Citam da su rekli iz AMDa da ce cijene FX procesora pasti 1. rujna.
Sad me zanima hoce li to promjeniti odmah na nasem trzistu i kako to ide kod nas?
Sad me zanima hoce li to promjeniti odmah na nasem trzistu i kako to ide kod nas?
Nadam se jer planiram uzet FX 6300 al koliko vidim za sad je samo porasao sa 700 na 850-950 Kn.
Imas ovjde link.
AMD will introduce three new FX 8-series CPUs at the same time, with two running at 95W, while the price of the popular FX-6300 is to drop from £80 to around £70.
Pa da, naši će prvo povećati cijene i onda napraviti senzacionalan popust.
Pa imaju dostavu... narucis u UZi-u i sa dostavom (iznad 2000kn besplatna) te ispadne 745kn. Kako god okrenes prosao si 100kn jeftinije.
Pa imaju dostavu... narucis u UZi-u i sa dostavom (iznad 2000kn besplatna) te ispadne 745kn. Kako god okrenes prosao si 100kn jeftinije.
Za tih 100 kn se to ne isplati,rade onda uzmem tu u Zg za 850 Kn imam garanciju tu nego na drugom kraju HR BTW. Koliko je znam taj Uzi Shop je samo Web Shop a roba dolazi izvana i garancija se ostvaruje vani preko Uzi Shop-a ispravite me ako grjesim.