Može li se matična napraviti kod kuće. zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 2.155
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Može li se kod kuće napraviti matična?
Kao sto naslov govori, želim napraviti matičnu ploču doma. Želim napraviti svoju, jer mi treba matična neobičnog oblika. Trebam ju jer pokušavam napraviti all-in-one računalo. Ako se može, koliko je teško, i ima li tko kakvih prijedloga? Hvala.
Origin: HoTiC3, Game Center: iDriftridge
Moj PC  
1 8 hvala 0
15 godina
Može li se matična napraviti kod kuće.

Wow...  {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može, odeš kupiš novu matičnu, po mogućnosti neku kvalitetniju ne ispod 1000 kuna i onda je samo isječeš prema šablonu koji ti odgovara...jednostavno je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mene zanima dali mogu napravit atomsku bombu u garazi.. Daj pa o cemu pricamo ne radi se maticna tek tako..

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Bas me zanima kak ces ukomponirati par slojeva plocica, a da rade?!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Naravno da može, kao i sve ostalo. {#}

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

U sedamdesetima je to bio glavni način kupovanja računala...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Itko tko je ovdje na forumu duže od jednog dana znao bi i sam odgovor na takvo pitanje, ne shvačam kaj je tak teško malo razmislit, ili se možda radi o godinama. Kajgod. A odgovor na pitanje je, u teoriji može se( u teoriji možeš i ferrari doma napravit pa čak i dijete nekoj zgodnoj maloj plavoj), a u praksi previše novaca živaca i jako puno znanja.

http://d-u-d.deviantart.com

6 0 hvala 0
14 godina
Re: Može li se kod kuće napraviti matična?
DR1F7R1D63 kaže...
Kao sto naslov govori, želim napraviti matičnu ploču doma. Želim napraviti svoju, jer mi treba matična neobičnog oblika. Trebam ju jer pokušavam napraviti all-in-one računalo. Ako se može, koliko je teško, i ima li tko kakvih prijedloga? Hvala.

14 godina
Re: Može li se kod kuće napraviti matična?
Što volim kada su ljudi ovako maštoviti pa da naprave svoju matičnu
robimarko@gmail.com
16 godina

ne kuzim,kaj ne mozete jednostavno doci i reci da se ne moze,a ne se rugat ovak.

2 2 hvala 0
17 godina
Re: Može li se matična napraviti kod kuće.
gogi321 kaže...

Mene zanima dali mogu napravit atomsku bombu u garazi.. Daj pa o cemu pricamo ne radi se maticna tek tako..

Iskreno mislim da bi bilo lakše atomsku bombu napraviti u garaži nego matičnu...

Teoretski da, u praksi ne baš tako lako, čim pitaš može li se, odgovor je jaaaaako jaaaaako teško.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
14 godina
Re: Može li se matična napraviti kod kuće.
cale kaže...

ne kuzim,kaj ne mozete jednostavno doci i reci da se ne moze,a ne se rugat ovak.

Pročitaj moj post , ni ja ne kužim, kaj je teško razmislit ili zamisli proguglat nešto pa onda ako ne postoji odgovor pitat ovdje.I da svi se rugaju jer je na ovom forumu previše ljudi koji ne znaju ili ne žele koristit gugl pa ovdje postavljaju ovakva pitanja koje su zdravom razumu nepotrebna. Forum je prenatrpan blesavim pitanjima, ljudi koji su ili premladi ili fakat ne znaju koristit internet, mislim da je vrijeme da se i ova i mnoge druge teme zaključaju i svatko tko postavi ovakvo pitanje upozori na neki način. Ustvari najbolje bi bilo ugasit forum na nekolko tjedana i cijelog počistit. Ljudi koristite google i .....mozak.

http://d-u-d.deviantart.com
15 godina
neaktivan

Svašta... 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice