GTX 460 1Gb - dodatno hlađenje

poruka: 71
|
čitano: 6.669
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

e da, ovako, imam tu grafičku, i kad mi je zatvoreno kučište dosta mi se grije, mislim dosta, dođe do 50-53 stupnja maksimalno, u full loadu, al kad se pipne jako je vruča, pa me mal strah.

E sad, neam baš para za novu grafu, ako ova pregori il ode, pa me zanima dal postoji neko dodatno hlađenje za nju ( ne accelerom i tako to, što se ugrađuje na nju) nego nešto što se znači umetne u slot iznad ili ispod grafe i ima ventilatore koi pire na nju (izgledaju kao accelerom). Mislim da sam to bio vidio negdje, pa ako neko zna kako se to zove, i di bi mogao nabaviti, neka mi kaže

puno hvala

pozdrav

Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina

Zašto se ne raspitaš,proguglaš malo kakve su temperature ove grafe pa i svih drugih pa nebi otvarao ovakve nebulozne teme i nebi trošio pare na gluposti

"dođe do 50-53 stupnja maksimalno"{#}

Prodajem N95 8gb- http://www.njuskalo.hr/nokia/nokia-n95-8gb-oglas-1931860
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 2:24 (Kill Frenzy).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

znam ja kakve se temperature kreću, al zašto da mi se grije i sve ak nemora. Sredio sam si i proc da se grije na 100% na samo nekih 35-37 stupnjeva, zašto da mi se grafička prži ako nemora. 

A mislim da sam vidio da ima tako 2 venta spojena i idu u slot iznad ili ispod grafičke, pa me zanima kak se to zove i di se može uzet

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ima rjesenje stavis jedan vent,iza da ti izbacuje vruc zrak to ti nije skupo par kuna,,tako sam ja rjesio ii sad kad igram igrica par sati neprelazi 68 stepeni,,a kad miruje oko 48 stepeni
zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam ja u kučištu i napred i iza vent, za cirkulaciju. Napred mi uvlači normalni zrak, a iza izbacuje vrući. Ništa mi se negrije samo grafička, jer za nju neam ništa posebno za hlađenje, samo original šta je

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

boze moj, ti se brines zbog 53-55 stupnjeva u full loadu na grafickoj :D

-=PiS=- CROZOKI
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
u mene je znala kad igram igrica na 90 C skociti
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: GTX 460 1Gb - dodatno hlađenje

a jbg, krvavo sam radio da si uzmem novi komp, pa strahujem. Ja vjerujem da su tp sve ok temperature, al ovako zvuči jako puno, i strah me, zato se raspitujem da je malo rashladim :D :D

15 godina
ma nemoze njoj nista biti kad je vruca ,,moze al kad su bas temperature velike,,a koliko ti ja kad ti miruje komp..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
manzzetta kaže...

a jbg, krvavo sam radio da si uzmem novi komp, pa strahujem. Ja vjerujem da su tp sve ok temperature, al ovako zvuči jako puno, i strah me, zato se raspitujem da je malo rashladim :D :D

Kak te moze biti strah ak si sam upravo rekao da su temp normalne?

I nemoras nist hladit... To je normalna temperatura, i to niska... Meni je temperatura graficke u mirovanju 58,a tek u loadu...Uspio sam ju jedanput dignut na 107°C i pogodi sta, jos uvijek radi!

14 godina
neaktivan

kad miruje je 23-24 stupnja, kad pokrenem neku igricu, na full detaljima i rezoluciju dođe tak do 55 stupnjeva

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vixx kaže...
manzzetta kaže...

Kak te moze biti strah ak si sam upravo rekao da su temp normalne?

I nemoras nist hladit... To je normalna temperatura, i to niska... Meni je temperatura graficke u mirovanju 58,a tek u loadu...Uspio sam ju jedanput dignut na 107°C i pogodi sta, jos uvijek radi!

u jebte, da može tako visoko ići temperatura. A onda valjda neče ni moja krepat :D

15 godina
hahahhahhahahahahahah i samo hahahhahhhahhahhahha to ti je normalan temperatura ,,,,,,,nemas sse sta bruinuti a bokte haj vidi moju ..50 stupnjeva kad stoji komp.a bilo je i 90 kad igram igrica pa tibi plakao kad bi to vidio NEMAS BRIGE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
manzzetta kaže...

kad miruje je 23-24 stupnja, kad pokrenem neku igricu, na full detaljima i rezoluciju dođe tak do 55 stupnjeva

Ne postoji neka metoda kojom bi ti to spustio a da ne uključuje izmjenu njenog vlastitog hlađenja. Znači dodavanjem tog slot venta gore ili dole dobio bi nešto malo, možda stupanj-2, ali i to je upitno, jer ak ga staviš da vuče zrak odmah kraj venta od kartice onda ćeš dobit i povišene temperature.

14 godina
neaktivan

gle ja sam prije ovog kompa imao komp star 7 godina, i nisam uopće patio o temperaturi i tih glupostima, jer nit sam mogao igrat neke igrice nit išta. I sad kad sam uzo ovakav komp, stalno provjeravam kako se šta kreće pa mi mal čudno da radi na tak visokim temp sve. 

Sve je to samo briga, vjerujem da neče bit ništa, al znaš ono, bolje spriječit nego lječit. Onda ništa od dodatnog hlađenja kad kažete da je to sve Ok

puno hvala ekipa

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
stari kompovi u njima se nije imalo sta grijati,,pokrecala ih napajanje od 300w
a ovi noviji su ti normalno jaci i normalno je da ti se griju

tvoje temp,graficke su u redu i budi sretan sto je toliko,,da nebi bilo vece temperature

znaci nemas potrebe za vise nikakvim hlađenjem
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ajde si utuvi u tu glavicu da to NISU velike temperature!!! Nemoj se blamirat više,molim  te.Sve je ok

A ako si baš toliki pacijent uzmi si kućište od dvije iljade kuna i vodeno hlađenje i otvori hebeni prozor da ti i s tim nebi slučajno temperature prešle 25C u full loadu

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 13:39 (Kill Frenzy).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

ajde si utuvi u tu glavicu da to NISU velike temperature!!! Nemoj se blamirat više,molim  te.Sve je ok

A ako si baš toliki pacijent uzmi si kućište od dvije iljade kuna i vodeno hlađenje i otvori hebeni prozor da ti i s tim nebi slučajno temperature prešle 25C u full loadu

mislim da uopće nema potrebe za tim vrijeđanjem, jbg nismo svi rođeni pametni ko ti pa da sve znamo. Ja šta neznam pitam, a kad znam nekurcim se ko ti

16 godina

lijepo ti kažemo da je to ok da su temp ok a ti po starom i zato sam ti to na takav način napisao.možda tako shvatiš!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Tempreature su odlićne...

Ako ne lazes i imas stvarno  u full loadu 53 stupnjeva onda budi sretan kaj imas tak nisko...

Jer se GTX 460 u full loadu grije do nekih 80 stupnjeva...{#}Sto je isto u redu...

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Tempreature su odlićne...

Ako ne lazes i imas stvarno  u full loadu 53 stupnjeva onda budi sretan kaj imas tak nisko...

Jer se GTX 460 u full loadu grije do nekih 80 stupnjeva...{#}Sto je isto u redu...

neam šta lagat, da mi se diže toliko mislim da nebi ni igrao dok sad nisam znao da je 53 odlično, da je tek tamo 75-80 zagrijavanje, tak da... :D

15 godina

Sto bis tek napravio kada bi imao kao Microman 2xGTX 480?Izmedju njih dvije mozes cevape pec {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 16:43 (ivanoile).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Sto bis tek napravio kada bi imao kao Microman 2xGTX 480?Izmedju njih dvije mozes cevape pec {#}

onda bi otvorio čevabđinicu, hehe :D Ma meni je ovaj forum super, stvarno što god te zanima možeš pitati i dobiješ odgovore.

edit. sad sam baš išao nać tog microman-a, taj leek ima prebolesni komp :-D

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 16:49 (manzzetta).
17 godina
neaktivan

Za ove grafičke prema specifikaciji same nvidie TJ max iznosi 104c tako ne da nemaš brige nego imaš lufta za pošteni overclock {#}

eto i linka http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gtx-460-us.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 16:50 (iggy).
15 godina

hehehe, ja mislim da bi ti hitno morao podignuti temp u sobi ili isključiti neke vntove u kompu jer ako nastaviš držati komp tako hladnim moglo bi se nešto pokvariti...{#}

Šala naravno, uglavnom ne biti tako paranoičan oko temperatura...kad bi znao koliko je to sve unutar oklopa vruće...šta bi tek onda rekao. uglavnom ne brini se.

Inače i da ti "izgori" grafa imaš garanciju još sigurno pa dobiš drugu, a i ne dofađa se to baš tako lako kao jednom prije...sad se sve usporava i/ili gasi kad se počne pregrijavat. Imaju i proc i grafa tehnologije za samoočuvanje.

14 godina
neaktivan
iggy kaže...

Za ove grafičke prema specifikaciji same nvidie TJ max iznosi 104c tako ne da nemaš brige nego imaš lufta za pošteni overclock {#}

eto i linka http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gtx-460-us.html

aha vidim sad, jbg nisam u toku u zadnje vrijeme što se toga tiče pa ispitujem sve. Hvala ti

15 godina

Evo,nasao sam i ja sebi GTX-icu.Sad u BC2 temp. dodje do 88°{#}.Po ostalim reviewima ove kartice njima je maks. oko 78°.Imam dva venta u kucistu,iako ovaj za ispuhivanje nije nesto,60mm "china vent" bi ja za njega rekao,pa koji bi mi bio dobar do 80mm vent za ispuh i ako moze Links.

16 godina

Meni je izgledalo da se zayebaje kad se brine za temperaturu grafe u loadu do 60 C.Ne brini moja mezimica je max 66 C u loadu.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 22:05 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dery kaže...

Meni je izgledalo da se zayebaje kad se brine za temperaturu grafe u loadu do 60 C.Ne brini moja mezimica je max 66 C u loadu.

A meni je 88c.znate li koji je 80mm vent dobar za ispuh iz kucista.
14 godina
protjeran

Podesi na 60% vent u MSi Afterburneru možad se grafa jednostavno puno grije

um caruje dok snaga ne popizdi
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice