IDE za C programski jezik

poruka: 10
|
čitano: 3.012
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Koji osim Dev C++ poznajete IDE za C, win 32 bit?

Dakle, u pitanju je čisti C ne C++.

Može ali i ne mora sadržavati windows app, gui itd. ali je bolje ako postoji i to u programu.

Hvala

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: IDE za C programski jezik

Mozda Code::Blocks?

Ono sto moras shvatiti jest da bilo koji IDE i compiler koji podrzava C++ automatski podrzava i C (barem ja nisam cuo za slucaj gdje je samo C++ podrzan, a vidio sam ih svih vrsta i oblika). Ali to ne vrijedi obratno, C compiler ne mora nuzno podrzavati i C++.

Code blocks sadrzi i code template za razlicite programe (to je ovo tvoje sto si nabrojao Win app, console app, OpenGL app...), a ima i jos mnogo toga. U svakom slucaju je napredniji od DevC++-a

15 godina
neaktivan

Ma recimo Visual Studio nije na "ti" sa C-om pa možda zbog toga sam zaključio to. Javim se kad probam, hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Shody_1994 kaže...

Ma recimo Visual Studio nije na "ti" sa C-om pa možda zbog toga sam zaključio to. Javim se kad probam, hvala!

Iznenađen Kako to?

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
17 godina
Shody_1994 kaže...

vrlo čudna izjava!

kako to misliš?

16 godina
neaktivan

Mislim da se u  Komodu može pisati c programski jezik, debugirati , itd...  probaj ga

k1.c0
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisam bio u mogućnosti da odg prije.

Naime, kad idem buildat nešto iz C-a otvori mi se oni Windows prozor i piše Windows can't bla bla bla onda imaš ono Don't send i Debug... Neznam možda radim nešto krivo ali hvala svejedno, kad vidim da radi onda je do mene 99% 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nešto radiš krivo, ili je problem u tvojoj instalaciji Visual Studia, možda reinstalacija popravi stvar. Jer Visual Studio inače bez problema kompajlira sve napisano u Cu...

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
15 godina
neaktivan
Shody_1994 kaže...

Nisam bio u mogućnosti da odg prije.

Naime, kad idem buildat nešto iz C-a otvori mi se oni Windows prozor i piše Windows can't bla bla bla onda imaš ono Don't send i Debug... Neznam možda radim nešto krivo ali hvala svejedno, kad vidim da radi onda je do mene 99% 

Pa tebi se visual studio rusi... Iznenađen

a ja mislio neki problem sa standardima...

A nista, onda si rijesi novu Windows instalaciju ako ti se da, a ako ne, onda si fino upikni neki od ovih alternativnih IDE-a

Evo ti jos jedan IDE ako ti se Code Blocks ne svidi, ovaj takoder ima sve i svasta i napredniji je od DevC++-a

Davno sam se malo igrao s njime, ali mi se nije nesto posebno svidio pa sam se vratio na C::B

15 godina
neaktivan

Code::Blocks zakon!

Ovi GTK frameovi me oduševljavaju kao i čitavo sučelje za izradu GUI-a!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice