Intel C2D E6420 & E6300 pitanje?

poruka: 117
|
čitano: 9.882
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Intel C2D E6420iE6300 pitanje?
Mato_Ivanovac kaže...

Evo na slici je i spakirano i raspakirano! pa sad vi recite! ili da i spakirano i raspakirano stavim na stik?

samo ovaj *.F14

link - stranica 60.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
neaktivan
Intel C2D E6420iE6300 pitanje?

Nema ga već 7 minuta Neodlučan

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nesto je shebaoŠutim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A vratio se online

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Toooooooooooooooooooooooooooooo evo radi ekipa glavni steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee evo ga flasho i radi i normalno išo ga clockat kad ono upišem FSB 350 ono on meni prikaže na koliko će radit tj 2,80Ghz sutra ču probat na 3.2 klokat pa vidit hoče li radit još da ova tipkovnica počne radit i sve za 5 onda!

P.S Tamo di piše iz koje je godine bios više nepiše 2007 nego 25.6.2009

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 20:47 (Mato_Ivanovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odi u CPU-z i provjeri ako imaš stvarno F14 verziju (za svaki slučaj)

16 godina
protjeran

Evo F14 je!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Neš everest mi reče za video bios slika dolje!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kaze ti da ti je bios star 2 godine, everest pretpostavlja da se novi biosi izdaju svakih mjesec dana Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
AA-d00d kaže...

Kaze ti da ti je bios star 2 godine, everest pretpostavlja da se novi biosi izdaju svakih mjesec dana Belji se

A kako sad i taj video bios flashat aj i to da skontam i ništa više nemoram kontat!

17 godina
neaktivan

Prvi put cujem za video BIOS <.<

nemas se sta tu brinuti, BIOS je samo jedan, ti si skinuo zadnju verziju i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
AA-d00d kaže...

Prvi put cujem za video BIOS <.<

nemas se sta tu brinuti, BIOS je samo jedan, ti si skinuo zadnju verziju i to je to

Ok!

Slatki Car&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
16 godina
neaktivan

Video BIOS... Možda BIOS od integrirane grafe ili ne integrirane grafe... Ki će to znat... Bitno da je pločin BIOS najnoviji da podrži Quada

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Oly_E3 kaže...

Video BIOS... Možda BIOS od integrirane grafe ili ne integrirane grafe... Ki će to znat... Bitno da je pločin BIOS najnoviji da podrži Quada

Hehe ma nema integriranu grafu al nekontam ono a npr kad bi nabavio ploću s 2 pci-e 16x utora 4 pci utora x6 2 pci x1 utora i integriranom grafom isto socket 775 i i ma integriranu grafu i rami da idu do 1066 rama jel bi mogo podesit grafu da mi od rama uzima npr 1.5gb?

Slatki Car&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Hehe ma nema integriranu grafu al nekontam ono a npr kad bi nabavio ploću s 2 pci-e 16x utora 4 pci utora x6 2 pci x1 utora i integriranom grafom isto socket 775 i i ma integriranu grafu i rami da idu do 1066 rama jel bi mogo podesit grafu da mi od rama uzima npr 1.5gb?

Mislim da je oko 300MB maksimalno

16 godina
protjeran
Oly_E3 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Mislim da je oko 300MB maksimalno

Ok! Imam veliku ali jako veliku dilemu ako hoću sada ovih dana proc onda se moram oprostit od 5800xm a ako hoću 5800xm onda moram se strpit mjesec dana a za manje od mjesec dana istiće ugovor u t-mobile pa moram uzet mob što da uzmem? ako uzmem proc onda moram uzet LG GT500 a ako neuzmem proc onda Nokia 5800 XM

P.S Molim više odgovora!

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 22:08 (Mato_Ivanovac).
17 godina
neaktivan

Ako mislis impresionirati homo sapiense sa sisama onda uzmi 5800xm, u suprotnom ih mozes otjerat ako skuze da si geekBelji se

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Ako mislis impresionirati homo sapiense sa sisama onda uzmi 5800xm, u suprotnom ih mozes otjerat ako skuze da si geekBelji se

LOL!!!

16 godina
protjeran
Oly_E3 kaže...
AA-d00d kaže...

LOL!!!

De mi ti reci al kratko i jasno

16 godina
neaktivan

Rekao ti je Flippy (promjenio je avatar) sve... Ako si hardver fanatki > zaboravi taj 5800XM (što je to uopće) i baci se na Q8300 i uživaj. Ako nisi hardver fanatik > onda uživaj u tom 5800XM-u

16 godina
protjeran
Oly_E3 kaže...

Rekao ti je Flippy (promjenio je avatar) sve... Ako si hardver fanatki > zaboravi taj 5800XM (što je to uopće) i baci se na Q8300 i uživaj. Ako nisi hardver fanatik > onda uživaj u tom 5800XM-u

E al po pitanju moba meni treba glazbeni mob a po pitanju kompa treba mi neka strašna mraćna mašina koja svjetli crveno plavo! i još samo da ovaj router se hoće na siemens prikvaćit (zyxel) u bio bi sretan!

16 godina
neaktivan

Hebat ga! Ne može baš stalno biti med i mlijeko! Moraš se odlučiti što bi najradije želio imati

16 godina
protjeran
Oly_E3 kaže...

Hebat ga! Ne može baš stalno biti med i mlijeko! Moraš se odlučiti što bi najradije želio imati

Heh al nemogu se odlućit ma uzo bi ja ajfon za 200kn al on neprima karticu pa bi tako imo i iphone i q8300

17 godina
neaktivan

Kak mislis ne prima karticu? SIM karticu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
AA-d00d kaže...

Da! Tako sam čuo da sim kartica nejde u njega!

17 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
AA-d00d kaže...

Da! Tako sam čuo da sim kartica nejde u njega!

krivo si čuo.

Ako ne vjeruješ evo ti jedan od mnogih videa na youtube-u - smo upiši "sim card iphone" ili tako nešto slično

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
protjeran

Vako procesor če se kupiti Q8300 i kaže mi baba da sad ovih dana dolazi i da mogu birat neki LCD monitor do 1300kn što veći to bolji meni molim vas da preporućite neki između 22"-24" i da je ako je moguće iz linksa il hg šrota i tak tih trgovina koje su u osijeku dostupne...HVALA UNAPRIJED!

Slatki Car&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Gledo sam ovaj monitor LINK nekontam D-USB sad me zanima jel on ima DVI utor onaj bjeli što ide u grafu ili onaj mali kao usb?? jel ja na grafi imam 2 bjela DVI utora i 1 s-video

Slatki Car&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo ovako, nisam baš pratio, ali ako voliš igre možeš zaboravit na takve monitore. Zašto ti to kažem? Pa vidim pod tvoj pc da imaš 8600gt, a u planu HD5450. Dakle, i s jednom i drugom se nečeš naigrat na full hd-u i još na 22''-24''. Za tako nešto ti ipak treba skuplja i jača grafa. Ovo je dobronamjeran od meneNamigiva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...

Evo ovako, nisam baš pratio, ali ako voliš igre možeš zaboravit na takve monitore. Zašto ti to kažem? Pa vidim pod tvoj pc da imaš 8600gt, a u planu HD5450. Dakle, i s jednom i drugom se nečeš naigrat na full hd-u i još na 22''-24''. Za tako nešto ti ipak treba skuplja i jača grafa. Ovo je dobronamjeran od meneNamigiva.

Ma ostavio bi i ovaj od 19" ovaj od 24" tj 23,6" bi mi bio za film seriju pogledat i to kupujem monitor novi razlog tv krepo pa da mogu gledat tv u sobi preko tog monitora! znaći jel taj ima DVI ulaz monitor što sam pokazao?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice