2 problema

poruka: 3
|
čitano: 614
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
2 problema

Imam 2 problema. Prvi je kad stavim da mi memorija radi na 1600 mhz pc mi nakon 4 sata rada izbaci bsod. memorija je 1600 mhz, ali je maticna stavila da radi na 1333mhz, a tada mi je komp spor i steka. na internetu sam procito da moj proc podrzava do 1333 mhz pa je vjerojatno zbog toga. drugi je problem sto mi grafička izbacuje neke crte na MSI Kombustor 2.5 na kmark testu pocinje izbacivat crte na ekranu na 64% testa.

sto da uradim 

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
2 problema

Memorja ti je na 1333mhz je je to najvisi default postav koji maticna podrzavam, dakle za 16oo mhz je potreban overklok !

Inace tesko da ti je komp spor zbog razlike u memoriji između 1333 i 1600 ta razlika je zanemariva, nesto drugo bi trebalo biti, sto se tice grafe ako ti radi u igrama onda je sve ok - ovi testovi su sinteticki i nebitni su - nisu mjerio nicega - recimo furmark je dobar primjer - on moze spalit sasvim novu i ispravnu grafu - dakle kani se testova ako ti siluju grafu i ako hoces rame na 1600mhz moras klokati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: 2 problema
Pa i jesam ih kloko u biosu, na memory clock s auto na 1600 mhz i onda sam dobio bsod
This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice