Bitforce glasni ventilatori u idle-u
- poruka: 8
- |
- čitano: 2.489
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledaj u biosu na koji način reguliraš vrtnju, imaš dc, pwm i na nekim pločama auto, kada si ih uboo u ploču probaj prvo u pwm modu ukoliko ne možeš kontrolirati vrtnju prebaci na dc.
slika iz asrockovog biosa...
Pozdrav, ma sve moguce sam probao u biosu . Ventilator uopce ne daje znakove zivota kada ga spojim na maticnu. Dok cim ga vratim u seriju na napajanje . I vrti i svijetli jer je rgb
sto nisu ti bitforce oni glupi rgb-ovi, idu preko molexa, i nemaju pwm regulaciju, elem ni ne mogu raditi preko 3 pin konektora, iako se daisi chainaju tako?
ja imam neke takve i rade samo na molexu.
Znaci ako zelim tise racunalo moram kupiti druge ventilatore? Jer ovo je uzas kad rade non stop na 100%
iskreno ne znam, provjeri tocno koji su ventovi, ja imam drugacije kuciste i kod mene su "glupi" koji konstantno rade, ali ne mogu reci, stvarno su tihi...
Nikad nemoj kupovati gotov PC jer vjerojatno imaš unutra i neko škart napajanje, a i sigurno si ga platio više nego što bi platio neku konfiguraciju koju bi složili u racunala.hr npr. Dobio si manje, platio više.
Ma kupio sam slozen PC na to sam mislio . Da ga ja nisam osobno slagao.
https://www.njuskalo.hr/pc-racunala/gaming-pc-rtx-3070-ryzen-5-5600x-oglas-40982028
uzeo sam ovakav i to kucisteje i njihovi ventilatori . Komp radi savrseno jedino su ventilatori glasniji