Projekt SupriseSoft - Prijava sudionika

poruka: 415
|
čitano: 62.686
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Projekt SupriseSoft - Pijava sudionika

Er ljudi a oce igra igra biti u prvom ili trecem licu...Ja galsam da ju napravimu u 3 licu i onda da se u konzoli moze složiti prvo lice ak nekome pase...

Kaj velite?

Pinky je zakon... I ♥ π

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa da ..pa da se moze nakdnadno mijenjat cam look

0 0 hvala 0
16 godina

Mislim da bi trebali tu staviti dosta misterije, jer ona stvara najvecu znatiželju i zarazu ako je dobro sredimo.
Evo jedan bezvezni primjer, posto neznam kako ide cjela priča:

Cudovista imaju neke simbole na vratu, leđima(ili nesto trece), među čudovistima imaju neki ljudi koji surađuju s njima, tj. oni su kao naprednija vrsta koji izgledaju kao ljudi(moremo stavit da su neki mutanti ili sl.), vrlo su pametni i svjetu su među ljudima, oni imaju također te oznake ali malo drugačije.
Vlada ima tajanstvene ljude koji nisu poznati publici, vec najvise samo naziv zajednice, oni su najjači i pametniji ljudi koji zive jedan dio zivota normalno a drugi istrazivanjem i boreci s njima, nas glavni lik tjekom jedne akcije na trenutak vidi kako taj jedan tip porazuje s lakoćom neprijatelja golim rukama(ili /mač/noz/katana) no on misli da je nemoguce i da mu se pričinilo.
Glavni lik(Chris mislim) na tom cudovistu zapazi taj simbol, on također ima oca/starijeg brata koji je na nekoj visokoj poziciji, jedne noći Chris steajuci se s Bratom/Ocem kraj mjesta gdje je Chris izgubio prijatelja, naglo izleti čudoviste i Chrisov brat/otac ga lako svlada.
Chis cjelo vrijeme misli nespominjuci bratu/ocu nista da je on jedan od tih tajanstvenih no poslje vidi simbol na leđima sličan cudovistima.
[U nedefiniranom trenutku] Chris inspiriran bratom/ocem, shvaca da je onaj covjek koji je porazio s lakoćom cudoviste istinit počme vjezbati i postaje brzi, brzo reagira... na kraju usporedivsi DNA analizom vide da ima slicnu strukturu/krv...

Eto nesto, neznam kako ide prica a trenutno nisam u dobitku s vremenom pa nadam se da sam donekle objasnio tu misteriju, moramo sklopit misteriju tako dobro da se nejezimo od nekih trenutaka, to je stalna pojava u Japanskim animeima(popularnijim, ako zelite mogu navest neke videje koji ce "mozda inspirirat").

Uh vidim da i vi imate obaveza.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: Projekt SupriseSoft - Pijava sudionika
markoal kaže...

Mislim da bi trebali tu staviti dosta misterije, jer ona stvara najvecu znatiželju i zarazu ako je dobro sredimo.

Cudovista imaju neke simbole na vratu, leđima(ili nesto trece), među čudovistima imaju neki ljudi koji surađuju s njima, tj. oni su kao naprednija vrsta koji izgledaju kao ljudi(moremo stavit da su neki mutanti ili sl.), vrlo su pametni i svjetu su među ljudima, oni imaju također te oznake ali malo drugačije.
Vlada ima tajanstvene ljude koji nisu poznati publici, vec najvise samo naziv zajednice, oni su najjači i pametniji ljudi koji zive jedan dio zivota normalno a drugi istrazivanjem i boreci s njima, nas glavni lik tjekom jedne akcije na trenutak vidi kako taj jedan tip porazuje s lakoćom neprijatelja golim rukama(ili /mač/noz/katana) no on misli da je nemoguce i da mu se pričinilo.
Glavni lik(Chris mislim) na tom cudovistu zapazi taj simbol, on također ima oca/starijeg brata koji je na nekoj visokoj poziciji, jedne noći Chris steajuci se s Bratom/Ocem kraj mjesta gdje je Chris izgubio prijatelja, naglo izleti čudoviste i Chrisov brat/otac ga lako svlada.
Chis cjelo vrijeme misli nespominjuci bratu/ocu nista da je on jedan od tih tajanstvenih no poslje vidi simbol na leđima sličan cudovistima.
[U nedefiniranom trenutku] Chris inspiriran bratom/ocem, shvaca da je onaj covjek koji je porazio s lakoćom cudoviste istinit počme vjezbati i postaje brzi, brzo reagira... na kraju usporedivsi DNA analizom vide da ima slicnu strukturu/krv...

Eto nesto, neznam kako ide prica a trenutno nisam u dobitku s vremenom pa nadam se da sam donekle objasnio tu misteriju, moramo sklopit misteriju tako dobro da se nejezimo od nekih trenutaka, to je stalna pojava u Japanskim animeima(popularnijim, ako zelite mogu navest neke videje koji ce "mozda inspirirat").

To je i problem tako se nesto nemoze uraditi da ovaj seta s bratom i slično...Jer se ne poklapa s pričom. Onad ljudi poceo sam pisati Cijeli gameplay (onako na dugo) Dok zavrsim postam tu...

Pinky je zakon... I ♥ π
15 godina
odjavljen
bobica257 kaže...
markoal kaže...

...

To je i problem tako se nesto nemoze uraditi da ovaj seta s bratom i slično...Jer se ne poklapa s pričom. Onad ljudi poceo sam pisati Cijeli gameplay (onako na dugo) Dok zavrsim postam tu...

Pinky je zakon... I ♥ π
15 godina
neaktivan

Jako mi se sviđa ... sad mi je palo nešto napamet ...mislim da ako me pukne da mi mogao napisat gameplay toliko zamršen s preepic rasspletom .. koji će ono razvaliti sve

1 0 hvala 0
16 godina

Ma znao sam da se nece poklapati zato sam i rekao da je to bezvezni primjer, iako sam tek 10-20% posto objasnio sto zelim reci, samo dio opisivog dijela.
Uglavnom trebalo bi neke preokrete uraditi i staviti par misterija koji iza polovice igre budu nesto nevjerojatno i neocekivano, zato sam  kao primjer uzeo brata i  nakraju otkrijete da on igra veliku ulogu a prije ste ga niste previse primjećivali.
Kad stavite cjelu priču onda cemo pokusat doraditi da bude perfektno.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ajde mi mailaj  detaljnije kad stignes - predovanmate@net.hr

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
MovieMaker kaže...

Ja ili on?

Pinky je zakon... I ♥ π
16 godina
bobica257 kaže...
MovieMaker kaže...

Ja ili on?

Ti pises gameplay znaci najvjerojatnije ti.Cool

15 godina
neaktivan

ne neg markoal da mi maila ..moj je gameplay u vezi dorade

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

a da priča prati nekoliko likova od kojih svaki nestane u jednom djelu priče (otmu ga ti hibridi) i samo zadnji lik ne nestane i na kraju ih on nađe.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@netko netkovic ...mislis na nekoliko igrivih linkova ili npc-ova

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
MovieMaker kaže...

@netko netkovic ...mislis na nekoliko igrivih linkova ili npc-ova

Igrivih, onako lik šeta gradom i vidi neko čudno stvorenje i ode to istraživat i nestane, samo zadnji ostane.

ili pa za malo učenje kontrola i uvod u daljnju radnju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 16:33 (netko,netkovic).
16 godina
neaktivan

Nadam se da vas nije vec 50% odustalo...

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ja sma jos uvijek zainteresiran...Samo daj baci stranicu da proradi forum....

Pinky je zakon... I ♥ π

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo bas citam na interwebu o igrama .hahah ..ofc da sam zainterisiran ..no kviting

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ljudi....Jos jedan moj prijedlog....Da cijelu igru Paralelno razvijemo za linux...Pa da bude jedna od rijetkih...KAj velite...

Pinky je zakon... I ♥ π

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa onda rađe za MAC zato jer je to rastuća platforma. Ma lako je nakraju portati. Neznam dal mozemo napraviit za 1 platformu a kamoli za 2.

Nego dajte napišite CIJELI SCENARIJ ono tko kome što govori tako da mogu početi glasove raditi.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bobica257 kaže...

Ljudi....Jos jedan moj prijedlog....Da cijelu igru Paralelno razvijemo za linux...Pa da bude jedna od rijetkih...KAj velite...

Paralelno znaci i za Windowse i za linux, pa to dakako nemoze biti lose, samo problem je jesmo li u mogucnosti sa znanjem i alatom ili necim trećim.
Ali prvo gameplay treba obraditi da znamo o cemu je rječ.

17 godina

Hoće li biti te stranice?

Ja vam nemogu previše pomoći, ali aku bude trebalo nešto sa strane, samo recite.

Ako imate problema sa stranicom, samo recite, to je "moje područje"Cool

I da, ako mi netko samo može reći o čemu se radi ovdje na PM. Hvala

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

SLusaj, sori sto nema jos stranice ali imam puuuuuuno testova u školi i nemam vremena učiti za sve to a kamoli još i stranicu raditi. Recimo ovaj tjedan sam imao testove iz BIologije,Povjesti, Zemljopisa i Glazbenog, a sljedeci Engleski, Fizika i pita me biologiju(a tjedan traje samo 3 dana zbog praznika).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LordShgi kaže...

SLusaj, sori sto nema jos stranice ali imam puuuuuuno testova u školi i nemam vremena učiti za sve to a kamoli još i stranicu raditi. Recimo ovaj tjedan sam imao testove iz BIologije,Povjesti, Zemljopisa i Glazbenog, a sljedeci Engleski, Fizika i pita me biologiju(a tjedan traje samo 3 dana zbog praznika).

Hah, evo mene recimo sutra pita sljdece: Termodinamika, Elektrotehnika, Hrvatski, u ponedjeljak nismo imali nastave znaci mi imamo samo 2 dana ovaj tjedan.
U petak smo imali 4 testa(Termodinamika, Alati i Naprave, Strojarske Konstrukcije, Matematika)

Heh to je tek pola price al eto ukratko znam kako ti je.

U četvrtak i petak će biti nesto vremena, al kada dođe ljeto onda je pravi rad, a ja cu morat naucit radit u nekim programima, počevsi od 3D maxa(kad sam vidio

odusevio me )
osim toga vidjet cu sta sta ce biti s ovim projetkom pa da se usmjerim u jos koji da pomognem koliko mogu, jer cilj je nauciti, a mislim da taj gore video objasnjava "moć znanja".

Nadam se da ce sad kad dođe odmor doći/vratiti se oni koji su bili zagrijani za ovaj projekt, jer izgleda da ima vise nas koji idu jos u srednju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 15:30 (markoal).
15 godina
neaktivan

Video je predobar  , sav sam se zagrijao , 

Nedavno sam se poceo zanimati za 3D modeliranje najvjerojatnije u Vue-u  ili mayi , također počeo sam učit after effects , jako (JAKO) moćan program , mislim da je jedan od najtežih ikad napravljenih .

ugl na kraju ljeta bi mogao se već super snalazit u modeliranju , ali after effects ..hmmm ...ali ok ima stranica zove se Videocopilot , kao on line sola za ovaj program , od pocetaka gdje samo nabrijavate boju do kraja gdje se radi apokalipsa cijelog grada

VAŽNO:

Izdao me komp , pa sad radim na kanti , znači da ću trebat malo vremena , najvjerojatnije kraj šestog mijeseec a da dobijem plaću i kupim komp koji će dignut master collection i vue

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

momci, kako napredujete?

što se radi?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jos nista, pocinjemo za tjedan dva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MovieMaker kaže...

Video je predobar  , sav sam se zagrijao , 

Nedavno sam se poceo zanimati za 3D modeliranje najvjerojatnije u Vue-u  ili mayi , također počeo sam učit after effects , jako (JAKO) moćan program , mislim da je jedan od najtežih ikad napravljenih .

ugl na kraju ljeta bi mogao se već super snalazit u modeliranju , ali after effects ..hmmm ...ali ok ima stranica zove se Videocopilot , kao on line sola za ovaj program , od pocetaka gdje samo nabrijavate boju do kraja gdje se radi apokalipsa cijelog grada

VAŽNO:

Izdao me komp , pa sad radim na kanti , znači da ću trebat malo vremena , najvjerojatnije kraj šestog mijeseec a da dobijem plaću i kupim komp koji će dignut master collection i vue

I ja, ja sam s After Effectsom poceo prije 2 godine radio sam svakakve vide-e, kloniranje, neki efekti i slicno, nisam dosta dugo radio u njemu vec u Sony Vegasu pravim AMV a mogao bih poceti i u njemu opet samo mana je jer nemogu pregledavati zvuk prije Reenderinga, a ja radim da se poklapa sa zvukom.
After Effects je definitivno jedan od najtezih programa ako ne i najtezi(jer nisam nasao tezi) za video obradu, njega nikada nemozes nauciti cjelog, vec samo učiti, poslje kombinirati svoje metode.
Ja u 3D neznam najverojatnije cu početi s 3D Max, sta vi kazete?

Sad ce vjerojatno preko ljeta cesto biti slobodna vremena, a i pakleno vruće, pa će se moći svasta.

Meni osobno ovaj projekt daje neku inspiraciju za učenje s tim programima, jer inace razlog je samo da nesto znam, a kad budem znao, 3D modeliranje se može iskoristiti u svakoj svrhi, Video obradi, igrama, web stranicama itd.
A to moze donositi vlastite proizvode, u bilocemu.
(Jos sam u srednjoj pa govorim na taj način)

Samo kad pomislim kako je taj Pantural napravio video, također ima jedan video od

sto cemo tek "mi" jednom moci i kako iskoristiti u igri.

@MovieMaker sretno s PC-om

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 14:22 (markoal).
15 godina
neaktivan

3DS Max ti je dosta težak za početi ..pokušaj s blenderom ili mayom za uvod i poslije prijeđi na 3DS mAX 

ALO akipica ..ajmo big reunion ..radi li se na cemu ...

2 1 hvala 1
15 godina
odjavljen

Ja sam tu...

Lorde "Đe je stranica? Pa gotova je škola i ostalo..."

Onda dali cemo mi koji sudjelujemo u projektu imati Moderatorska ili Administratorska prava na stranici? Ako da ja se prijavljujem...

Ajmo di ste svi...Dmtncrt...Di si ti maštovito čudo?

Pinky je zakon... I ♥ π

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stranica je u izradi. Nisam zaboravio bez brige. :) I hosting kupim dok pocnemo. Dobiti cete tzv. developer status na stranici s kojim cete moci gledati svoje zadatke i uploadati gotove zadatke na server...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice