Skinuo sam jednu aplikaciju s interneta .exe aplikacija je dobra ali me smeta banner sa strane pa me zanima kako se banner moze ukloniti
Skinuo sam jednu aplikaciju s interneta .exe aplikacija je dobra ali me smeta banner sa strane pa me zanima kako se banner moze ukloniti
ako aplikacija ima svoj resource file, možeš probati pronaći točno taj file za banner pa ga obrisati iz aplikacije pa se neće prikazivati x)
ili će ti se aplikacija crash jer nešto nevalja =)
Nema nisata ima samo 1 exe file
daj link da pogledam pa ću ti reć
evo ti link download
www.streamserveri.org/F-TonRadio.exe
Google oglasi? To se onda radi o nekakvoj aplikaciji koja je u osnovi obicna browser kontrola (vrlo vjerojatno IE). Ukratko, neces to samo tako ukloniti (iako bi se mozda i moglo putem blockanja googleovih ads servera u hosts datoteci). Kompajlirane izvrsne datoteke nisu slike i zvuk pa da ih izrezujes po potrebi.
Postoji način da uradiš izmjene na kompajliranom (exe) fajlu, a to je da koristiš u neki od debugger-a. U principu ako poznaješ assembler ne bi trebalo biti previše teško, zasniva se na praćenju poruke do dijela programa koji je poziva i naravno izmjena tog dijela programa. Jednostavno za objasniti ali vjerovatno mnogo teže za izvesti. Uglavnom to je jedini način koji ja poznajem, izuzev naravno manipulacija na DLL datotekama za koje si već naveo da taj program u svom sastavu nema...
ma kod je ofbuscated, mozes se *ebat
ma kod je ofbuscated, mozes se *ebat
Tko kaže?
Nudi deobsfucate .Net aplikacija za :
-Net Reactor
-XeCo
-Smart Assembly
-...
Postoji način da uradiš izmjene na kompajliranom (exe) fajlu, a to je da koristiš u neki od debugger-a. U principu ako poznaješ assembler ne bi trebalo biti previše teško, zasniva se na praćenju poruke do dijela programa koji je poziva i naravno izmjena tog dijela programa.
Eh, onaj tko posjeduje doticne vjestine ne bi niti postavljao ovakvo pitanje na forumu.
Plus toga što je to ilegalno.
Inače, za export, import i uklanjanje resourceova iz .exe fileova možeš koristiti sitan programčić koji se zove ResHacker... Googlaj.
Dakako, mijenjanje programa nekog autora bez njegovog dopuštenja (koliko ja znam) je ilegalno.
Hvala na odgovorima.Ovo sam misli za vlastite svrhe izbacit oglase ali vidim da je komplicirano.
A sto se tice ilegalnog .skidanje s interneta je ilegalno pa svaki korisnik koji se koristi internetom skida pjesme filmove i slicno
Tako možeš reći: kako je crack ilegalan, to ja samo za osobnu upotrebu radim. Crack za osobnu upotrebu možda i može biti legalan ako si platio software (ne želim uopće sad ulaziti u tu temu), ali u ovom slučaju to oglasi plačaju software umjesto tebe, pa je moralno to još gore od crackiranja Photoshopa u svrhu učenja i sl.