Gigabyte GA-M56S-S3 problem s internetom

poruka: 4
|
čitano: 813
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Gigabyte GA-M56S-S3 problem s internetom

Znači problem sa navedenom pločom, ostatak konfiguracije u Moj PC.

Problem je sljedeći: za spajanje na internet koristim USB stick koji odjednom na ploči više neće raditi, ne piše da uopće ima mreža, ona ikonica dolje i prekriženo, kao da stick ne raspoznaje. Stick sam probao na drugom računalu i radi bez problema. Na svom kompu nemam mogućnost spajanja kabla za net jer mi je modem udaljen 10m dijagonalno, kat ispod.

Taj problem je na w7 i 8, probao sam oba. Znači ponaša se kao da nema sticka, u koji god USB utor ga uštekao. Ima li itko naznake što je ili je matična na putu smrti?

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 16:12 (Hacker002).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Gigabyte GA-M56S-S3 problem s internetom
Hacker002 kaže...

Problem je sljedeći: za spajanje na internet koristim USB stick koji odjednom na ploči više neće raditi, ne piše da uopće ima mreža, ona ikonica dolje i prekriženo, kao da stick ne raspoznaje. Stick sam probao na drugom računalu i radi bez problema. Na svom kompu nemam mogućnost spajanja kabla za net jer mi je modem udaljen 10m dijagonalno, kat ispod.

Taj problem je na w7 i 8, probao sam oba. Znači ponaša se kao da nema sticka, u koji god USB utor ga uštekao. Ima li itko naznake što je ili je matična na putu smrti?

jesi instalirao drivere?

Tarzan skače u mekinje.
11 godina
ray_OGF kaže...
Hacker002 kaže...

jesi instalirao drivere?

Klikni na ikonicu desni klik i hajde na troubleshoot problems(postaj grešku i koji je broj). Imao sam sličan problem ali se ne mogu sjetiti stranice sa koje sam skinuo repair.

Hejjjjj
17 godina
ray_OGF kaže...

jesi instalirao drivere?

da

Chico12 kaže...

Klikni na ikonicu desni klik i hajde na troubleshoot problems(postaj grešku i koji je broj). Imao sam sličan problem ali se ne mogu sjetiti stranice sa koje sam skinuo repair.

može, samo navečer kad dođem kući

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice