Opća rasprava o procesorima (CPU) izdvojena tema

poruka: 516
|
čitano: 51.897
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Opća rasprava o procesorima (CPU)
Kakav je ryzen 7600 oc ne očekivam nešto pretjerano, ali evo zanima me šta ekipa kaže sutra mi dolazi naruđba ali eto da onako upitam.
Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Moj daje 5400mhz all core sa pbo automatikom i izvrsnim hlađenjem

12 godina
dreadmoore kaže...
Kakav je ryzen 7600 oc ne očekivam nešto pretjerano, ali evo zanima me šta ekipa kaže sutra mi dolazi naruđba ali eto da onako upitam.

Više ćeš dobiti sa undervoltom nego sa overklokom.

14 godina
Sapunator ode u zasluženu mirovinu, 1.5V 4.9ghz pola mbo ne radi kako treba.Izgleda crkao memorijski controler B kanal od klokiranja rama ili čega već, 😂 skupa igračka bila. Kupio ga 2016 godine, 8 godina 320€ samo cpu bio a sad sam za 420€ kupio cpu mbo i ram.Već je našao novog vlasnika ništa mu nakon svih ovih godina, odlazi mbo cpu ram i NH-d14 za 175€ mbo mu je free i onaj tekući metal ispod ihs 😂😂😂😂.
Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2024 15:31 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Opća rasprava o procesorima (CPU)

Slicno i ovdje - nakon punih 9 godina, umirovio staru Sabertooth X99 plocu i i7-5820k@3.3 GHz kojeg sam peglao na 4.2 GHz bez ikakvih problema samo sa visim mnoziteljem i Noctua D15 heatsinkom. Prije ~2 godine poceo ubacivati polovne E5 Xeone dok nisam stao na E5-2697 v4.

U mirovini ce 5820k imati lak, ali vrlo vrijedan posao - media PC kojem je jedini zadatak blokiranje YouTube ads :) Mislim da je to pristojan kraj za ovakvu casnu starinu.

Kakva je to platforma bila: 40 PCIe staza, radi s consumer ili server procesorima, ECC RAM podrzan. Apsolutno nikad nikakvih problema sa stabilnoscu, cak i u visetjednom radu bez reseta.

Vjerojatno savrsena HEDT platforma kakvu vjerojatno vise necemo vidjeti.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Opća rasprava o procesorima (CPU)

EDIT:

rijeseno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2024 22:41 (chorba69).
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice