Pad cijena

poruka: 7
|
čitano: 1.544
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Pad cijena FX procesora

Citam da su rekli iz AMDa da ce cijene FX procesora pasti 1. rujna.

Sad me zanima hoce li to promjeniti odmah na nasem trzistu i kako to ide kod nas?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Pad cijena FX procesora
Manzokushi kaže...

Citam da su rekli iz AMDa da ce cijene FX procesora pasti 1. rujna.

Sad me zanima hoce li to promjeniti odmah na nasem trzistu i kako to ide kod nas?

Nadam se jer planiram uzet FX 6300 al koliko vidim za sad je samo porasao sa 700 na 850-950 Kn.

Imas ovjde link.

AMD will introduce three new FX 8-series CPUs at the same time, with two running at 95W, while the price of the popular FX-6300 is to drop from £80 to around £70.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2014 22:00 (WalterWolf).
13 godina
neaktivan
Pad cijena

Pa da, naši će prvo povećati cijene i onda napraviti senzacionalan popust.

3 0 hvala 0
16 godina
Pad cijena

Imate u UZi-u FX-6300 po 700kn. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Pad cijena
Rupy kaže...

To je jedan i jos je jedan shop gdje je 750 Kn al su oba dva na drugom kraju HR barem meni,a pogledaj ostale nema ispod 850 Kn- Link

16 godina
WalterWolf kaže...
Rupy kaže...

To je jedan i jos je jedan shop gdje je 750 Kn al su oba dva na drugom kraju HR barem meni,a pogledaj ostale nema ispod 850 Kn- Link

Pa imaju dostavu... narucis u UZi-u i sa dostavom (iznad 2000kn besplatna) te ispadne 745kn. Kako god okrenes prosao si 100kn jeftinije.

11 godina
neaktivan
Rupy kaže...
WalterWolf kaže...
Rupy kaže...

Pa imaju dostavu... narucis u UZi-u i sa dostavom (iznad 2000kn besplatna) te ispadne 745kn. Kako god okrenes prosao si 100kn jeftinije.

Za tih 100 kn se to ne isplati,rade onda uzmem tu u Zg za 850 Kn imam garanciju tu nego na drugom kraju HR BTW. Koliko je znam taj Uzi Shop je samo Web Shop a roba dolazi izvana i garancija se ostvaruje vani preko Uzi Shop-a ispravite me ako grjesim.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice