Pozdrav, kupio sam navedenu ploču i procesor, i sad imam problem. Dakle, kad krenem instalirati windows 7 pri namještanju, bilo to napočetku jezik i zemlja ili direktorij instalacije komp mi samo zablokira i nemogu ništa osim ugasiti ga na power tipku, Flashao sam najnoviji bios ali sve isto. Pa me zanima jeli to do procesora, da ga matična ne podržava pa zato blokira tako ili što?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Hmm, budemo vidjeli što je, dogovorio sam s čovjekom da mu donesem ploču i proc pa ako nebude mogao napraviti zamjenit će mi pa će valjda bit sve ok. Samo da je procesor crko dal onda nebi trebo bit bez ikakve slike? Jer ja normalno po biosu mogu namještat i sve, samo kad idem instalirati win onda mi u nekom trenutku samo blokira.
This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
a dobro, budemo isprobali pa ako je cpu, nek da novi ili vrati novce.
Na kraju je ispalo samo da matična ne podržava taj procesor, zamjenili matičnu i evo ga radi savršeno.