Acer Aspire 3020 Wifi problem

poruka: 2
|
čitano: 1.218
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Acer Aspire 3020 Wifi problem

Danas mene frend zove da mu dodem napravit wifi na njegovom polovno kupljenom laptopu. Ja sad instaliram drivere za wifi karticu i idem se pokusat povezat preko one ikonice dole u desnom kutu. I ono nema mreze,ne pronalazi. I radim ja tako pola sata sa razlicitim driverima i mogucnostima, pokusavam stalno stiskat onu tipku za paljenje wifi antene(dole slika),ali problem kod te tipke je kada ju stisnes nigdje ne pokazuje dali je ukljucena ili iskljucena. Ja njem kazem da je sigurno do hardvera i da idemo ga otvorit. Otvorimo ga mi izvadimo karticu i skroz ga rastavimo i primjetimo da kabal koji je spojen sa 2 zice(crna i siva) na wifi karticu je prerezan,i nakon pola sata razmisljanja gdje moze ic ja onako bzvz pogledam pokraj onog mehanizma za spustanje lcda i vidim nekakvu isto prerezanu zicu.I mi rastavimo oklop od lcda i izvadimo tu zicu,malo ocistimo i kad vidi siva i crna zica. Spojimo mi sad tu zicu kod lcda sa ovom sto je spojena na karticu i u nadi da ce radit opet fail. Moze li netko pomoci jer stvarno neznamo vise sto uciniti? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Acer Aspire 3020 Wifi problem

Netko? {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice