[Prodaja] Acer Nitro 5 Gaming LaptoP

poruka: 17
|
čitano: 1.145
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
[Prodaja] Acer Nitro 5 Gaming Laptop
Prodajem navedeni laptop sa puknutim ekranom pa je time cijena niža..vrti Age od empires IV, Cyberpunk i sl.
Kolega je rekao da tražim 230€ pa eto ako neko hoće kupiti..ako ne na njušku ili u servis 😀

Intel Core i5-7300HQ, GeForce GTX 1050 Ti, 15.6" Full HD, 8GB DDR4, 256GB SSD, AN515-51-55WL
14 godina

50€ max

17 godina
Re: [Prodaja] Acer Nitro 5 Gaming LaptoP
Fakat?
17 godina
Bemti koštao je nekad 11 hiljada kunića 😀
12 godina
Mirkopoter kaže...

50€ max

Kakvih 50€, ne lupetaj gluposti...

Za 50€ ne možeš dobiti neki normalni ispravan laptop, a ne gaming laptop, koji jeste malo stariji, ali i dalje može odradit.

Sa istim speckama sam ja neispravnog prodao za 80€...

Kovačić
14 godina

Pa eto onda 80€, je li to velika razlika od 50€?

12 godina
Mirkopoter kaže...

Pa eto onda 80€, je li to velika razlika od 50€?

80€ neispravan za dijelove. Ti uopće ne čitaš... Njemu je puknut ekran (valjda samo staklo).

Jedino ako autor teme sam nije dobro napisao i opisao probleme.

Kovačić
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2025 14:15 (acmilan2).
17 godina
Stavit ću sliku…lijeva strana u čošku radi odnosno možeš micat kursor a desna je kuršlus..da se razumijemo da se to nije godilo nema šanse da prodam, laptop vrti više- manje igre dan danas..
17 godina
Treba ekran promijenit samo, a neda mi se ulazit u to pa zato prodaja
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2025 1:20 (dado80).
12 godina

Onda se pripremi na razočaranje s cijenom. Vjerojatno će biti 80-100€.

Kovačić
14 godina

Vrti igre iz 2016, taj i5 7300hq ne podrzava hyperthrading u svakoj novijoj igri se zakucava  na 100%, 1050ti 4gb..Da nije slomljen ekran mogao bi ga prodati za nekih 300e ovako kako ti je Acmilan napisao do 100e.

13 godina

Ne bi 300e dobio za njega da je ispravan. Nikad nije cijena OČEKIVANA - POPRAVAK = CIJENA KOJU ĆEŠ DOBITI. 

70e je ekran sa dostavom iz Kine najjeftiniji. Laptop vrijedi 200tinjak eura ispravan. Računaj da će te servis tražiti 100-150e zamjenu ekrana. Iz iskustva naginje to prema 150 više nego 100 jer naplate i rad i maržu na ekran. 

Ako će ga netko i koristiti za igre, trebalo bi ga otvoriti, ispuhati od prašine, zamijeniti termalnu pastu i investirati u barem još jedan stick rama od 8gb. 

Ne vidim tu troznamenkastu cifru, sretno s prodajom

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2025 12:21 (maks0806).
17 godina
Dečki kaj je najgore došao je iz servisa prije pola godine, mjenjao sam hard te ga je lik potpuno očistio, smanjila se buka Itd.. a onda ga slučajno kvrcnem i padne drito na radijator 😣
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2025 13:23 (dado80).
4 godine

A gle nosio si u servis lap,tako da nisi vičan šrafljenju, evo bacio sam pogled na Ali LCDejčina ima ih od 60ak evrića pa si vidi koliko te zamjena boli da se repariraš 😉

17 godina
Ok, hvala kolega; konzultirat ću se sa likom iz servisa..popravak, prodaja, kupnja novog..ako neko zna on zna 🙂
12 godina

Bome, nisu ni servisi više što su bili...

Od pojedinih servisera, ja bih rekao, i ti sam možeš bolje napraviti uz malo truda...

Kovačić
17 godina
Ovaj čovjek je ok; spustio mi je cijenu..čekao me jer nisam mogao platit..same pohvale s moje strane (umro sam od smijeha kad je naručio nešto pa je spalio - valjda zbog nekompatibilnosti pa ponovo naručivao lol)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice