Cijena 350kn, u trgovinama je od 550kn pa na dalje + 90kn baterija
Varazdin i okolica osobno preuzimanje, ako moram slati tad saljem iskljucivo uz predhodnu uplatu na racun te na trosak kupca i nikako drugacije...
Ne znam zbog cega td al eto, uz vise upita u jednom danu kontroler je prodan kolegi s foruma... Lock.
Obicno takvi idu po 250kn. Al ok, sada ih ocito nema.
Pa ne vidim da je kolega pital za procjenu.. e sad, pošto je nekad nekaj išlo.. išle su rtx 2060 super po 3000 kad sam ju kupil, pa sad mogu komotno 4000 staviti i neki princ će zicer dati. 
Xbox One ili Series X?
Xbox One ili Series X?
Da, i ja se pitam gdje su to Series X kontroleri isli po 250kn? To je novi kontroler koji dolazi uz Series X/S konzolu...
Xbox One ili Series X?
Da, i ja se pitam gdje su to Series X kontroleri isli po 250kn? To je novi kontroler koji dolazi uz Series X/S konzolu...
Koja je razlika u kontrolerima?
Bili su i na bf po 250 sa 550kn (ja si osobno kupio jedan)
Pa ne vidim da je kolega pital za procjenu.. e sad, pošto je nekad nekaj išlo.. išle su rtx 2060 super po 3000 kad sam ju kupil, pa sad mogu komotno 4000 staviti i neki princ će zicer dati. 
Citaj malo bolje.pitao je zasto tb!
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Nije bitno koja je razlika, novi model je, kontroler je gotovo nov a kod nas ga nigdje nema ispod 550kn, koga boli ona stvar koliko je kostao za BF? Sad kosta toliko koliko kosta, te baterija kosta 100kn, dakle 650 naprema mojih 350..., mislim da je to sasvim fer... Al ok, kontroler je otisao, tako da ova rasprava nema smisla... Samo za neke ovdje trebao bi ga dati za 100kn jer za sve preko toga lupaju td po oglasima...
pa to ti kazem. nema razlika. a i upitna je ta baterija.
meni sa ODLICNO pokazale ove iz lida 4kom za 30 kn
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Gnjavaza? Sta ak ti krepa usred igre?
Ovak uvijek imam jedne rezerne.
Onda si stvarno ljencina ;-)
Ovako za 30kn sam bez brige a bateriju promjenim prije nego ti nades kabel.
Moj TD je zato kaj si otvorio tri zasebne teme u krivom podforumu :)
Gnjavaza? Sta ak ti krepa usred igre?
Ovak uvijek imam jedne rezerne.
Uuzmes najobicniji micro usb kabel (onaj s čim se pune mobiteli) i spojiš u PC, gamepad radi normalno bez baterije. Ja tako šibam svoj, skombinirao produžni usb + mikro usb kabel i gejmam bez baterija.
Nakbitnijeća stvar, zavisi gdje ti stoji xbox a gdje sjedis