[Prodaja] Huawei B818 Vodafone GigaCube CAT19
- poruka: 20
- |
- čitano: 2.998
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako je router još dostupan nudim 68€
Ako je router još dostupan nudim 68€
Bok Davorine prijatelju!
Trenutno je rezerviran za kolegu s foruma za cijenu koja je gore navedena.
Ima još jedan dostupan, samo uređaj plus kabel za napajanje, bez original kutije, ako je tko zainteresiran, cijena 105€, moguće preuzimanje Čakovec/Varaždin i bliža okolica, ostalo šaljem poštom uz prethodnu uplatu.
Ne radi. Nema priključak za telefon. Trebaš uzeti B715 ili slično.
Trebao bi imati. Ovo su stare slike, imam sad jos jedan takav, provjerim i javim. Na poslu sam sada.
Da, moja greška. Nisam znao da postoje verzije sa i bez priključka. Ako je ta verzija sa slike onda bi trebalo biti sve ok. Ja imam A1 Homebox preko B715 i normalno radi.
pa ako neko zna da li je moguće nek potvrdi
Znam da je A1 SIM-ica radila bez problema, a kod kolege na B535 je radila telefonija. Za ovo ti ne mogu dati 100% tocan odgovor, al javim za prikljucak.
I dalje je dostupan ruter, 105€ cijena, kabel za napajanje + ruter.
Čakovec/Varaždin i okolica za primopredaju, ostali slanje poštom uz prethodnu uplatu.
Bump
Bump
Bump, jos uvijek dostupno. Na njuskalu je cijena i dalje 120€ moj, najjeftiniji, ovdje dajem za 15€ manje.
Aktiviram opet svoju temu, isti model se prodaje, kutija, papiri, kabel za napajanje, telefonski priključak, otključan na sve mreže. Ostali info može preko poruka.
Cijena: 110€ za članove foruma
Kovačić
Bump. Dostupno dokle god ne zaključam temu.
Bump, ako je netko možda i zainteresiran, a ovo mu je prevelika cijena, slobodno se javite u privatnoj poruci pa se možda možemo nešto dogovoriti. Ljudi smo.
Bring Up My Post