Acer Aspire 5720z problem-resetira pri ulasku u os

poruka: 4
|
čitano: 1.774
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Imam problem sa navedenim tipom laptopa. Odjenom je počeo pri ulasku u os (windows 7 professional 32-bit) resetirat, neki blue screen izbaci pa se resetira. Mislio sam da je problem u hard disku, pa sam ga izvadio van, spojio preko ladice na komp i formatirao ga, vratio unutra, išao instalirati nove windowse i opet isti problem, nakon što učita setup files resetira se..

Jel je imao netko sličan problem? Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Acer Aspire 5720z problem-resetira pri ulasku
rim_breaker1 kaže...

Imam problem sa navedenim tipom laptopa. Odjenom je počeo pri ulasku u os (windows 7 professional 32-bit) resetirat, neki blue screen izbaci pa se resetira. Mislio sam da je problem u hard disku, pa sam ga izvadio van, spojio preko ladice na komp i formatirao ga, vratio unutra, išao instalirati nove windowse i opet isti problem, nakon što učita setup files resetira se..

da se ne pregrijava? ako nije to stavi ga na hladan kamen ako imas na verandi ili negdje i onda probaj instalirat ..ako se bude resetiro a hladan je predpostavljam da maticna zeza ili kad se resetira pogledaj u BIOSU temperaturu proca i ostaloga .. probaj u bisou stavit ako ima opcija npr automatski da se gasi na 70-80 stupnjeva jer nekad zna bit stavljeno na 60 stupnjeva a inace na tim temperaturama procesori i rade sa standardnim hladnjacima pa se gasi ....a sto se tice blue screena to je sigurno los windows bio predpostavljam ... 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
15 godina
neaktivan
Re: Acer Aspire 5720z problem-resetira pri ulasku
rim_breaker1 kaže...

Testiraj memoriju sa MemTestom , lako moguće da je do nje .

... Ako te zanima otkud sam, pogledaj na profil ...
14 godina
neaktivan

Hvala vam na odgovorima, rješio sam problem. U pitanju je bila memorija, imao sam 2gb+1gb, samo sam im zamijenio mjesta na matičnoj i odma proradilo :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice