Plaće u ICT tvrtkama izdvojena tema

poruka: 756
|
čitano: 619.977
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Plaće
xDinichx kaže...

Ja? ja sam pričao o Londonu i općenito Engleskoj...

sta ti oces rec da se radi po 10 sati ? standard...

ali isto tako se ne osjecas robom svojeg direktora, ne osjecas se pokranim jer ti je svaka minuta na poslu placena, 99% ljudi te postuju i cijene, ne pljuje ti se iza leda (bar ne toliko), ne mrze te samo zato jer znas vise i imas vise...

Ako vam toliko smeta, dignite kredit pa krenite u svoj bizniss...

svi bi htjeli neke gadne pare da samo sjede i uzivaju a da drugi rade za njih... pa to je Hrvatska i mislim da nase skolstvo totalno krivo uci djecu, ili ne uci nicemu...

potpis :D
15 godina
neaktivan
Plaće

moj stari radi od 6 do 3 za 2500kn a utovara cement i prevozi sa traktorom a stara radi za 2300 u vocnjaku od pola 5 ujutro do 4 poslijepodne a juce je dosla u pola 12 navece :/ jer su morali nest odradit za 2300kn -.-

Jazavac
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Plaće

Evo jedan fora site, pa bacite oko "gdje ste". Samo mala napomena, zaokružite iznos na cijeli broj kad ga budete upisivali.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
You're in the TOP 13.22%
richest people in the world!

Tako kaže!
Ja kažem - Da bar. :)
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
You're in the TOP 13.22%

Tako kaže!

Pa čuj, Indija + Kina + Afrika već gadno ruše prosjek. Pa pribroji banana države, pojedine zemlje istočnog bloka, područja u J. Americi, ... Treba gledati na globalnoj razini, a na globalnoj razini prosjek i nije tako sjajan. Drugim riječima, sa prosjećnom Hrv. plaćom bi npr. u Kini živio jako, JAKO dobro. Ovdje naravno baš i ne.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
17 godina
Danny_HR kaže...
You're in the TOP 13.22%

Tako kaže!

Ja sam medju 11% :)

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Điberu! :)

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
You're in the TOP 13.22%

Tako kaže!

My rank: 850,208,775/top 14,07% sto je dooooobro!ja sam presretan sto sam u manjini dok je vecina gladna,zedna i neobrazovana!I

dasHHa
17 godina
tnakir kaže...

You're in the TOP 7.06%  richest people in the world!

trebate unijeti godisnje primanje,ne mjesecno!!

...hvala torrent-invites.com...trebate LockerZ invite?samo posaljite pp...
15 godina
protjeran
Plaće
Jedno pitanje: radi li tko(ili poznaje nekoga) na odrzavanju racunala ili takvom slicnom poslu gdje se brinete o hardwareu kompa? Zanima me kolika je placa i traze li se kakvi certifikati i dodatno obrazovanje..
How yes no.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
Jedno pitanje: radi li tko(ili poznaje nekoga) na odrzavanju racunala ili takvom slicnom poslu gdje se brinete o hardwareu kompa? Zanima me kolika je placa i traze li se kakvi certifikati i dodatno obrazovanje..

Brinuti se o hardwareu kompa? Šta ti rade, pušu da se prašina ne kupi na ventilatorima? ccc

Nema nitko toliko računala da bi samo hardware računala radio.Trebao bi imati min. 1000 računala, pa da samo im komponente mjenjaš nekad po potrebi.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
15 godina
protjeran
Plaće
Pa dobro mislio sam opcenito o odrzavanju kompova(software i hardware) ne sad bas striktno o hardwareu. Radi li tko taj posao?
How yes no.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Pa da... inače ja sam upisao Srednju školu za elektrotehniku i računalstvo i nakon toga obavezno makar učio koliko god treba polažem državnu maturu (jer očito da bez toga ništa) i onda bi volio upisati neki zanimljiv faks koji je orijentiran na hardware recimo tehnički u Rijeci mi se čini zanimljiv :D ali otom potom... Očito da nije lako uspijeti s time da koliko sam čuo u inozemstvu više prijamu ljude bez iskustva pa se ljudi mogu tamo izpraksirati. Neznam koliko je to istina ali eto...

još češ ti na baušteli radit.... vjeru mi

Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
15 godina
neaktivan
Plaće

Ne shvaćam po čemu ti to zaključuješ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nije ti u zivotu nista kak si isplaniras to bi bar trebo znat...nikad nemoj planirat daleku buducnost da ces ovo ono jel na kraju zavrsis na sasvim 10 mjestu :D
Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
15 godina
neaktivan
Plaće

Ja sam naumio raditi u ovoj struci... i od nje se ne namjeravam maknuti na bauštelu ili nešto slično... Možeš postati ono što želiš ako si uporan i ako učiš i ako te kroz godine to i dalje interesira... Što se nadam da će i meni tako biti... 

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Plaće

Evo ja sam sad unio prihode staraca i bome sam se iznenadio da su i stari i stara u top 1%. Naravno bilo bi puno drugačije kad bi se gledala Europa bilo bi drugačije,

ovako Afrika, Azija i J.Amerika kvare prosjek.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ige kaže...

Evo ja sam sad unio prihode staraca i bome sam se iznenadio da su i stari i stara u top 1%. Naravno bilo bi puno drugačije kad bi se gledala Europa bilo bi drugačije,

ovako Afrika, Azija i J.Amerika kvare prosjek.

Bogme su dobri kad imaju svako po 15 tisuća eura mjesečno

17 godina
neaktivan
Plaće

Nije baš toliko nego negdje oko 50k eura na godinu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Plaće

Meni je susjed dipl.ing. elektrotehnike i radi u ericssona u Splitu i zaradjiva 10-12k neto.

Otac mi je ing. elektrotehnike a radi skroz drugi posao.

Voditelj prodaje u firmi za rehabilitaciju, a pogodnosti su.

-6k kn neto plaće na račun

-Besplatan službeni auto za osobne potrebe

-Besplatni razgovori na mobitel

-Provizija za terenski rad(sajmi u ZG, ST, RI itd..) - 50-60k godišnje

-Besplatno gorivo

Prilično dobar posao ali problem je dug put.

Split-Knin 5 radnih dana. Ode ujutro u 6 i vraca se navecer u 8.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Meni je susjed dipl.ing. elektrotehnike i radi u ericssona u Splitu i zaradjiva 10-12k neto.

-Besplatno gorivo

reci svom ocu da krene put inozemstva, ostvari svoj family status i selite se iz ove drzave...

Ja tako zavrsio u Koreji i super mi je...

sad sam opet malo u hrv i tako zivim na relaciji...

tamo radi cijela familija i super je...

jbga ovu nasu drzavu, seli gdje god, a stari ti ima jako trazenu struku

14 godina
RE: Plaće - glasanje
Pixel kaže...
Black Deus Typhon kaže...
 OTOH, mislim da je 6K netto solidna plaća, ali ne za živjeti u Zagrebu - po mojem osobnom iskustvu.

Ti se salis ?

za sitnis od 6K raditi kao IT strucnjak ???

Onda bojle odi na baustelu jer ces vise zaraditi. Prodavac u DM-u ima vecu placu !

Po mome je neki minimum 8- 9000 Kn netto .

U kojim ti oblacima zivis?Povedi i mene

17 godina
neaktivan
Plaće

Ovisno kako definiraš IT stručnjak ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
$rky kaže...
Pixel kaže...
Black Deus Typhon kaže...
 OTOH, mislim da je 6K netto solidna plaća, ali ne za živjeti u Zagrebu - po mojem osobnom iskustvu.

Ti se salis ?

Onda bojle odi na baustelu jer ces vise zaraditi. Prodavac u DM-u ima vecu placu !

U kojim ti oblacima zivis?Povedi i mene

kad idemo? :D

ali idemo na 13k :D

16 godina
neaktivan
Plaće
I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...

6 0 hvala 6
16 godina
neaktivan

Ti se salis ?

Kako ću joj reć da varin, a u fušu i tokarin...Cool

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
Vapor kaže...

-Besplatno gorivo

reci svom ocu da krene put inozemstva, ostvari svoj family status i selite se iz ove drzave...

Ja tako zavrsio u Koreji i super mi je...

sad sam opet malo u hrv i tako zivim na relaciji...

tamo radi cijela familija i super je...

jbga ovu nasu drzavu, seli gdje god, a stari ti ima jako trazenu struku

Korea?Iznenađen

Kako je tamo? SC se praši?Belji se

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
Plaće

najveći problem hrvatskog gospodarstva osim korupcije,lošeg vođenja države,zaduženosti,i ostalih nepogoda su sami ljudi koji bi odjedanput željeli živjeti kao šveđani ,danci, englezi i ostali,stanite malo na loptu hrvati trebaju još jako puno raditi da bismo postali kao te zemlje,ima 15 godina da je završio rat a naš narod bi želio biti bogatiji od švicaraca,a pri tome zaboravljaju da te zemlje zapadne europe i amerike već godinama u kapitalizmu a mi smo tek u zadnjih nekoliko godina postali kapitalistička zemlja,malo strpljenja,više rada i manje kukanja po forumima i facebooku,a ja se nadam da ću ja za par dana početi raditi od ponedjeljka do subote 10 h dnevno,najiskrenije se nadam

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
blackalbum kaže...

ja se nadam da ću ja za par dana početi raditi od ponedjeljka do subote 10 h dnevno,najiskrenije se nadam

daj mene ubaci unutra

16 godina
neaktivan
bruno03 kaže...
blackalbum kaže...

ja se nadam da ću ja za par dana početi raditi od ponedjeljka do subote 10 h dnevno,najiskrenije se nadam

daj mene ubaci unutra

pa mozda covjek volontira :D btw. za 10h nadam se da je dobra placa jel su tu i 2 prekovremena što ti je na tjedan 10h prekovremeno

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice