- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bump 300

Polu proizvod od Della, vratio ga drugi dan koliko je to lose napravljeno, strasno! Sretno s prodajom i ja sam se zajebao mislio sam da ce monitor biti bomba kad ono tesko njsra!
nekom je dobar nekome ne.ja sam zadovoljan s njime,aki ocu probat oled i nesto vece,a za cijenu za koju ga dajem ima jos vecih sranja 😂😂😂

Polu proizvod od Della, vratio ga drugi dan koliko je to lose napravljeno, strasno! Sretno s prodajom i ja sam se zajebao mislio sam da ce monitor biti bomba kad ono tesko njsra!
To što si se ti zajebao dođeš i posereš čovjeku oglas i potencijalnog kupca odgovoriš od kupovine.
Bravo
To što ne čitaš recenzije na rttingsu te ne opravdava za takav potez.
ja sam ga i kupio gledajuci i citajuci recenzije da je dobar,meni je

Preporučam obavezno zaključavanje oglasa čim se preda oglas radi bespotrebnih upadica. Kasnije otključaš ako trebaš editirat ili bumpat i opet zaključaš. Sve informacije preko poruka i amen. Klikom na "zaključavanje teme" se ujedno i otključava tema, bravo bugovci. . Nije u redu da se nekome ruši prodaja na ovakav način.
To što si se ti zajebao dođeš i posereš čovjeku oglas i potencijalnog kupca odgovoriš od kupovine.
Bravo
I sam sam se zajebo citavsi recenziju s rtingsa i to nije prvi puta! teeeeeeški odron od monitora, tek naknadno gugglanje je doslo do vidjela da je to poluproizvod!
Bravo
I sam sam se zajebo citavsi recenziju s rtingsa i to nije prvi puta! teeeeeeški odron od monitora, tek naknadno gugglanje je doslo do vidjela da je to poluproizvod!
Jel tebi stalo da čovjek proda ili ti je stalo da ostaviš svoje nebitno mišljenje i upropastiš mu prodaju.
koliko god sam prodao stvari na bugu i kupio neke.citam oglase ali bome nikad nikome nisam posrao oglas
gledao i recenzije na youtubu i svi ga pohvalili zato neznam cemu ovakav komentar,vise su srali po youtubeu za dellov 34 oled pa ga ljudi kupuju

bump
bump
300
280
bump

BUMP

prodano na njuskalu za 330