Pozdrav kolege forumaši! Mene zanima dali se isplati prijeći sa AMD athlona II x4 620 (MBO-Gigabayte MA-770-UD3 rev 2.0) DDR2 2GB na Intel i5 2500k i nekvu MBO uz njega, te DDR3 rame? Kakve bi bile performanse i to ? Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nego kaj...
Dali bi se osjetile te performanse , jer nikad do sad nisam imao intela pa neznam.Prema ovome testu je Intel skoro pa 2x jači.
Dali bi se osjetile te performanse , jer nikad do sad nisam imao intela pa neznam.
nego kaj...
A gle, to je još uvijek solidan komp!
E sad to možaš shvatiti na dva načina, prvi tako da zadržiš postojeće i ne kupuješ ništa, i na drugi: Naime, spomenuto bi mogao prodati i za solidnih 1000 kn (ako ne i više) i automatski si dosta spustio izdatak za novo!
Dakle, moja preporuka bi ti bila, prodaj ovo i kupi novo!!!
Da ne otvaram novu temu može savjet dali se isplati zamjena Athlon II X3 425 za neki drugi do max.1000kn. komponente pod moj PC (imam mogučnost stavljanja novog CPU i na Asrock 880GMH/U3S3 -4GB 1600Mhz) komp koristim malo za enkodiranje i povremeno koja igrica.
Da ne otvaram novu temu može savjet dali se isplati zamjena Athlon II X3 425 za neki drugi do max.1000kn. komponente pod moj PC (imam mogučnost stavljanja novog CPU i na Asrock 880GMH/U3S3 -4GB 1600Mhz) komp koristim malo za enkodiranje i povremeno koja igrica.
pa isplatilo bi ti se...na 4 jezgre ili čak na 6, phenom x6 1055t, dovoljan je taj pošto mi se čini da matična nije neka za ekstremni klok....i dobit ćeš poprilično ubrzanje
@Autor teme: ja imam istu ploču, gore phenoma x4 955, 2gb ram-a, pa uzimam i5 2500k tj već je naručen...konfa ti nije još za baciti uopće, valjalo bi istina prodati, dok ima vrijednost i dok bi ta roba našla kupca...pa ubost ako ništ drugo nešto novije od amd-a, sa ddr3 memorijom itd