jbga, lose vodenje firme dovodi do brze propasti, barem u poslu kojim se bavi jos 100 firmi...
jbga, lose vodenje firme dovodi do brze propasti, barem u poslu kojim se bavi jos 100 firmi...
evo da se i ja kao bivši djelatnik vemil poslovnice javim i iznesem svoje dojmove. radio sam 8 i pol mjeseci, a ekipu iz druge poslovnice sam znao skoro više od 4g. tako da ja kupujem (kupovao) već skoro 6 g u vemilu. da i složit ću se da je sve otišlo kvragu, prije se bili no1 ovdje u rijeci, a sad su shit, a zašto, pa evo navest ću vam par primjera, ja sam radio kao prodavač-skladištar za pišljivih 2500kn i naravno obavljao sam svoj posao uredno kako bog zapovijeda, dok nisu došli problemi, a taj problem je bilo vođenje skladišta pa naredbama iz Zagreba, pazi ti oni upravljaju kako će moje skladište izgledat, al eto... i naravno meni to nije bilo uredu, al ćuti i radi i tako je još bilo podosta problema od kojih sam ja jedni tamo radio, primao više od 20-25 paleta robe tjedno, a ono najvažnije je bila fraza mog šefa poslovnice "ma... riješit će se to" i tako u nedogled... eh, pa su počeli dobivat jako zanimljivu robu (usisavač, pegle i td.), a šećer na kraju su bile vodene bojice, flomasteri, bilježnice i j....e olovke, da j..... uredski pribor, a vemil središte audio video informatike. tako da nakon mog otkaza (nisam se svidio dragoj k...i Marini iz Zagreba dobio sam otkaz) su počeli prodavat epilatore, depilatore, brijače aparate, mikrovalne i ostala sranja tako da je nakon toga sve otišlo kvragu... u poslovnici Varteks u Rijeci je radilo 11 ljudi, sad od njih su 3 ostala, a ekipa iz druge poslovnice su svi dobili otkaz il su ih dali jer za 2500 milje se ubijat, a imaš jako dobro znanje informatičara, općenito nema smisla... toliko za sad, sve je postalo shit, a od svih za sad najbolji je Links. Možda sam napisao ovdje knjigu, ali to je moje radno iskustvo u Vemilu. Moja činjenica, ako možda nekom smeta nek slobodno kaže.
P.S. ispravak, ne piše se Ve-mil nego Vemil, jer su draga gospođa Verica i G. Milan rastali il to još neš traje
pozz svima
kada dođete u vemil i pitate prodavače pitanja tipa kada ćete dobit ovo napajanje, ili ovu grafilku karticu i sl. i on vam kaže da ne zna - govori vam istinu. tak je bilo i sa mnom. meni nikad nitko nije rekao kada bi nova roba mogla dolaziti. ljudi su mislili možda da se meni osobno ne da raditi, ali stvar je u tom što meni nikad nitko nije javljao kada uopće mogu očekivati novu pošiljku robe. reći ću vam - nisu krivi prodavači, nego njihovi šefovi. pa ono, ak vas eventualno neš naživcira, nemojte toliko krivit onoga tko je s druge strane pulta, ni on sam ne zna kada će i kada šta od robe doći. jer ne može imat utjecaj na to.
Ne znam sto je s njima, ali sam imao samo dobrih iskustava...
Za razliku od hgsrota kada nas 10 stojimo u redu, dok jedan radi, a dvojica pricaju sto su radili preko vikenda.
Kulminiralo je sa time da sam platio printer i papir, a oni meni samo printer donijeli...
Ja kazem, a gdje je papir, a oni mene gledaju kao da sam s Marsa. Vise me nikada nisu vidjeli...
Ne znam sto je s njima
-> ukupni prihodi su im manji za 38,5% u odnosu na isto razdoblje prošle godine, dobit je manja za 213,29%, a novostvorena vrijednost je za 35,6%.
Drugim riječima: u banani su i to velikoj, prema nekim izvorima (nepotvrđenim - ali di ima dima ima i vatre) mogli bi oni skroz vrisnit.
Drugim riječima: u banani su i to velikoj, prema nekim izvorima (nepotvrđenim - ali di ima dima ima i vatre) mogli bi oni skroz vrisnit.
Pevec i Vemil su mi super primjeri kako NE VODITI FIRMU !
Vise mi ni ne otvara njihovu stranicu ! Ko zna , mozda nas iznenade s necim novim !
Vise mi ni ne otvara njihovu stranicu ! Ko zna , mozda nas iznenade s necim novim !
Već više dana im ne radi stranica, a vidjeti ćemo...
Samo znam, da svaki put kada zalutam k njima, prodajni prostor je sve manji.
Prvo su se riješili drugog kata (bijela tehnika) - kada je prvotni Ve-mil propao, a prije par mjeseci kada sam išao pogledati LCD TV uređaje
uživo kako rade da ih usporedim radi odluke kojeg kupiti, oni su paravanom pregradili/ogradili desni dio (kad se ulazi unutra), a TV uređaje više nisu držali.
Ako nastave s ovakvim cijenama, bolje da ni nisu dizali stranicu ponovo.
Jesu li ti ljudi mentalno zdravi ili se zafrkavaju !?
gledam kučišta kod njih i iznenađen sam stvarno imaju ponudu dobrih brendova..