Projekt SupriseSoft - Prijava sudionika

poruka: 415
|
čitano: 62.725
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Projekt SupriseSoft - Pijava sudionika
woodgamesfx kaže...
MovieMaker kaže...

Pain killer i Sirus Sam nisu isti .. npr sirius sam je bilo napraviti puno lakše od painkillere jer se u siruis protivnici samo zaljeću u tebe , dok su u PK razrađeni.

Nemoj da te čuju dečki iz Croteam-a :)

Naime u svoje vrijeme SS bio je grafički , igrivošču , idejom TOP TOP-ova što su u to vrijeme povrdile mnoge pozitivne kritike renomiranih znalaca za računalne igre i zato molim respect.

Samo da napomenem dečki su za SS SAMI izradili vlastiti engine, e ne da su se igrali s nekim Unity-em, UDK-om ili čem već , koji su kasnije dobro prodali.

Ne kaže nitko da je loša igra ali iskreno takva umjetna inteligencija je bila i u pacmanu.

Do why me you key too - pročitaj ovo brzo :)
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
woodgamesfx kaže...
MovieMaker kaže...

Pain killer i Sirus Sam nisu isti .. npr sirius sam je bilo napraviti puno lakše od painkillere jer se u siruis protivnici samo zaljeću u tebe , dok su u PK razrađeni.

Nemoj da te čuju dečki iz Croteam-a :)

Naime u svoje vrijeme SS bio je grafički , igrivošču , idejom TOP TOP-ova što su u to vrijeme povrdile mnoge pozitivne kritike renomiranih znalaca za računalne igre i zato molim respect.

Samo da napomenem dečki su za SS SAMI izradili vlastiti engine, e ne da su se igrali s nekim Unity-em, UDK-om ili čem već , koji su kasnije dobro prodali.

Ne kaže nitko da je loša igra ali iskreno takva umjetna inteligencija je bila i u pacmanu.

Nema baš pacman neku trivijalnu inteligenciju naime to je ako se ne varam jedna od prvih igara koja uključuje fuzzy logiku. Mada ih danas malo igara uključuje, koliko znam sam Q3 koristi FSM a ne fuzzy za donošenje odluka, znaći dečki iz ID Softwera išli su na sigurnu kartu :) . Poanta je da je igra PacMan dosljedna sama sebi, znaći od početka do kraja radi kako treba. SS isto tako može Vam se sviđat ili ne , ali je jedan zaokružen naslov, a sada s tehničke strane dal je realizacije AI u samoj igri dobar, moje mišljenje je da je jel koliko se sječam sam AI radi od prve do posljednje scene isto, znaći stabilan je. To je što se tehničke strane tiće.

http://www.woodgamesfx.com
15 godina
neaktivan
Projekt SupriseSoft - Pijava sudionika

Btw. (sorry za OT) Croteam koliko znam radi novu igru na unaprijeđenoj verziji engine-a i ono što sam svojevremeno imao priliku vidjeti je izgledalo odlično!

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 12:42 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Da, rade Serious Sam HD Second Encounter,a prije par mjeseci su izdali Serious Sam HD First Encounter,to su
prva dva nastavka,samo grafički poboljšana(Serious engine 3)koja sada izgledaju super.
Blender
15 godina
protjeran

Ovo je moj prijedlog te ga nemorate uvažiti i nepocjenjujem vas

Ovako krenite sa nećim jednostavnim i orginalnim evo male liste

FPS-Mana je ta što trebate udovoljiti osjećaj napucavanja (malo je teže) te AI suboraca treba biti super i protivnićki AI to je malo teže a plus je taj što ima mnogo ljudi će zagristi taj fps

RPG (MMO Svjedno): Mane: Trebate umove koji če smisliti barem 50 moć za svaku klasu to će potrajati jel treba biti raznovrsna puna scenarija priće te otvorenoga svjete a vrlina je ta ako ovo uspijete imaati će te super igru samo neka bude orginalna i da bude raznovrsna vaša će igra biti jedna od boljih RPG-ova (samo treba biti domišljat ili čemo skratiti scenarij ćete raditi 100 godina no ako uspijete dogurati će te daleko)

Avantura: Avantura treba biti logićna imati raznovrsne zadatke te imati smisla najvažnije je to da budete inovativni i orginalni također loše je to što mali broj ljudi igra avanture

Platformer: Inovativan orginalan i zabavan

TPS: Osjećaj napucavanja,prića likovi, te otvorenost

Open world igra: Ona mora biti PUNA sadržaja jednostavno mora imati sadržaj prića sve treba biti dobro sve (lokacije auti misije oružija sve treba biti raznovrsno), također ćete je dugo raditi

Osmijeh

Svaki žanr zahtjeva posao trud i voljju te je svjedno koji ćete odabrati napravite anketu na VAŠEM forumu koji žanr oćete i ljepo ćete dobiti rezultate krenite sa scenarijom nakon toga nacrtajte likove i krenite nemojte biti sebićni pristajite na kompromise i budite marljivi.Sretno!

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zekida kaže...
Da, rade Serious Sam HD Second Encounter,a prije par mjeseci su izdali Serious Sam HD First Encounter,to su
prva dva nastavka,samo grafički poboljšana(Serious engine 3)koja sada izgledaju super.

Ne, rade na novom projektu i koliko sam imao prilike pročitati nema veze sa Serious Sam-om.

Evo vidi. Cool

I još screenova ovdje.

Znam da su to stari članci ali to je sve što sam uspio pronaći.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 21:20 (Minoza).
15 godina
neaktivan

Pa nisam ja rekao da sirus sam nevalja , ali je jednostavno painkiller  mnogo bolji i grafikom i igrivošću.  

uglavnom sadf imamo stranicu i sve je ok

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
MovieMaker kaže...

Pa nisam ja rekao da sirus sam nevalja , ali je jednostavno painkiller  mnogo bolji i grafikom i igrivošću.  

uglavnom sadf imamo stranicu i sve je ok

A gdje je ta stranica?

Pinky je zakon... I ♥ π
16 godina
neaktivan

http://testingfield.te.funpic.org/ Evo, ovo je samo privremeno da mogu raditi stranicu i testirati ju. Poslje cemo kupiti hosting i domenu.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi HAHAHHAHA NAJBOLJI VIDEO NA SVIJETU:http://www.e-castig.com/index.php?r=Rl1h
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 10:49 (LordShgi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hoćemo li se uskoro prebaciti na stranicu  , na vlastiti forum. Ako treba mogu ja napisati nešto o timu .. ipak sam freelance novinar .

Ovako dans smo se ekipa i ja u studiu dogovarali za film , i izgleda da ćemo ga raditi tek iduće godine , ali neće biti problema oko autorskih prava pošto i sam sudjelujem u izradi , a i film će biti gotov  prije nego igra ili u isto vrijeme ako idemo s tim gameplayom . tako da ako budemo imali sreće izići će u isto vrijeme i onda smo na konju. promoviramo jedno s drugim.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

SUper, samo necu jos sad forum paliti, prvo da hosting kupimo (naravno dok zavrsim s stranicom) onda cu napraviti forum tak da se ne zezam s prebacivanjem baza, postova i toga.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi HAHAHHAHA NAJBOLJI VIDEO NA SVIJETU:http://www.e-castig.com/index.php?r=Rl1h
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok nema beda  .jaaoooooooooooo zaboravio sam pitat onog lika za mijesto na webu da ne plaćamo hosting  .. ccc.. ajme .. moram ga nekako kontaktirati

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma uopce nemas beda, Sad ce mi firma i nije mi problem dati 230kn za 500mb i domenu za cijelu godinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Malo se premalo angažirate, stali ste! Dajte napravite neki sajt sa free domenom radi toga da tamo dajete one povjerljive informacije! Lako za web! Dajte sredite scenariji i još nemamo stil igre predlažem da krenete sa free domenom da bi napravili anketu! Toliko priće a tako malo dogovora Osmijeh

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

MI smo se sve dogovorili, scenarij imamo cijeli, imamo engine i vrstu igre jos samo trebamo razraditi tehnikalije igre. A radimo web sad zbog toga jer pocinjemo tek kad pocnu praznici pa zbog toga nam site netreba jos.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
LordShgi kaže...

MI smo se sve dogovorili, scenarij imamo cijeli, imamo engine i vrstu igre jos samo trebamo razraditi tehnikalije igre. A radimo web sad zbog toga jer pocinjemo tek kad pocnu praznici pa zbog toga nam site netreba jos.

Ajde nek neko napise post sto smo se do sada dogovorili. kakva igra i slično...Ja sam to napravio za Shopping aplikaciju pa sad mi e bas neda...

Pinky je zakon... I ♥ π
15 godina
neaktivan

SAŽETAK

Ovako zbog već poznatih razloga gameplay ćemo objaviti na stranici.ili ustvari možemo odmah.

ovako radnja se zbiva u modernom dobu , možda bi čak se dalo ići na gdinu zbivanja malo u budućnost. 

Pošto je ideja razrađena za film , trebat će dodatne modifikacije.

Ali evo ukratko:

na povratku s izlaska jednom liku nešto otme frendove , a on je vidio samo sijenu kako je skočila u zrak nekoliko metara i po svemu sudeći nije bila ljudska, Ode napoliciju i prijavi nestanak , ali mu oni kažu da nemogu ništa dok ne prođu 24 sata.

Onako sav zbediran sjedne na stepenice i na podu vidi letak o predavanju u knjižnici koje će voditi profesor koji se specijalizirao za evoluciju.Na letku bude kontakt broj pa ga on nazove u vezi one čudne sijene koju je vidio. Objasnjujući preko telefona profesoru izgled tog bića trgnr stranca koji je pušio u blizini. Profesor ga odhebe pod izlikom da mu se najvjerovtnije učinilo samo i da mu je najbolje da se odmori ida će sve biti uredu. 

Prekine razgovor i krene doma niz ulicu kad ga zaustavi onaj stranac i kaže da mu možda može pomoći. Kaže mu da je sjena koju najvjerojatnije vidio relativno nova hibridna rasa između vampira i neke drge rase koju još nismo definirali. Lik kojme su oteti prijatelji veli liku da je lud , ali ne potpuno sigurno jer zna što je vidio.

Sad mu ovaj veli da mu može dokazati svoju priču. Odu zajedno u podrum gdje mu ovaj pokaže truplo jednog takvog hibrida.Ovaj sav šokiran se zabrine za prijatelje i pita što će biti  s njima. Tip mu kaže da ako ih odmah nisu ubili da će ih najvjerojatnije uzeti i stvaiti u hibernacijske komore kao zalihe krvi koju trebaju zbog gena vampira kojeg su nasljedili usred križanja.

Tip koji mu je sve obijasnio odluči mu pomoći da pronađe prijatelje.Sad oni krenu u podzemlje (, kanalizacija ,tuneli ) tražiti hibride.Usred te borbe , zapravo u početku jedan od hibrida iščupa srce tipu koji je odlučio pomoći i sad naš lik mora nastaviti sam. među frendovima mu je i cura. uglavnom na kraju curu nađe u hibridnoj komori dok su ostali mrtvi. kiss i happy end .

o hibridima:

- izgledaju pomalo kao oni goblini iz LOTOR-a , onog rasta i stasa. usred križanja nasljdili su ranjivost na srebro i glog , potrebna im je

ljudska krv za opstanak, smeta im UV svijetlost.Ali imaju odraz u zcrcalu i nemaju problema sa križevima kao vampiri.Od druge                            nedefinirane rase nasljdili su izgled , mogu skakati nekoliko metara u zrak,i to je u principu to.

weapon u igri:

Gatling gun/minigun: -sa srebrnim metcima na koje su ranjivi

Samostrel :                - sa glogovim kolcima na koje su također ranjivi

Nož:                           - običan neki

Obični pištolji:            - dva , velikog kalibra, beskonačno ammo , također srebro

Bilo kakav štap , šipka koji se nađe u blizini

engine:

-UT3

Proizvod:

-naslov bi bio besplatan , a ako ga dobro napravimo možda nađemo sponzora ili on nas koji bi nam sponzorirao licencu.

Sad mi svi pošaljite kontakt ko želi u ovom projektu sudjelovati pa će lord sve ljepo zbookirat .

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 18:58 (MovieMaker).

1 0 hvala 2
15 godina
odjavljen
MovieMaker kaže...

gameplay ću objaviti  ili neka ga objavi lord na stranici , imaš ga u mailu.malo ga doradi.

Sigurno? Poslali ste mi? Jer ja nisam dobio....

MAIL:borna.bilas@gmail.com

Pinky je zakon... I ♥ π
15 godina
neaktivan

OBJAVIO sam gameplay na forumu .. jer je film već predstavljen široj javnosti pod našim studiom i nema straha od krađe ideje

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ovako par prijedloga...

@lord dodaj izbornik Hr-EN da se može birati...

@MovieMaker

Iz priče treba MAKNUTI infinite ammo u bilo kojem smislu, onda treba dodati neke logicke zadatke kao preslaganje kutija i slično...Da je grafika slična HL2 i da su usred igrice pojavljuje filmice kak ljudi gledaju na vijestima da Sve vise i vise ljudi nestaje...a kako se taj lik priplizava tom mjestu sve vise i vese nilazi na mrtve izmasakrirane ljude...

MIslim da ta bica krizanci Vampira mi je malo old school i tako nekako bezveze....Mialim da bi bilo bolje da su križanci te nepoznate rase i neke mitske rase kao patuljci ili vilenjaci...

Pinky je zakon... I ♥ π

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ali mi onda sve odpada , i potreba za krvlju - s time i hibernacijske komore  , 

mane  - srebro , UV , glog  .. a to napucavanje hibrida u zid s glogovim kolcima bi trebalo ispuniti taj osijećaj koji se traži ,

ok pa da ima logike da se izbaci infinte ammo

. ali nisam da idu vampiri van .. a ionako se svi sad na njih furaju. ali nije odavno izašo jedna naslov ovakvog tipa.I jbt ono horror sa vilenjacima ..FTW :DDDD 

haha  .. ma zezam se ..ne ja bi da ostanu vampiri , ali to ionako neće biti vampiri već hibridi. i tos vijestima je predobra ideja , a to s sve većim brojem trupala sam i imao na pameti .

ugl svakako dajte svoje mišljenje , prijedloge , bilo što.

i da možeš li napraviti logo do pon , i ja ću ... ime je debug crew . i onda ćemo birati koji nam je kul , pa kad izberemo ti preuzmeš sliku , ili ja ako bude tvoj pa još malo doradiš i staviš kao prijedlog na forum i ako nam se svima svidi -ok .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I bilo bi super da ne koristimo oružja ko oružja nego okolne objekte. Samo neznam kolko je to problem za napraviti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije to toliko problem napraviti , ali barem da ide samostrel .. ful sam zagrian za njega , a na samo strel se može moddati neki mini gtling gun ...

trebalo bi stavit kad bude gotova stranica , linkove po fejsu da tražimo programere . i sad da napravimo neku na forumu , ali ih ima jednostavno previše tog tipa. pa bi ipak bilo najbolje pa povećamo lovište XD eheh  

jer sam s jednim programerom ovo neće ići . ja ću se raspitati još . onog sam jednog lika piato rekao da će razmisliti pa da će mi reći u ponedjeljak , onu curu sam danas vidio ali sam je zaboravio pitat. još da onog crackera nagovorim , ali on koji je najvjerojatnije najbolji nezz hoću li ga uspjeti nagovorit . bili smo si prije super pa se jedno vrijeme nismo vidjeli i sad opet ono stranci. ali sredit ću ja to . i mogao bi se raspitati po trećim razredima oni su cijelu godinu imali objektno programiranje u C# ili tako nešto

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
LordShgi kaže...

I bilo bi super da ne koristimo oružja ko oružja nego okolne objekte. Samo neznam kolko je to problem za napraviti.

E da to bi bilo super, ali i da ima oruzja da ti onaj lik dok si s njim u podrumu da Jedan samostrel i jedan pistolj a za ostalo se moras snaci, znaci nekakve letve, šipke, kosti...Koje i se mogle uzeti i udarti njima i slično....

Pinky je zakon... I ♥ π
15 godina
neaktivan

uzmeš kamen s poda pa ga gađaš s njime , ovako je glupo , ali kako bi to bilo epic , heheh  .. pa što nebi .. ono grab item i ubij boga u njemu .

da , ono nešto osnovno malo oružje a dalje što dohvatiš . ali da npr ima među onim truplima koja su tu od prije kao nekli stari revlver , nož , shotgun i taj đir . samo treba malo tražiti one neobavezne dijelove levela , a za ove koje samo prolaze da ne bude povlastice kao na primjer ovima koji su detaljni. npr stavimo koji ammo , health , pancirku , prečac za ove koji idu okolo lutat .kužite

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, to sam i mislio. Samo nisam htio da imamo recimo minigun, bazuku i to nego ljepo old school, oderi pa beži.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

heheh  :DDD cool .. da ... i stavimo kroz cijelu igru neke ono tipa zamke , ono kao što je bilo u tomb raideru prije  .. taj đir . samo to napravimo više malo horror

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

I trebalo bi staviti nekakve logicke zagonetke, kao ono slaganje kutija da se popentreamo na neku cijev koja je vise, otvarqanje ventila i slično...

E i da Movie maker daj editiraj post i dodaj ovo sto smo sad dogovorili...

Pinky je zakon... I ♥ π

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Točno, bilo bi dobro staviti par zagonetki.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

E lorde ovo sto terba stviti na stranicu.

• Nesto za prijavu ljudi na projekt,slično kak smo tu pisali ali da su forme
  • Neku galeriju za postanje koncepata modela
  • Nas logo
  • Opis i priča cijelog projekta
  • Podaci o svakome od nas
  • ...

Dajte jos neke prijedloge...

Onda za priču, dali ce nam onaj uvodni dio,dok glavnom liku otmu prjatelje biti realtime ili Renderirana animacija?

I da dajte trebamo neka imena složiti kako ce se tko zvati(u igri)

Pinky je zakon... I ♥ π

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice