Nakon što promijenim postavku u biosu da prvi boot radi sa cd-a,save and exit,sve napravi ok,nakon toga ponudi da stisnem bilo koju tipku da boota sa cd-a,ali ne pokreće instalaciju OS nego diže windowse normalno??ima li neko kakvu ideju zašto neda instalirati novi os??ne griješim u koracima jer sam to napravio jedno stotinjak puta do sada.
Boot problem
- poruka: 6
- |
- čitano: 2.352
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nakon što promijenim postavku u biosu da prvi boot radi sa cd-a,save and exit,sve napravi ok,nakon toga ponudi da stisnem bilo koju tipku da boota sa cd-a,ali ne pokreće instalaciju OS nego diže windowse normalno??ima li neko kakvu ideju zašto neda instalirati novi os??ne griješim u koracima jer sam to napravio jedno stotinjak puta do sada.
nije do cd-a
Pod pretpostavkom da pritisnes neki taster kada ti kompjuter javi da to uradis da bi se bootovao sa bootablinog CD-a, jedino sto ostaje je tastatura. Ako je bezicna i/ili se spaja na USB, moguce da ti je to problem.
Ja imam Logitech Wireless Desktop komplet i tastatura ne radi u tom delu boota (ne mogu, recimo, ni onaj meni za boot Windowsa (F8) da dobijem). Za te stvari sam morao da sacuvam staru PS/2 tastaturu.
ma dužan sam ti biru,sa drugom tipkovnicom radi