BSOD - kmode_exception_not_handled

poruka: 3
|
čitano: 1.400
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
BSOD - po prvi put!

Pozz,

Danas mi se prvi puta otkako imam pc pojavio BSOD (KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED) tjekom dugog igranja Call of Duty Black Ops-a.

Prvo sto sam napravio je da sam vratio Proc Athlon II x4 630 nazad na stock (inace je radio na 3,3GHz sa stock naponom ispod katane 3).

Nemislim da je rjec o bilokakvom pregrijavanju jer svoju HD6870 nepustam iznad 75°c, a cak i proc u full loadu ne prelazi 52°c (naravno OC-an).

Inace nikad prije mi se to jos nije desilo, procesor je vec dugo vrijeme stabilan na 3,3 i testiran sa Prime95 u trajanju od 5 sati-i.

Evo par ss-ova u prilog od Action centra i WhoCrashed-a.

Um caruje dok snaga ne popizdi!
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 11:46 (Brega55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ili virus ili driveri po gugleu. Prije bi rekao da su driveri u pitanju, probaj ih obrisati i staviti nove.

Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kad ju ponovite.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Stavi neke druge drivere.Ima sam ja tako u kolege dok sam mu srediva komp problem.Inace za sada sto sigurno znam da nekad driveri uzrokuju bsod kod 68xx serije a cini mi se da i u 69xx to ima.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice