Prilikom pokretanja domene-google ads

poruka: 6
|
čitano: 1.484
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ovako imam skriptu od google adsense-a zanima me dali je moguće da kad otvorim domenu da me odma prebaci na trenutni slikovni oglas koji je generirala ta skripta (znači bez klikanja)?

<script type="text/javascript">

</script>

<script type="text/javascript"

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

</script>

Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prilikom pokretanja domene-google ads
up
Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
15 godina
protjeran

To je protiv prvila. Blokirat će ti račun, znam iz osobnog iskustva :P

We come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

šteta :D al svejedno bi probo kazem im za drugi web di cu postavit reklamu a s drugim nesluzbenim to napravim :D

btw. reci mi kak si ti to slozio

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 18:01 (UBIZEC cORPORATION).
15 godina
protjeran
UBIZEC cORPORATION kaže...

šteta :D al svejedno bi probo kazem im za drugi web di cu postavit reklamu a s drugim nesluzbenim to napravim :D

btw. reci mi kak si ti to slozio

Ma nešto sam našo na netu, budem malo prošvrljo pa ti javim ako nađem...

EDIT: Nemam rezultata, ali imam ideju

Vjerojatno ti se URL do oglasa sprema u neku varijablu (javascript), daj malo više köda, zaboravio sam šta sve dobiješ

I onda stavi u HTML body tagu onLoad atribut postavi na na "self.location.href = varijabla_sa_URLom"

We come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 18:10 (Luka P.).
17 godina
neaktivan

Ovak izgleda cijela skripta http://img837.imageshack.us/i/skripta.png/

nema tocno doredeni link nego ta skripta generira slikovni oglas koji je svaki put random zato mi je problem napravit ono  s href Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice