Može preporuka matična ploče za LGA 775 SOCKET i RAM memorije, sve skupa do 700 kn. Hvala unaprijed!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala, ako jos netko ima prijedlog razmotrit cu, ako ne, uzimam maticnu
imas takvu i sa ddr3 ramom sta ti vise pase!
Vidim, što preporučaš? trenutno imam slabiji Core 2 1.6Ghz procesor al planiram oko božića kupiti Quad procesor...
Ako ti je krepala maticna a imas ddr2 ram vec onda si kupi sa ddr2 ako je oboje otislo uzmi si sa ddr3 i 2gb ddr3 za pocetak kasnije kad budes proc kupovao ako ti ostane love mozes jos 2 kupit!
Može eventualno neka jeftinija matična, budući da ne namjeravam clockati, čisto da imam drugu opciju...?
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_78&products_id=6661
Evo mislim da jeftinje od ovoga neide ostale sve su Micro ATX
Ok, još jednom hvala. Javim kad kupim
Nemoj ic na intelove maticne. Nedopušatju overclock. Tu matičnu koju je decko gore naveo imam i ok je. Ali ako hoces overclock- nista od toga.
Kupio Asrock p43, zadovoljan, još nisam clockao, kad budem javit cu :)
Nažalost, tvoja ploča nema podršku ni za Phenome II, a ni za Athlone II.
Pokušaj prodati svoju AM2 ploču i kupiš si AM3, imas već od 350 kn, ovisno naravno za što ti treba računalo...
Evo, clockao procesor sa 1.6 na 2.2Ghz, bez podizanja napona i stock coolerom, ok zasad, stabilno, temperatura takodjer :)
Odvrti Prime95 i prati temperature kakve su,pa javi tj. napravi screen shot.
Prodaj DDR2 koji imaš, matičnu i proc. To ti je bar 400kn
Prodaj DDR2 koji imaš, matičnu i proc. To ti je bar 400kn
I više,ddr2 svakim danom sve skuplji i skuplji.
Kratko sam pokrenuo, nekih desetak minuta, moždai manje, morao sam prekinuti zbog skyp poziva (više). Temp je rasla do maksimalno 59 C a onda je počela lagano padati na 54-53. Pokrenut cu opet kad budem imao vise vremena...
I da ne zaboravim, prodajem 2x 512 mb ddr2 RAM - a...
Može lock na temu...
Kratko sam pokrenuo, nekih desetak minuta, moždai manje, morao sam prekinuti zbog skyp poziva (više). Temp je rasla do maksimalno 59 C a onda je počela lagano padati na 54-53. Pokrenut cu opet kad budem imao vise vremena...
I da ne zaboravim, prodajem 2x 512 mb ddr2 RAM - a...
probaj OCCT na 30-60min!