Koliko GHZ?

poruka: 13
|
čitano: 2.272
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Koliko GHZ?

Imam procesor AMD Athlon 5200+ 2 jezgre 2.71 ghz na koliko ghz-a bi ga mogao clockirat a da se ne pregrijava?

ako sam ikak pomogo stisni HVALA :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Koliko GHZ?
to samo ti znas.

Ako je brisbane onda racunaj do 3,2ghz...
ako je windsor onda 3ghz...
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
16 godina
JozaxD kaže...

Imam procesor AMD Athlon 5200+ 2 jezgre 2.71 ghz na koliko ghz-a bi ga mogao clockirat a da se ne pregrijava?

imas posebnu sticky temu samo za to.

Google IS your friend!!!
15 godina
neaktivan
Koliko GHZ?

nece moci nesto puno klokat...

Music4ever
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
8ax kaže...
to samo ti znas.

Obrnuto.

Winsdor se da više clockat nego brisbane, vexx5555 ima athlona x2 5*00+, a ja imao athlona x2 5000+ BE i one je mogao puno više od mene clockat na lošijoj ploči.

Brisbane kao da ima end of road na 3,0 - 3,2GHz izuzevši zlatne primjerke.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
16 godina
neaktivan
Koliko GHZ?

3,0 Ghz .. :) ne očekuj više vjeruj mi ;)

MMA is not game , MMA is life!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Hyperion kaže...
8ax kaže...
to samo ti znas.

Obrnuto.

Winsdor se da više clockat nego brisbane, vexx5555 ima athlona x2 5*00+, a ja imao athlona x2 5000+ BE i one je mogao puno više od mene clockat na lošijoj ploči.

Brisbane kao da ima end of road na 3,0 - 3,2GHz izuzevši zlatne primjerke.

Netacno,moj komsija ima 5000+ Windsor a ja sam imao 5000+ Brisbane...pa smo namjerno radili max stabilni OC na M2N maticnoj sa CM Hyper 212+ njegov je max stabilan bio 3.09GHz..a moj 3.31GHz...voltaza je bila podignuta a memorija spustena na 771MHz.

17 godina
SandyB kaže...

Netacno,moj komsija ima 5000+ Windsor a ja sam imao 5000+ Brisbane...pa smo namjerno radili max stabilni OC na M2N maticnoj sa CM Hyper 212+ njegov je max stabilan bio 3.09GHz..a moj 3.31GHz...voltaza je bila podignuta a memorija spustena na 771MHz.

Zavisi do primjerka. Moj je 5000+BE očito bio loš kada nije preko 3.1GHz bio stabilan, Vexov je winsdor je išao do 3,5GHz ak se nevaram, najbolje njega pitati.

3.3GHz za brisbane je prva liga mnogi ne idu tako daleko.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
15 godina
neaktivan
JozaxD kaže...

jel nemozes probat sam pa vidit....pun mi je vas /diota koji pitaju sasvim retardinu stvar a na koju lagano mozes znati odg da samo malo klokas i gledas temperaturu.....jel se vama sve treba nacrtat.......al stvarno ->motika za tebe

16 godina
odjavljen
Koliko GHZ?

Moj 5600+ je radio bez beda na 3.4 GHz stabilno, na 3.5 Ghz je radio, ali nije prolazio benchove, dok na 3.6 GHz je uslijedio restart nakon 20 min u Windowsima. Da sam imao bolju ploču i bolji cooler (imao sam Freezer PRo) radio bi on i na 3.6 stabilno. To je bio 90 nm Windsor, a postoje tri verzije 5600+.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Koliko GHZ?

Kod mene je bio 65nm Brisbane,Arcitc Silver pasta...i stabilno je moga raditi i na 3.4 mozda ali opet temp bi bile malo visoke..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
traktorista kaže...
JozaxD kaže...

jel nemozes probat sam pa vidit....pun mi je vas /diota koji pitaju sasvim retardinu stvar a na koju lagano mozes znati odg da samo malo klokas i gledas temperaturu.....jel se vama sve treba nacrtat.......al stvarno ->motika za tebe

hahahah de šta se sramotiš bote

Ako sam ikako pomogao stisni hvala.
17 godina
JozaxD kaže...

hahahah de šta se sramotiš bote

Lik ti dobro veli ništa se nesramoti samo je malo eksplodirao.

Nitko ti nema kristalnu kuglu da ti može takvu informaciju reći, jedino možeš sam vidjet. Tako da ti je post uzaludan jer na njega nepostoji odgovor previše je faktora da bi mogao predvidjet temperaturu, koliko će se proc oc-ati itd.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice