WindowsPhone CRO marketplace

poruka: 30
|
čitano: 8.078
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Promjena

Kako je Windows Phone market svakim danom sve brojniji i kako se sve teže snaći u šumi korisnih i beskorisnih aplikacija, vrijeme je za jedan topić PONUDA/POTRAŽNJA.

"IDEJA" JE DA SVAKI FORUMAŠ ILI FORUMAŠICA KOJI PRONAĐU NJIMA NEKU ZANIMLJIVU APLIKACIJU POSTAJU JE NA OVU TEMU, A JA ĆU JE STAVITI  NA POPIS.

PREDNOST IMAJU APLIKACIJE OD HRVATSKIH RAZVIJATELJA KOJE NE MORAJU NUŽNO BITI NA HRVATSKOM/SRPSKOM/BIH JEZIKU {#}

Za one forumaše i forumašice koji traže neku aplikaciju molio bi da svoju potragu istaknu na sljedeći način:

Primjer: TRAŽIM Aplikaciju za plaćanje tramvajske karte. Mora raditi to i to, i npr.  mora biti besplatna.

Molio bi sve forumaše i forumašice da prilikom odgovora na potražnju koriste opciju "citiraj" kako bi tema bila što preglednija i da budu kratki i jasni:

Primjer: TramvajKarta - radi to i to (hrvatski market/besplatna) 

Tenkju veri mač {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 18:31 (Gasttozz).

6 0 hvala 3
13 godina
protjeran
Promjena

PUTOVANJA I NAVIGACIJA:

• CroParking - plaćanje parkinga u svim gradovima Hrvatske. Korištenjem geolokacije prepoznaje mjesto u kojem se nalazite te vam nudi samo dostupne zone. (CRO/Besplatna)
  • Cresanka - vodeća turistička tvrtka na otoku Cresu sa više od 50 godina tradicije u turizmu (CRO/Besplatna)   
  • City Maps - Dubrovnik, Split, Zadar, Zagreb (svaki grad je se posebno plaća)
  • Zagreb prijevoz - olakšava putovanje zagrebačkim javnim prijevozom. Sadržava detaljni raspored vožnje svih autobusnih i tramvajskih linija, traženje sljedećeg dolaska autobusa/tramvaja, kupovinu karte...(CRO/besplatna)

ALATI I PRODUKTIVNOST:

• Drafter - služi za pisanje poruka unaprijed povodom događaja kao što su rođendani... (CRO/Besplatna)
  • Find a Number - pretraživanje liste kontakata po broju (CRO/Besplatna)
  • Metrobrite - klijent aplikacija za pregled narudžbi i eventa (CRO/Besplatna)
  • Perica - Timer i štoperica (CRO/Besplatna)
  • Password Memo - čuvanje passworda zaštićeno pinom (CRO/Besplatna)
  • Tricky Alarm - alarm budilica koja diže iz mrtvih (CRO/Besplatna)
  • Get Link Right -  aplikacija koja pretvara link neke aplikacije u pravilan oblik (CRO/BESPLATNA) 
  • Remoter - aplikacija za udaljeno upravljanje računalom (cro/besplatna)
  • ESMS I ESMS+ - app koji olakšava korištenje usluga besplatnog slanja SMS poruka mobilnih operatora. Trenutno su podržani operateri BonBon i Vip. (Cro, ESMS+ se plaća dok je ESMS besplatna verzija) {#}NOVO{#}

NOVAC I FINANCIJE:

• PamKup shopping list - aplikacija za kreiranje shopping lista i planiranje shoppinga u budućnosti. Mogućnost slanja shopping liste na sms, e-mail, Izvještaj o 5 najskupljih proizvoda. (CRO/plaća se)
  • Izračun Plaće - preračunavanje plaće iz neto iznosa u bruto i obrnuto. Moguće je odabrati prirez, broj djece i uzdržavanih osoba... (CRO/Besplatna)
  • Tecajnica - konvertiranje valuta, prikaz trenutnog tečaja (CRO/Besplatna)
  • mojRacun - provjera računa, trenutno stanje minuta, sms... kod mobilnih mreža (CRO/Besplatna)
  • Xica -  pruža brz i jednostavan pogled u stanje salda na X-ici kroz jednostavno i čisto sučelje ili live tile koji se samostalno ažurira. Pruža i podatak o prosječnom iznosu koji se može potrošiti po danu do kraja mjeseca, te prikazuje JMBAG za sve koji ga ne mogu/ne žele zapamtiti. (CRO/besplatna)
  • HZZ poslovi - omogućava pretraživanje poslova prema odabranoj županiji ili kategoriji posla, a podatke preuzima sa web stranica HZZ-a. (CRO/besplatna)
  • POSLOvnik - omogućava pretraživanje poslova, a podatke preuzima sa RSS izvora web stranica MojPosao.net i posao.hr (CRO/besplatna) 
  • Posao.hr - Službena Windows Phone aplikacija portala Posao.hr. 
  • EBankHelper - Aplikacija je namjenjena da se koristi kao ispomoć pri finansijskim računanjima. Posjeduje opcije za računanje kredita, štednje i postotka. Takođe ima i konvertor valuta koji iz stranih valuta konvertuje iznos u bosansku valutu (Konvertibilnu Marku) po dnevnom kursu koji se preuzima sa sajta cbbh. Korisnički interfejs je na bosanskom jeziku.  (CRO/besplatna)
  • Tečajna lista - Tečajna lista Hrvatske narodne banke i kalkulator za konverziju između valuta (Cro/Besplatna)
  • ExRatesCRO - prikazuje trenutne i prošle tečajne liste utvrđene od srane HNB-a (Cro/Besplatna)

VIJESTI I VRIJEME, INFO:

• CroAutoInfo - unesite registarski broj oznake i saznat ćete broj šasije, model, proizvođača, godište, porijeklo, osiguravatelja i broj police (CRO/Besplatna)
  • CroWeather - sedmodnevna prognoza vremena za stotine gradova u Hrvatskoj i Europi (CRO/Besplatna)
  • ZagrebGO - korisne informacije o Gradu Zagrebu za turiste i ostale (CRO/Besplatna)
  • Kad će Kiša - vremenska prognoza za Zagreb i okolicu (CRO/Besplatna)
  • Meteo Stanica - pokazuje podatke u realnom vremenu skupljene putem mreže automatskih meteoroloških stanica (CRO/Besplatna)
  • BIH News Hub - centralna aplikacija za prikupljanje i pregled najnovijih vijesti i vremenske prognoze iz BIH i regije (CRO/Besplatna)
  • InfoPointer - omogućuje brzi pregled info: vijesti, horoskop, sport, kultura, film... sa vodećih portala na području balkana (CRO/Besplatna)
  • Zimo.co - ZIMO je nezavisni portal s ciljem širenja znanja o novim medijima, tehnologiji, društvenim mrežama i digitalnom kulturom općenito. (CRO/Besplatna)
  • Bug RSS -  
  • Peludna prognoza - nudi vam informacije o sezoni cvjetanja pojedinih biljaka. (CRO/Besplatna) 
  • 24 sata - aplikacija 24sata za Windows Phone, omogućava Vam da ostanete informirani u svako doba, bez obzira gdje se nalazili. (CRO/BESPLATNA) 
  • Loto - Prikaz izvješća posljednjih kola Lota 6/45 i Lota 7/39  (cro/besplatna)
  • Nedstor - sve vijesti sa područja zapadnog Balkana iz više od 240 novinskih izvora  (cro/besplatna)
  • Muzika.hr - Službena Windows Phone aplikacija portala Muzika.hr. (CRO/Besplatna) {#}NOVO{#}

ZNANOST I OBRAZOVANJE:

• Best.hr - aplikacija za studentsku udrugu Best Zagreb, pokazuje novosti, seminare i ostale informacije (CRO/Besplatna)
  • ETFOSmobi - aplikacija elektotehničkog fakulteta u Osijeku (CRO/Besplatna)
  • ISS Tracker - pokazuje trenutnu poziciju i sve važne informacije o međunarodnoj svemirskoj postaji (CRO/Besplatna)

DRUŠTVENE MREŽE:

• Echo/Echo - jednim klikom vidite gdje su vaši prijatelji , a oni vide gdje ste vi (CRO/Besplatna)

SPORT I REKREACIJA:

• GPS Speedometar - pokazuje trenutu brzinu, visinu, prijeđeni put... (CRO/Besplatna)
  • ProAktivo - kompletno mobilno rješenje za praćenje, analizu, i dijeljenje info o svojim sportskim aktivnostima. (CRO/Plaća se)
  • SRCOmjer - praćenje tlaka, pulsa, težine... (CRO/Besplatna)

TV/KINO VODIČ:

• MojTV - TV raspored za više od 180 programa u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BIH (CRO/Besplatna)
  • KinoVizor - praćenje info o 10. najnovijih filmskih naslova u kinima, dvd, blueray (CRO/Besplatna)
  • Cineplexx Hrvatska - što igra u cineplexxu (CRO/Besplatna)
  • MaxTV Vodič - sve jasno (CRO/Besplatna)
  • Balkan TV Guide -  pomoći će vam u pregledu, odabiru i organizaciji vaših TV programa. Sa ovom aplikacijom u mogućnosti ste: dijeliti sa prijateljima svoje omiljene TV programe, koje trenutno gledate ili će te ih gledati, vršiti pretragu programa pod odgovarajućim kriterijima, organizirati listu vaših omiljenih TV kanala, kreiranje podsjetnika ... (CRO/besplatna)

AUDIO/VIDEO/FOTO:

• PhotoLight - foto editor (CRO/Besplatna)

ZABAVA/IGRE:

• Finger of Fate - pomaže u odbabiru loto brojeva (CRO/Plaća se)
  • Target - bira slučajan broj između 0 i 100 i igrač treba da pogađanjem pronađe tajni broj. Ako je tajni broj manji od pokušanog broja, aplikacija napiše poruku manji, ako je veći biva ispisana poruka veći. Ako igrač pogodi tajni broj, biva ispisana prigodna šaljiva poruka i ispisan rezultat. itd... (CRO/Besplatna)
  • Nine Tac Toe -  križić kružić igra (CRO/Bestplatno) 
  • DrumSet - sviranje bubnjeva (CRO/plaća se)
  • ABC i Brojevi - Abeceda i brojevi je prva hrvatska aplikacija za Windows Phone platformu s hrvatskom abecedom i brojevima, kao odgovor na manjak kvalitetnih, zanimljivih i poučnih aplikacija na hrvatskom jeziku namijenjenih ciljano djeci dobne skupine od 2 do 5 godina. (CRO/Besplatna). {#}NOVO{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 20:05 (Gasttozz).

7 0 hvala 7
13 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone marketplace PONUDA/POTRAŽNJA
Gasttozz kaže...

Best.hr - aplikacija za studentsku udrugu Best Zagreb, pokazuje novosti, seminare i ostale informacije (hrvatski market/besplatna)

CroAutoInfo - unesite registarski broj oznake i saznat ćete broj šasije, model, proizvođača, godište, porijeklo, osiguravatelja i broj police (hrvatski market/besplatna)

CroParking - plaćanje parkinga u svim gradovima Hrvatske. Korištenjem geolokacije prepoznaje mjesto u kome se nalazite te vam nudi samo dostupne zone (hrvatski market/besplatna)

...

Malo detaljnije o tome ovdje http://igrali.wordpress.com/hrvatske-windows-phone-aplikacije/

(ako ti je to bio izvor za gornji post, bilo bi lijepo da si ga naveo {#})

http://igrali.wordpress.com
13 godina
neaktivan
WindowsPhone marketplace PONUDA/POTRAŽNJA

Ako može i BiH, onda evo jedna aplikacija od Nedima Laletovića, Ticky alarm.
http://www.windowsphone.com/en-US/apps/be2a7dc3-7662-4456-a687-bbbb737135d5?wa=wsignin1.0

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Gasttozz kaže...

Info Pointer - aplikacija koja omogućuje brzi pregled info; vijesti, horoskopa, sporta, kulture filma... a koji se preuzimaju sa vodećih portala na području balkana (CRO/Besplatna)

Svaka čast na trudu, ali imam jedan prijedlog.

Kada nabaviš par novih appova/igara onda si ih spremi nekud na disk, u word ili sl. I onda, kada nakupiš par, staviš u prvi post to, malo ga urediš po žanrovima, dakle zabava, sport, glazba, TV i sl.

U temi samo napišeš "Update" ili nešto slično i to je to. Jer je ljudima koji budu našli ovu temu u budučnosti lakše tražiti sve u prvom postu nego kopati po temi da bi pronašli ono što ih zanima.

Sve u svemu, super tema! Imaš hvala od mene.

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
protjeran
WindowsPhone marketplace PONUDA/POTRAŽNJA

Hvala na prijedlogu, večeras ću se onda pozabaviti sa time...

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Gasttozz kaže...

Hvala na prijedlogu, večeras ću se onda pozabaviti sa time...

Ovako na foru drugog samo nešto ovako

Zabava:

• BlaBla- hrvatska aplikacija za besplatan chat....

BlaBla* ne postoji :D to je primjer

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
13 godina
protjeran

{#}UPDATE{#}: PUTOVANJA I NAVIGACIJA. (Molim obratiti pažnju na prvi post u temi)

0 0 hvala 0
16 godina

Bez uvrede al tema je odlicna, smisao je za 5... Al prvi post... boze sacuvaj, daj malo to bolje napravi!

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran

Što sam krivo napravio????

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone CRO marketplace
Gasttozz kaže...

Što sam krivo napravio????

Možda malo manje Bolda, Underline-a, Upcase-a... {#}

13 godina
protjeran

Htio sam da bude malo vidljivije jer bog zna, a iskustvo nalaže da se na forumima „pravila“ rijetko kada čitaju pa onda vrlo brzo se svaka tema pretvori u kaos. 

Mala izmjena na zahtjev bugaša {#}

Samo pucajte i dalje sa prijedlozima... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 16:44 (Gasttozz).

0 0 hvala 0
16 godina

Neznam dali je netko vec predlozio... Probaj stavit sve u prvi post da netko tko ce trazit kakvu aplikaciju da ne gleda po temi nego prvi post :)

Nothing lasts forever
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 21:09 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Neznam dali je netko vec predlozio... Probaj stavit sve u prvi post da netko tko ce trazit kakvu aplikaciju da ne gleda po temi nego prvi post :)

Pa agenda je u drugom postu!?

16 godina
royalhero kaže...
Fake_Alert kaže...

Pa agenda je u drugom postu!?

Oh, sori nisam ni vidio.

Nothing lasts forever
13 godina
protjeran

{#}UPDATE{#} NOVAC I FINANCIJE (Molim obratiti pažnju na prvi post u temi)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

{#}UPDATE{#} ZABAVA I IGRE (Molim obratiti pažnju na prvi post u temi)

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 12:45 (Gasttozz).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

{#}UPDATE{#}

NOVAC I FINANCIJE

VIJESTI VRIJEME INFO

ZABAVA I IGRE

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

{#}UPDATE{#}

PUTOVANJA I NAVIGACIJA

NOVAC I FINANCIJE

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

{#}UPDATE{#}

Putovanja i navigacije

Vijesti i vrijeme, info

Novac i financije

1 0 hvala 1
13 godina
protjeran

{#}UPDATE{#}

VIJESTI I VRIJEME, INFO 

ALATI I PRODUKTIVNOST

2 0 hvala 2
13 godina
protjeran

{#}UPDATE{#}

VIJESTI I VRIJEME, INFO

ALATI I PRODUKTIVNOST

0 0 hvala 0
16 godina

Ne mogu nac remoter jer ih dosta ima pa ne znam koji piknut.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

0 0 hvala 0
16 godina

Dodaj u popis Zagreb Prijevoz (red vožnje tramvaja, autobusa, dnevni, noćni, kako tramvajem doći od - do).

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 17:19 (WackyZG).
13 godina
protjeran

Malo kasniš stavio sam još odavno {#} Ali svejedno hvala na infu...

0 0 hvala 0
16 godina
Gasttozz kaže...

Malo kasniš stavio sam još odavno {#} Ali svejedno hvala na infu...

Jbg--- slijep sam očito bio kada sam gledao listu. XD

13 godina
protjeran

{#}UPDATE{#}

ALATI I PRODUKTIVNOST

VIJESTI I VRIJEME, INFO

ZABAVA I IGRE

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Crohelp namijenjen za turiste u Hrvatskoj.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mVozacki - aplikacija za ponavljanje gradiva za teorijski dio vozačkog ispita. (hrvatski market/besplatna)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice