ovim plavim ekranom dosta dugo.Nekada ga uopce nema, a nista ne napravim i mogu igrati(LoL) =D. Ali sada mi uopce ne dopusta.

Da vam ispricam pricu u potpunosti.Imao sam win xp i na njemu se koji put pojavio BSOD ali recimo da bi taj problem sam nestao.I tako ja instaliram win7 kao bolje performanse budem imao na njoj(sto i je istina) ali na sedmici me prati BSOD konstantno,ne mogu igrati uopce izbaci ga nakon 5 minuta igranja.I pokusavam sa driverima jer mi je izbacivao neki atimpag,atimdag.sys i tako to. I rijesim ja to s nekim fixevima KAO ,ali rijeseno je bilo samo to da mi se nije pojavljivao plavi ekran nego bi mi se samo zacrnio ekran.Pokusavao s drugim napajanjem,drugim ramima,drugi hdd,nista.I u redu, ja se evo vratio na XP opet.Instalirao samo najpotrebnije,drivere za grafu,drivere za wirelles adapter,driver za zvucnu i to je ugl. to.(plus net framework i LoL).I udem ja u LoL i kad ono izbaci me na desktop kao neki bug splash,cini se da je do igre nesto .Ali ugl. nije mi izbacio niti BSOD niti mi se zacrnio ekran nije tako da je to napredak.I kad ono skinem ja google chrome i cini se da je sve radilo u redu.Jednom mi se crashao,pa ga uninstalirao i tako.Instaliram directx sa microsoftove stranice, pomislih da on nije updatean i tako. i kad ono youtube mi crkne(flash player pao) i nakon koju minutu BSOD opet.Znaci gore je pisalo samo irql_not_less_or_equal , nikakvi driveri ini nista. Sad sam krenuo u istrazivanje minidumpa.pa cemo vidjeti.Ako netko ima btw. neke savjete rado bi ga poslusao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BSOD - što, zašto i kako

skinuo sam ovaj bluescreenview .Ali cini se da se minidumpovi ne spremaju za ove BSOD-ove.Jer po vremenu vidim, zadnji je bio oko 15h .Tada mi je bilo izbacilo win32k u BSOD-u.Repairao sam windowse i od tada se pojavljuje samo IRQ_.... A dolje pise kao dumping physicall memory to hdd i tipa nikako da se zavrsi to dumpanje..prekinuo sam na kraju tipkom za restart..vec sam umoran od ovoga... znaci od atimpag.sys do win32k pa sad do ovoga samo gdje nista ne pise i ne ostavlja minidump fileove.Sad me bilo izbacilo tipa otvorio sam bluescreenview i poceo gledati...hmm.. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BSOD - što, zašto i kako

Na koji nacin mogu viditi uzrok BSODa? Dolazi rijetko ali opet dode bez razloga. Driveri updateani, sve komponente su uredu. Virusa nema. Nema pregrijavanja.

Kako i zasto? Na online armoru mi se otvori svaki put prozor poslje BSODa za minidump.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Na koji nacin mogu viditi uzrok BSODa? Dolazi rijetko ali opet dode bez razloga. Driveri updateani, sve komponente su uredu. Virusa nema. Nema pregrijavanja.

Kako i zasto? Na online armoru mi se otvori svaki put prozor poslje BSODa za minidump.

Probaj sa BlueScreenView ili WhoCrashed.

Jednostavno skini ,pokreni (BlueScreenView je .exe ,nema instalacije) i otvori dmp file s jednim od tih programa.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 22:17 (kizo2703).
15 godina
BSOD - što, zašto i kako

Evo ga.

Vecina sadrzaja na googlu upucuje na nvidia drivere u vezi grafickih kartica, ali ja nemam nvidiju. Niti crossfire.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 22:28 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...

Najčešći problem je klanje drivera međusobno,nešto nečemu ne paše..Najveća je zabuna da najnoviji driveri su najbolji..probaj roll back drivera na stariju verziju i vidi što bude..

12 godina
BSOD - što, zašto i kako
Confa je pod moj pc
Bsod se desava najcesce u igrama, a zna se i desiti par puta kada podjem da ugasim pc

uradio sam sve kako je navedeno u prvom postu i da li neko moze iz ovih informacija da mi kaze u cemu je problem

http://img191.imageshack.us/img191/4127/bsodo.jpg

hvala unaprijed svima

sry za bump
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xpider kaže...

Izbriši AVG i javi je li se promijenilo... AVG je znao zadavati probleme na win 7 i baš je on zajedno s ntoskrnl.exe-om uzrokovao BSOD.

When all else fails - crowbar the fucker
12 godina
neaktivan
BSOD - što, zašto i kako
Ispravak !!! Problem mi je sa hddom cim ga iskopcam nema BSODA sto naci mora da su driveri sta da radim ?
Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 18:54 (Damir1908).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
BSOD - što, zašto i kako

Problem signature:

Problem Event Name: BlueScreen

OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1

Locale ID: 1050

Additional information about the problem:

BCCode: 124

BCP1: 0000000000000000

BCP2: FFFFFA80079C2688

BCP3: 0000000000000000

BCP4: 0000000000000000

OS Version: 6_1_7601

Service Pack: 1_0

Product: 256_1

Files that help describe the problem:

C:\Windows\Minidump\051313-17312-01.dmp

C:\Users\marko\AppData\Local\Temp\WER-35375-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:

C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

ovo mi se desi svakih par dana, nema blue screena nego freeze pa se resetira, to u windowsu, kada surfam i slicno
posto je bilo crashanja drivera u bf3 prije ovoga, sad cu pokusat lockat voltazu i stavit maximum performance

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 10:00 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Problem signature:

Problem Event Name: BlueScreen

OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1

Locale ID: 1050

BCCode: 124

BCP1: 0000000000000000

BCP2: FFFFFA80079C2688

BCP3: 0000000000000000

BCP4: 0000000000000000

OS Version: 6_1_7601

Service Pack: 1_0

Product: 256_1

C:\Windows\Minidump\051313-17312-01.dmp

C:\Users\marko\AppData\Local\Temp\WER-35375-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:

C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

ovo mi se desi svakih par dana, nema blue screena nego freeze pa se resetira, to u windowsu, kada surfam i slicno
posto je bilo crashanja drivera u bf3 prije ovoga, sad cu pokusat lockat voltazu i stavit maximum performance

Dobio si kod 124 to ti je Whea pogreška ilti Windows hardware error architecture uveden poslije Win Viste.

0x124 ili 0x00000124  se događa kada win utvrdi problem s hardverom.E sada možeš probat proc,grafu i memu testat ili možeš uplodati minidump pa da se vidi kaj se to može anlizirati.

Ako hoćeš sam napiši !whea nađi drugi broj u wrapperu(dolje) i taj broj selektiraj pa desni klik(desni klik ti kopira) i onda tu vrijenost stavi iza naredbe/ekstenzije !errrec.

To je maksimalno što ti mogu pomoći bez minidump datoteke.To je softwerski visoko abstraktni dio , sad idemo na abstrakno nisko hardverski.

Koliki ti je napon i clock postavljen,imaš li kojim slučajem pokrenutu Aidu ili koji drugi monitoring za vrijeme igre,držiš li switchable grafiku i koristiš li 2D i 3D modove napona,kolike su temperature,ne samo grafike,već procesora,matične i kučišta.

Pogledaj si ovu listu volim ljude ovdje usmjeriti kad clockaju.

http://www.overclock.net/t/935829/the-overclockers-bsod-code-list .

Dakle pogledaj si vtt to ti je Voltage termination i nije isti u AMD i intel no u intelu je mislim napon IMC-a 

Ovako kaže JEDEC a oni su standard Dram-a

http://www-k.ext.ti.com/SRVS/Data/ti/KnowledgeBases/logic/document/tutorial/vtt.htm

Također pogledaj i Vcore i možeš i Vdroop da to makneš s puta jel ti uključen LCC jel ti se napon često mijenja?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 12:36 (Ikarus01).
13 godina
protjeran
BSOD - što, zašto i kako

Kako da napravim taj minidump? Ugl, probat cu lockat napon s msi afterburnerom i sve stavit u prefer maximim performance, pa vidit sta ce bti, posto je prije desaval oda se bf3 crasha, tj nvidia driveri stopped responding, pretpostavljam manjak napona, posto je kartica tvornicki overclock.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 20:13 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
BSOD - što, zašto i kako

Moze pomoc decki?

Problem signature:
  Problem Event Name:    BlueScreen
  OS Version:    6.1.7601.2.1.0.256.1
  Locale ID:    1050

BCCode:    d1
  BCP1:    0000000000001028
  BCP2:    0000000000000002
  BCP3:    0000000000000000
  BCP4:    FFFFF8800464033B
  OS Version:    6_1_7601
  Service Pack:    1_0
  Product:    256_1

C:\Windows\Minidump\051413-21574-01.dmp
  C:\Users\Drahic\AppData\Local\Temp\WER-32760-0.sysdata.xml

http://i.imgur.com/Wzw9KN1.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
drahic kaže...

Moze pomoc decki?

Problem signature:
  Problem Event Name:    BlueScreen
  OS Version:    6.1.7601.2.1.0.256.1
  Locale ID:    1050

BCCode:    d1
  BCP1:    0000000000001028
  BCP2:    0000000000000002
  BCP3:    0000000000000000
  BCP4:    FFFFF8800464033B
  OS Version:    6_1_7601
  Service Pack:    1_0
  Product:    256_1

C:\Windows\Minidump\051413-21574-01.dmp
  C:\Users\Drahic\AppData\Local\Temp\WER-32760-0.sysdata.xml

http://i.imgur.com/Wzw9KN1.jpg

Ovako otići ćeš u cmd s admin privilegijom i napisati driverquery /FO list /v >"%USERPROFILE%\Desktop\testin.txt"

ubaci tu i driverquery /si | findstr FALSE >"%USERPROFILE%\Desktop\test1234.txt

Kada ti oba budu na desktopu zippaj ih negdje na neki servis pa daj link također i tamo ubaci minidump iz C:\Windows\Minidump\ i datoteku 

WER-32760-0.sysdata.xml iz C:\Users\Drahic\AppData\Local\Temp\

Ovako za D1 ti samo mogu reći da je DRIVER IRQL not less or Equal  no to već i sam znaš iz reporta koji si stavio(izgleda mi ko Who crashed).

Ako želiš možeš malo pročitati o interupt requestu ovdje i ovdje http://en.wikipedia.org/wiki/IRQL_(Windows)  http://en.wikipedia.org/wiki/Interrupt_request

IRQL se čita ko erkel-"Urkel".

Bug check code(BC) parametar 4 pokazuje adresu stoga ako imaš debugger upiši !errrec  FFFFF8800464033B i nađi grešku sam.

Kažem sam jel mnoge sam pitao za dumpove pa ništa od toga,uglavnom ne bi se previše zabrinjavao znači da je driver pokušao referencirati memoriju koja ne postoji,proces u kernel modu može pristupiti samo onome(memorijskoj adresi-paged pool) što ima manji irql od njega ili jednaki non paged pool omogućava pristup na bilo kojoj interupt razini.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 10:32 (Ikarus01).
13 godina
protjeran
BSOD - što, zašto i kako

ja sam svoje sve rjesio tako sto sam upalio prefer max performance i force constant voltage, nema vise crasheva u bf3, sve 5 vec danima, nijedan crash

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
BSOD - što, zašto i kako

Nisam imao vise problema do sada. Ako cu ih opet imati,postati cu dumpove ovdje.

Hvala na odgovoru. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

ja sam svoje sve rjesio tako sto sam upalio prefer max performance i force constant voltage, nema vise crasheva u bf3, sve 5 vec danima, nijedan crash

Baš si kliknuo Force constant voltage?To si radio u Trixxu ili MSI AB?

Uglavnom Force constant voltage ne zgleda ko nešto što bi bilo u biosu jer se tamo takvi problemi rješavaju s offsetom napona.

Osobno bih preporučio da probaš constant voltage on/off par puta dok si u idle i par puta u load naprimjer bf3 iako je to cake naprema occt i prime 95 blend koji bi bili bolji izbori.

Stvar u constant voltage je da su ti i idle i load iste vrijednosti napona u Trixxu 1090 mV ako se ne varam.Normalno je za load da napon pada to se zove vdroop i jedna je od najboljih stvari što se može dogoditi hardveru u smislu dogog i kvalitetnog života.Ja bih osobno probao isključiti taj constant voltage pa ako se problemi opet pojave držati ga samo na load.Constant voltage mi se čini da je samo metoda da se kartica drži u trajnom boostu.

Inače koliki ti je slider na power settings preporučam 20% da ga gurneš ako držiš overclock.To možda rješi problem.

Nemoj misliti da ti pametujem samo ne želim da izgubiš tako skupu karticu nešto ranije,jel svaki overvolt proporcionalan njegovoj snazi uništava ASIC.

Isprike na Oftopicu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 11:43 (Ikarus01).
13 godina
protjeran
BSOD - što, zašto i kako

sa afterburnerom, oc je tvornicki core 970, mem 2050,sh 1950

sta preporucas, drzat cu ovako jos par dana da,se uvjerim da nema nijednog crasha ili bsoda pa vidit

jel se to moze sta u biosu

i jos nes sam promjenio u afyerburneru, pisalo ke da poboljaava stabilnost, bile su 2 opcije, ja promjenio, na mobu sam, kazem kasnije

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 12:21 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

sa afterburnerom, oc je tvornicki core 970, mem 2050,sh 1950

sta preporucas, drzat cu ovako jos par dana da,se uvjerim da nema nijednog crasha ili bsoda pa vidit

jel se to moze sta u biosu

i jos nes sam promjenio u afyerburneru, pisalo ke da poboljaava stabilnost, bile su 2 opcije, ja promjenio, na mobu sam, kazem kasnije

Bilo bi lijepo kad bi vratio sve što si promijenio i samo dignuo power limit na 20+ to će ti omogućiti stabilniji i već overclock bez previše prtljanja po naponu.Naravno bit će ti i veća potrošnja struje u wattima pa ne znam brine li te to ako si na uskom budžetu.

Ako se slučajno sjetiš kaj si mijenjao reci mi pa bum videl.Ovo sa constant voltage sam čuo da je dosta ljudi imalo problema,a opet neki i rješili time problem u BF BC tako da varira.

Međutim skoro svatko će se složiti da nikad ne smiješ imati ili previše ili premalo napona uvijek taman i što je više ili manje moguće na ušicu igle.Dižeš i spuštaš u malim razmacima i ekstenzivno testiraš ako spustiš dosta pa se ruši onda mrvicu podigneš ako se i dalje ruši opet podigneš i tako u krug.Naravno to vrijedi samo za stvaro dignute frekvencije no i u manjim overclockovima potrebno je testirati,zapamti što manje napona silicij duže živi.

Edit:ne znam jel blaga disleksija il kaj no uvijek za silicij prvo napišem silikon,silicon/silicone i nema neke razlike osim u fonetici,gledao sam nedavno family guy i bila je situacija navedenim.

13 godina
protjeran
BSOD - što, zašto i kako

Evo kako sada stvari stoje, jos je u task manageru max performance mode, u driverima od nvidie isto prefer max performance

taktovi i napon taktovi i napon
stavio sam kernel mode, pise da poboljsava stabilno st u bc2, nesto zbog punk bustera stavio sam kernel mode, pise da poboljsava stabilno st u bc2, nesto zbog punk bustera
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Evo kako sada stvari stoje, jos je u task manageru max performance mode, u driverima od nvidie isto prefer max performance

Prvo hardware acces interface zgasi-disable

Iskreno nisam najsigurniji oko toga

Added new compatibility option allowing disabling low-level access to hardware. New option replaces more complex RTCore.cfg renaming related workaround for BFBC2 Punkbuster's bug

i onda

Added new compatibility option allowing using protected kernel mode low-level access to hardware instead of user mode one. This option can also be used to bypass Punkbuster related stability issues

Ja bih probao zgasiti jel dosta je ljudi imalo problema s tim uključenim.Pa onda vidi.

Force constant voltage makni i probaj power limit staviti na 20.Koliko vidim taktovi su normalni,jel?

Ove control stvari ostavi,i iskreno preporučio bih ti da ti se ne pali s windowsima i automatski ažurira no to je tvoj odabir.Ako želiš automatsko ažuriranje i takve stvari onda stavi sve programe u ono vrijeme kada nisi na računalu i kada ne igraš tako da ti ne iskaču random procesi za vrijeme igre,te stvari možeš podesiti u task scheduleru pod Computer management.

Imaš Kombustor(K) sa strane pa njime testiraj kad budeš mijenjao neke taktove,tj. ako budeš.

Stvarno molim te makni force constant voltage normalna je 950,s ovime što imaš sada core clock bi ti trebao biti oko 1150 mhz.

Još jedna dobra stvar nešto što sam nedavno saznao kao dobar mjerač preformansi.

Ako nemaš GPU z skini ga TU i pogledaj ASIC quality ako nije iznad 65-70% na zračnom hlađenju ne bih se previše raspištoljio klokovima.

Sretno.  I javi rezultate,ali na PP.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 12:21 (Ikarus01).
11 godina
BSOD - što, zašto i kako

pozdrav, kad sam instalirao najnovije drivere za grafucku(amd radeon 7870 2 gb) 2-3 puta mi se dogodilo da izbaci blue screen atikmpag.sys ali samo kad se monitor ugasi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lolking kaže...

pozdrav, kad sam instalirao najnovije drivere za grafucku(amd radeon 7870 2 gb) 2-3 puta mi se dogodilo da izbaci blue screen atikmpag.sys ali samo kad se monitor ugasi.

Probaj ih reinstalirati, jer BSoD pravi ATI-ev driver..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
BSOD - što, zašto i kako

reinstaliaro sam ih i opet ista stvar, ugasi se samo kad se ekran ugasi nakon 10 min i baci ovo van:

On Sun 19.5.2013. 14:35:22 GMT your computer crashed
crash dump file: C:\Windows\Minidump\051913-17581-01.dmp
This was probably caused by the following module: atikmpag.sys (atikmpag+0xACF0)
Bugcheck code: 0x116 (0xFFFFFA8006EF7010, 0xFFFFF88006E98CF0, 0x0, 0x2)
Error: VIDEO_TDR_ERROR
file path: C:\Windows\system32\drivers\atikmpag.sys
product: AMD driver
company: Advanced Micro Devices, Inc.
description: AMD multi-vendor Miniport Driver
Bug check description: This indicates that an attempt to reset the display driver and recover from a timeout failed.
A third party driver was identified as the probable root cause of this system error. It is suggested you look for an update for the following driver: atikmpag.sys (AMD multi-vendor Miniport Driver, Advanced Micro Devices, Inc.).
Google query: Advanced Micro Devices, Inc. VIDEO_TDR_ERROR

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice