Kolega je rekao da tražim 230€ pa eto ako neko hoće kupiti..ako ne na njušku ili u servis 😀
Intel Core i5-7300HQ, GeForce GTX 1050 Ti, 15.6" Full HD, 8GB DDR4, 256GB SSD, AN515-51-55WL
50€ max
50€ max
Kakvih 50€, ne lupetaj gluposti...
Za 50€ ne možeš dobiti neki normalni ispravan laptop, a ne gaming laptop, koji jeste malo stariji, ali i dalje može odradit.
Sa istim speckama sam ja neispravnog prodao za 80€...
Pa eto onda 80€, je li to velika razlika od 50€?
Pa eto onda 80€, je li to velika razlika od 50€?
80€ neispravan za dijelove. Ti uopće ne čitaš... Njemu je puknut ekran (valjda samo staklo).
Jedino ako autor teme sam nije dobro napisao i opisao probleme.
Onda se pripremi na razočaranje s cijenom. Vjerojatno će biti 80-100€.
Vrti igre iz 2016, taj i5 7300hq ne podrzava hyperthrading u svakoj novijoj igri se zakucava na 100%, 1050ti 4gb..Da nije slomljen ekran mogao bi ga prodati za nekih 300e ovako kako ti je Acmilan napisao do 100e.
Ne bi 300e dobio za njega da je ispravan. Nikad nije cijena OČEKIVANA - POPRAVAK = CIJENA KOJU ĆEŠ DOBITI.
70e je ekran sa dostavom iz Kine najjeftiniji. Laptop vrijedi 200tinjak eura ispravan. Računaj da će te servis tražiti 100-150e zamjenu ekrana. Iz iskustva naginje to prema 150 više nego 100 jer naplate i rad i maržu na ekran.
Ako će ga netko i koristiti za igre, trebalo bi ga otvoriti, ispuhati od prašine, zamijeniti termalnu pastu i investirati u barem još jedan stick rama od 8gb.
Ne vidim tu troznamenkastu cifru, sretno s prodajom
Bome, nisu ni servisi više što su bili...
Od pojedinih servisera, ja bih rekao, i ti sam možeš bolje napraviti uz malo truda...