Koji osim Dev C++ poznajete IDE za C, win 32 bit?
Dakle, u pitanju je čisti C ne C++.
Može ali i ne mora sadržavati windows app, gui itd. ali je bolje ako postoji i to u programu.
Hvala
Koji osim Dev C++ poznajete IDE za C, win 32 bit?
Dakle, u pitanju je čisti C ne C++.
Može ali i ne mora sadržavati windows app, gui itd. ali je bolje ako postoji i to u programu.
Hvala
Mozda Code::Blocks?
Ono sto moras shvatiti jest da bilo koji IDE i compiler koji podrzava C++ automatski podrzava i C (barem ja nisam cuo za slucaj gdje je samo C++ podrzan, a vidio sam ih svih vrsta i oblika). Ali to ne vrijedi obratno, C compiler ne mora nuzno podrzavati i C++.
Code blocks sadrzi i code template za razlicite programe (to je ovo tvoje sto si nabrojao Win app, console app, OpenGL app...), a ima i jos mnogo toga. U svakom slucaju je napredniji od DevC++-a
Ma recimo Visual Studio nije na "ti" sa C-om pa možda zbog toga sam zaključio to. Javim se kad probam, hvala!
Ma recimo Visual Studio nije na "ti" sa C-om pa možda zbog toga sam zaključio to. Javim se kad probam, hvala!
Kako to?
vrlo čudna izjava!
kako to misliš?
Mislim da se u Komodu može pisati c programski jezik, debugirati , itd... probaj ga
Nisam bio u mogućnosti da odg prije.
Naime, kad idem buildat nešto iz C-a otvori mi se oni Windows prozor i piše Windows can't bla bla bla onda imaš ono Don't send i Debug... Neznam možda radim nešto krivo ali hvala svejedno, kad vidim da radi onda je do mene 99%
Nešto radiš krivo, ili je problem u tvojoj instalaciji Visual Studia, možda reinstalacija popravi stvar. Jer Visual Studio inače bez problema kompajlira sve napisano u Cu...
Nisam bio u mogućnosti da odg prije.
Naime, kad idem buildat nešto iz C-a otvori mi se oni Windows prozor i piše Windows can't bla bla bla onda imaš ono Don't send i Debug... Neznam možda radim nešto krivo ali hvala svejedno, kad vidim da radi onda je do mene 99%
Pa tebi se visual studio rusi...
a ja mislio neki problem sa standardima...
A nista, onda si rijesi novu Windows instalaciju ako ti se da, a ako ne, onda si fino upikni neki od ovih alternativnih IDE-a
Evo ti jos jedan IDE ako ti se Code Blocks ne svidi, ovaj takoder ima sve i svasta i napredniji je od DevC++-a
Davno sam se malo igrao s njime, ali mi se nije nesto posebno svidio pa sam se vratio na C::B
Code::Blocks zakon!
Ovi GTK frameovi me oduševljavaju kao i čitavo sučelje za izradu GUI-a!