Preporuka ploce i procesora do 2000kn

poruka: 6
|
čitano: 1.284
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Iman

- novo kuciste termalatke soprano,

- napajanje antec earthwatts 430w,

- graficku 6870 sapphire

- WD raptor 150gb.

Sta bi moga ubacit za to maximalno iskoristit, moze i polovno al s garancijon, preferiran intel cpu. Takodjer mozda sto duza garancija!

isto tako overclock me ne zanima ni u kojem slucaju!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Intel je bolji izbor, a šta se tiče tvoje konfe proc ok ali ta ploča nikako bolje uzet msi 970a-g46 isplativija i bolja ploča nego ta asrock

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
jeli glupo uzet asus sabertotb p67 sa nekin losijin 1155 cpu tipa pentium.. e da, i zasto ta ploca ima dvi godine garancije a svugdi vanka ima 5?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Preporuka ploce i procesora do 2000kn
bonesmasher kaže...
jeli glupo uzet asus sabertotb p67 sa nekin losijin 1155 cpu tipa pentium.. e da, i zasto ta ploca ima dvi godine garancije a svugdi vanka ima 5?

je jako je glupo uzet to na sto ti mislis.. a za ovo drugo nezz.

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
14 godina
protjeran
mislija san na to da ce mi taj losi procesor sa dobron grafickom vrtit hon i wow super,i diablo 3 ako moze pentium singlecore sad vrtit na medium wow i hon na high.... a za par godina kad i5 ili i7 bude za 400kn polovni uzet ga a maticnu cu imat dobru... zato sa mislija s ton kombinacijom
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice