Eto ako ima zainteresiranih neka se jave, naime tražim 3d modelatore koji bi radili na jednom projektu. ja bih koordinairao projektom , moja funkcija bi bila još i posao programera na samom projektu.
Naši do sada radovi su na : http://www.woodgamesfx.com i trenutno nas ima petero u timu. Naravno tim koji bi radio na ovom projektu bio bi outsourcani tim woodgamesfx tima koji bi radio na ovom projektu i za taj projekt bi sam nosio sve zasluge , kritike ( dobre i loše ) , zaradu itd.... moguće je da se neki članovi postojećeg tima ukljuće u ovaj tim.
Oćekivana zarada, pa u poćetku je ne bi je bilo, sve zasluge, zarade itd... djele se podjednako na sve članove tima.
Znaći što bi taj projekt trebao biti :
Znaći poanta je napraviti virtualizaciju nekog mjesta na našoj obali, za početak neko mjesto, te napraviti cjelu kampanju oko toga koja bi ukljućivala objavljivanje i reklamiranje samog.Kroz neki peroid ukljućivali bismo se u praćenje koliko sama kampanja pomogla dotićnom mjestu u privrednom smislu, te vidjeti dalje dal pokrenuti razvoj za druga mjesta te tražiti sponzore. U početku bi t bio projekt otvorenog tipa, znaći neko vrijeme skupljao bih modelatore i onda krenuo na samu realizaciju projekta.
Naćin zarade u kasnijem periodu bio bi od sponzorstva.
Što s time dobivamo ( članovi tima ) :
a) direktno pomažemo lijepoj našoj
b) mi smo to raditi znaći može Vam poslušiti kasnija kao referenca
Eto nije računalna igra već opće društveni posao u kojem bismo svoje znanje fokusirali na jedan predmet.
Znaći svi zainteresirani neka se jave na : pineapple@woodgamesfx.com