[Prodaja] Vodeno hlađenje za CPU Alphacool Eisbaer

poruka: 11
|
čitano: 2.177
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran

Prodajem vodeno hlađenje za CPU alphacool Eisbaer (pumpa i radijator u kompletu)

https://www.alphacool.com/shop/cpu-cooler/intel-amd/20228/alphacool-eisbaer-solo-2600rpm-black?c=20571

https://www.alphacool.com/shop/radiators/active-radiators/12340/alphacool-nexxxos-xt45-full-copper-360mm-radiator

to su ove 2 komponente komplet. Garancija do 01/2020 za obje komponente, papiri, ambalaža sve uredno.

Cijena 700kn

Može dodatno 3 Arctic F12 PWM PST ventilatora isto sa jamstvom, cijena onda 750kn komplet.

kontakt PM ili 0993963670.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 14:16 (lav1000).
13 godina
protjeran
Re: [Prodaja] Vodeno hlađenje za CPU Alphacool Eis

A crijeva, fitinzi i tekucina idu gratis?

Daj nam malo svojih slika da vidimo kako to izgleda...

Jesi te ventove drzao na kucistu ili na vodenom? Jer za vodeno su slabi?

Hoces meni prodat samo ventove?

T.L. - za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 16:06 (Tomo53nja).
8 godina
protjeran
Tomo53nja kaže...

A crijeva, fitinzi i tekucina idu gratis?

Daj nam malo svojih slika da vidimo kako to izgleda...

Jesi te ventove drzao na kucistu ili na vodenom? Jer za vodeno su slabi?

Hoces meni prodat samo ventove?

fitinzi i crijeva naravno idu gratis u kompletu, imam i onih crnih original crijeva, a sad su smontirana prozirna crijeva tekućinu ti dam pola litre destilirane 

te Stjepanove fore o slabim ventilatorima prodaji njemu, poznatom fizičaru i termodinamičaru....takvi isti ventovi su ti na arctic freezerima koji su isto 45mm debljine, meni su ti fanovi na silentu otkad je otišla 1080ti znači na 800rpm evo skoro 3 mjeseca...

ne prodajem fanove odvojeno...

ove neke slike su minijaturne, forum ih smanji...

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 16:58 (lav1000).
8 godina
protjeran

bump, može i zamjena za neki zračni coller + vaša doplata ovisno o cooleru koji nudite

8 godina
protjeran

Bump

Postoji li sansa da ovo ikad prodam ili zamjenim:

0 Da
9 Ne
12 godina
lav1000 kaže...

Bump

Ma biće ti najbolje da ga meni pokloniš 

MISCREATED
15 godina
protjeran
lav1000 kaže...

Bump

Ma odustani, za novce koke ces mozda dobit se ne isplati prodavat. Zasto uopce prodajes?

Baj d vej, jesam ti spomenuo da su mi temperature na gpu-u pale ~6-7°C remountanjem s drugom pastom, sad je tu negdje s pokojnim vukovima...

8 godina
protjeran
nicky.sl kaže...
lav1000 kaže...

Bump

Ma biće ti najbolje da ga meni pokloniš 

pokloni i ti meni neki cooler pa se možda i dogovorimo 

ansha kaže...
lav1000 kaže...

Bump

Ma odustani, za novce koke ces mozda dobit se ne isplati prodavat. Zasto uopce prodajes?

Baj d vej, jesam ti spomenuo da su mi temperature na gpu-u pale ~6-7°C remountanjem s drugom pastom, sad je tu negdje s pokojnim vukovima...

ma znam da se ne isplati, jedini razlog je taj što mi uopće to ne treba, jbt ne mogu natjerati procesor da pipne 50°C sa avx benchom... ajde razlog prodaje je da olakšam kućište za jedno 2-2,5kg koliko ovo teži napunjeno s vodom 

ako si spustio 6-7°C znači još si oko 40°C znači imaš još ti puno puno zganaca pojesti dok dođeš na tu razinu hladnog čuke  

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2018 11:16 (lav1000).
15 godina
protjeran
lav1000 kaže...

ma znam da se ne isplati, jedini razlog je taj što mi uopće to ne treba, jbt ne mogu natjerati procesor da pipne 50°C sa avx benchom... ajde razlog prodaje je da olakšam kućište za jedno 2-2,5kg koliko ovo teži napunjeno s vodom 

ako si spustio 6-7°C znači još si oko 40°C znači imaš još ti puno puno zganaca pojesti dok dođeš na tu razinu hladnog čuke  

Mijenjat ces kad tad procesor pa ce ti opet trebat jace hladjenje a onda ce ti bit zao sta si ovo dao za 500kn...

Ma kakvi, 39°C max nakon pola sada heavena, a u sobi 26°C. Da je 20°C imao bi 32-33°C. 

Ovo je sa ventovima na 1700 i 1400rpm i pumpa na 60%, sa svime na max bi palo jos 1-2°C...

8 godina
protjeran
ansha kaže...
lav1000 kaže...

Mijenjat ces kad tad procesor pa ce ti opet trebat jace hladjenje a onda ce ti bit zao sta si ovo dao za 500kn...

Ma kakvi, 39°C max nakon pola sada heavena, a u sobi 26°C. Da je 20°C imao bi 32-33°C. 

Ovo je sa ventovima na 1700 i 1400rpm i pumpa na 60%, sa svime na max bi palo jos 1-2°C...

bravo deda, što da ti kažem, zezancija preslagivat loop kao što ti imaš, pa si to tek sad složio i namazao kako spada.... svejedno to nije dovoljno da ti drži 2000Mhz, kako bi rekli neki ovdašnji pro experti 

a ovo za hlađenje, neka stoji još malo, ne žuri mi se nikud s tim... jedino još probati na PCexpert, možda tamo obitava koji entuzijast kojem bi moglo ovo biti zanimljivo...

13 godina
protjeran

Ma mene zanima ali jbga Lave nikako da neka lova kapne i da te rijesim muka, doduse dao bi ti malo manje ali sve u cashu pa da se malom igram sada kada krene ljeto...Hoces mi ga sacuvat ili da ti dam jedan od svojih zracnih pa se dogovorimo za nadoplatu?

Ajde u pp da se probamo dogovorit...

T.L. - za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2018 16:07 (Tomo53nja).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice