Može li se matična napraviti kod kuće.
- poruka: 14
- |
- čitano: 2.155
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Wow...
Može, odeš kupiš novu matičnu, po mogućnosti neku kvalitetniju ne ispod 1000 kuna i onda je samo isječeš prema šablonu koji ti odgovara...jednostavno je.
Mene zanima dali mogu napravit atomsku bombu u garazi.. Daj pa o cemu pricamo ne radi se maticna tek tako..
Bas me zanima kak ces ukomponirati par slojeva plocica, a da rade?!
Naravno da može, kao i sve ostalo.
U sedamdesetima je to bio glavni način kupovanja računala...
Itko tko je ovdje na forumu duže od jednog dana znao bi i sam odgovor na takvo pitanje, ne shvačam kaj je tak teško malo razmislit, ili se možda radi o godinama. Kajgod. A odgovor na pitanje je, u teoriji može se( u teoriji možeš i ferrari doma napravit pa čak i dijete nekoj zgodnoj maloj plavoj), a u praksi previše novaca živaca i jako puno znanja.
ne kuzim,kaj ne mozete jednostavno doci i reci da se ne moze,a ne se rugat ovak.
Mene zanima dali mogu napravit atomsku bombu u garazi.. Daj pa o cemu pricamo ne radi se maticna tek tako..
Iskreno mislim da bi bilo lakše atomsku bombu napraviti u garaži nego matičnu...
Teoretski da, u praksi ne baš tako lako, čim pitaš može li se, odgovor je jaaaaako jaaaaako teško.
ne kuzim,kaj ne mozete jednostavno doci i reci da se ne moze,a ne se rugat ovak.
Pročitaj moj post , ni ja ne kužim, kaj je teško razmislit ili zamisli proguglat nešto pa onda ako ne postoji odgovor pitat ovdje.I da svi se rugaju jer je na ovom forumu previše ljudi koji ne znaju ili ne žele koristit gugl pa ovdje postavljaju ovakva pitanja koje su zdravom razumu nepotrebna. Forum je prenatrpan blesavim pitanjima, ljudi koji su ili premladi ili fakat ne znaju koristit internet, mislim da je vrijeme da se i ova i mnoge druge teme zaključaju i svatko tko postavi ovakvo pitanje upozori na neki način. Ustvari najbolje bi bilo ugasit forum na nekolko tjedana i cijelog počistit. Ljudi koristite google i .....mozak.
Svašta...