Ljudi pozdrav,
Imam jednu molbu pa ak ni problem svaki komentar i prijedlog je dobrodosao.
Naime u IT-u sam par godina .. imam mcitp, mcsa .. server 2008, virtualizacija... dost certifikata i svega .. imam fakultet ... hrpu volje za ucenjem i bez posla trenutno. ?! Da ... hrvatska stvarnost. ..
Javljam se na natjecaje .. svugdje prolazim sve .. engleski perfektno .. nista nigdje .. e sad to je sve nebitno ... jer za poslove kolko vidim sve se traze programeri developeri i slicno. Tu nema da je informaticar od Mileta s drugog kata mali .. koji zna stavit windowse i postimat ruter. Dost mi svega i imam vremena i volje jos da sad sa 32 godine probam nauciti programiranje. Jer opcija je ili ic van trazit posao ili se probat eto orjentirat na neke drugo. Znao sam programirati u Pascalu i u Visual Basicu ... istina od studentskih dana nisam taknuo programiranje. Razumijem logiku opcenito kuzim kaj je programiranje. Nikad nisam radio u Javi.
Molio bi nekoga da me evo uputi od kud krenuti.
Jesu dobri ovi tutoriali za pocetak:
http://developer.android.com/training/index.html
Nabavio sam neke cbt video materijale i slicno ... natrpo se knjigama ...
Hocu eto to probat ..imam sad vremena .. nesto ustedjevine a i fus neki uleti ...pa imam malo lufta . .i kaj mislite se isplati to opce probat .. i kolko opce vremenski to moze trajat . . znam da je debilno pitanje .. jer sve je to individualno . .al ono neka procijena . .kaj mislite . .
Puno Vam svima hvala ..