Black Youtube Downloader zaključana tema

poruka: 74
|
čitano: 594.280
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Black Youtube Downloader
xZero kaže...
xxxxx kaže...
xZero kaže...

@Buffer Overflow - daj se malo spusti na zemlju. Ja tebe vidim aktivnog samo kad treba sra*i po nekome a kad netko ima problema s kompom ti se sakrijes u misiju rupu. Isti si kao Logic...

Još jedan "hacker"?

Daj posjeti malo linux podforum pa onda reci da ne pomaže, ne seri po ljudima bezveze, a nemoj reć da ni logic ne pomaže - HINT: posjeti mobilni podforum.

A ti si? Njihov odvjetnik? suti. nitko te nista nije pitao. mene nije briga dal pomazu ili ne. samo znam da SERU po DRUGIMA.

1.Šta bi me netko trebao pitat nešto da bi mogao odgovorit na forum? Još nisi shvatio smisao foruma meni se čini... Uostalom duže sam na forumu nego ti.

2.Ne nisam ja ničiji odvjetnik niti imam potrebe nikome se ulizivati, ali bezveze govoriš neistine o ljudima, a to što seru po tebi i ovom hackeru - nisi pokušao razmišljat pa shvatit da je problem u vama, a ne u njima?

3. Nemam potrebe spamati ovdje i raspravljati s tobom, vidim da se ne isplati, sretno vama dvojici u hakiranju servera...

P.S. - Nauči pravopis.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
protjeran
xZero kaže...

@Buffer Overflow - daj se malo spusti na zemlju. Ja tebe vidim aktivnog samo kad treba sra*i po nekome a kad netko ima problema s kompom ti se sakrijes u misiju rupu. Isti si kao Logic...

Dragi batch skripteru. Jednog dana kad ćeš biti malo mudriji shvatit ćeš da treba ljude malo spustit na zemlju kad si zamišljaju da su boga za bradu primili jer su otkrili još jedan "hackerski" forum na netu sa brdom lošeg kodiranja.

Kad bi se ja išao kur*čiti kao ovaj školarac blek haker na dupe bi pali, ali ja sam davno prošao srednjoškolski egoizam i mišljenje da sam poseban i najpametniji na svijetu.

Skrivanje u mišiju rupu se zove posao. Možda jednog dana shvatiš što je to.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_strin
15 godina
Black Youtube Downloader

Ova tema se pretvara u svađu, prije sam uživao čitajući napredak programa, a sada se svađate, i ova tema lako moze doći pod LOCK! Dajte malo, vratite se na temu, a ne kao neka djeca tu, prepirete se...

Don't panic, im Bosnian!!

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Black Youtube Downloader

Tema bi trebala pod lock, a ti se brze sakrij u misju rupu, moze jedna usliga? ajde ako si takav znalac o linuxu, reci mi jel znas engleski jezik?

If they are looking for someone who need a hack job done they need to PM you because you have a hacker that can hack almost anything! PM for MSN of Hacker!

1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
-Black Hacker- kaže...

Tema bi trebala pod lock, a ti se brze sakrij u misju rupu, moze jedna usliga? ajde ako si takav znalac o linuxu, reci mi jel znas engleski jezik?

Koji fail

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_strin
14 godina
neaktivan
Black Youtube Downloader

nemoj se izvlaciti, ako znas ajde onda cemo ja i ti otici da vidimo tvoje znanje o linuxu na hackforums.net. ako nisi znao najbolji hakerski forum koji se bavi sa svime

If they are looking for someone who need a hack job done they need to PM you because you have a hacker that can hack almost anything! PM for MSN of Hacker!

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
-Black Hacker- kaže...

nemoj se izvlaciti, ako znas ajde onda cemo ja i ti otici da vidimo tvoje znanje o linuxu na hackforums.net. ako nisi znao najbolji hakerski forum koji se bavi sa svime

Ocito neznas ni sta znaci "hacker".

14 godina
neaktivan
Black Youtube Downloader

ajde odi uciti sql injection i one hakerske tutorialcice za bebe, ajde idi bebice

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
-Black Hacker- kaže...

ajde odi uciti sql injection i one hakerske tutorialcice za bebe, ajde idi bebice

Pametniji si dok sutis.

14 godina
neaktivan
Gauta kaže...
-Black Hacker- kaže...

Pametniji si dok sutis.

ko mi govori???!!

15 godina
neaktivan
-Black Hacker- kaže...
Gauta kaže...
-Black Hacker- kaže...

Pametniji si dok sutis.

ko mi govori???!!

Ja.

14 godina
neaktivan
Black Youtube Downloader

ne nisam primjetio, svaka ti cast, kao sto sam i rekao ajde idi uci o sql injection iako nevjerujem da znas ista. ne jos bolje idi probij md5 sa ovima, ajde bebice

ja se nemislim prepirati, pametan popusta a druga budala neznam sta radi

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Black Youtube Downloader

Samo se svađate. Zaključano na zahtjev autora!

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 15:01 (Danny_HR).

4 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
Black Youtube Downloader

Išlo je malo kartona. Smirite strasti, odrastite i ne sramotite se. Čudim se nekim odraslima kako se daju s djecom uvući u ovakav tip prepirke.

Isuse, ovoliko gluposti nisam dugo, dugo pročitao...

Kraj rasprave.

LOL - vidim da je kolega već zaključao temu - jučer, a meni na dnevnom redu u "tabu" stoji predugo. :)

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 0:27 (naxeem).
Moj PC  
5 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice