Preopterečenje CPU-a

poruka: 6
|
čitano: 3.659
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Preopterečenje CPU-a

imam AMD Athlon 64x 4600 dual core koristim win7 64x i neprestano mi je cpu na 100% skenirao sam sa nodom nema ništa, sa troyan removerom, defregmentirao sam hard, evo slika sa svim procesima koji zauzimaju 100% 

http://img222.imageshack.us/img222/1824/44003906.png

prošao sam i kroz error check al ništa

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Preopterečenje CPU-a
headshot kaže...

imam AMD Athlon 64x 4600 dual core koristim win7 64x i neprestano mi je cpu na 100% skenirao sam sa nodom nema ništa, sa troyan removerom, defregmentirao sam hard, evo slika sa svim procesima koji zauzimaju 100% 

http://img222.imageshack.us/img222/1824/44003906.png

prošao sam i kroz error check al ništa

Ugasi ovaj proces  fahcore_78.exe i postavi sliku programa koji ti se dizu na startapu sa CCleaner recimo da se vidi kaj tam sve imas.Cool

http://download.cnet.com/ccleaner/

16 godina
neaktivan
Preopterečenje CPU-a

a za što služi taj fahcore_78.exe i onaj drugi sličan kao on, da nebi nešta pokvario

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Preopterečenje CPU-a

Tu ti radi neki fahcore 78 exe. vidi ovde

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Preopterečenje CPU-a
headshot kaže...

a za što služi taj fahcore_78.exe i onaj drugi sličan kao on, da nebi nešta pokvario

Samo ugasi oba procesa nije to bitna komponenta nit proces vec je dio nekog bezveznog  programa kojeg imas na kompu.Cool

17 godina
Preopterečenje CPU-a

Radi se o projektu Folding@Home Stanfordskog univerziteta koji istražuje sintezu proteina, što ima primenu u brojnim oblastima, između ostalog i u istraživanju i lečenju raka. Program se instalira kao pozadinski proces niskog prioriteta i koristi tvoj procesor kada ti to ne radiš. Dakle, ne bi trebalo da je bilo šta zloćudno (osim ako se nešto nije maskiralo kao F@H, ali za sada nema indikacija da je tako), čak i malo pomažeš čovečanstvu.     Osmijeh

Trebalo bi da na imaš instaliran i neki program preko koga možeš da upravljaš pokretanjem procesa (automatsko/ručno/samo kad na računaru ne radiš ništa X minuta itd, trenutno ga nemam pa ne mogu tačno da ti dam uputstva). Ako ne znaš kad si ga pokupio, verovatno je pridodat uz neku drugu instalaciju, npr ATI distribuira klijent zajedno sa svojim drajverima (ali je moguće izabrati da se ne instalira). Takođe, ako ti se generalno sviđa ideja F@H-а, postoji i GPU klijent (za kartice iz serije X1000 pa naviše, a sada postoji i varijanta koja radi na Nvidijinom hardwareu) koja je znatno brža od one za CPU.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 23:53 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice