Asrock N68-GS3 UCC-što mislite o ovoj matičnoj -meni se čini pre dobra za cijenu , ali je noviji model pa bi mogla biti OK,
Kako bi se uklapala u moju konfiguraciju iz potpisa , prelazimm na ddr3 i to je osnovni razlog kupnje ove matične , hvala .
Asrock N68-GS3 UCC-što mislite o ovoj matičnoj -meni se čini pre dobra za cijenu , ali je noviji model pa bi mogla biti OK,
Kako bi se uklapala u moju konfiguraciju iz potpisa , prelazimm na ddr3 i to je osnovni razlog kupnje ove matične , hvala .
Ideš s konja na magarca i prijelaz baš i nije dobar glede tvog izbora.Bolje ukoliko želiš uzmi neku MBO polovnu ali bolje opremljenu za cca 350kn da ih se naći.Nećeš ništa dobiti s tim prelaskom osim dodatnog troška za
memoriju te izabrana MBO ima samo 2 slota za memoriju.
na maticnoj se ne isplati sparati a Asrock N68-GS3 UCC je slaba. Uzmi neki bolji Asrock model ili Gigabyte ( moj favorit) ili Asus....
Pod tim da je slaba misliš na NB,SB i performanse opcenito ili ... Inace 2 slota za memoriju su mi dovoljna ,hvala
Ovo se traži 415 kn .
Da, to je super MBO s obzirom na lovu koliko košta i dosta bolja od prvospomenute.