Fibra

poruka: 13
|
čitano: 1.545
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Fibra

poz. jedno kratko pitanje, nadogradia san računalo o kojem san pokreća par tema u posljednih misec dana i sada me samo kratko zanima. Kolika bi tribala bit temperatura 1055t x6 procesora, jer meni pod opterećenjem je negdi oko 60 stupnjeva.

ostatak konfe je:

890gx extreme3

corsair memorija 2x2gb CMX4GX3M21600C9

corsair 650w hx series

hdd 500gb sata II blue

vtx Ati radeon hd4890

znan da ovo hdd i grafa mozda nije ni bitno al samo san se tia pohvalit Smijeh.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.6.2010 15:02 (Hedrick).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fibra
Da li imaš stock cooler? Ako da to i nije toliko strašno. Ovisi i kakav je protok zraka u kućištu (napiši koje imaš i koliko ventilatora je unutra). Također bi mogao napravit neke testove na full load pa stavit tu rezultate temperatura pa ćemo ti lakše pomoć
16 godina
neaktivan
Fibra

minjaj stock cooler.

meni su temp proc isto bile oko 60 stupnjeva a cooler se vrtio oko 3500-4500 dok ga nisam prominija

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne. stock cooler san maka iste sekunde zbog buke. iman cooler master, doduse neznan koji sad model. to san jos kupia ima 2,5 godine.

15 godina
neaktivan

kućišta iman Chieftec CH-03P-A midi tower a šta se ventilatora u njemu tiče, neman nijedanSmijeh

16 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

kućišta iman Chieftec CH-03P-A midi tower a šta se ventilatora u njemu tiče, neman nijedanSmijeh

možda ti to i je problem Smijeh

15 godina
neaktivan
Fibra

jedan vent odiza da ispuhuje topli zrak i po mogucnosti jedan odispred da upuhuje svjez zrak..............a dok ne nabavis ventove otvori bocnu stranicu, a kad ih nabavis i montiras obavezno zatvori bocnu jer inace ventovi nemaju smisla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fibra

1055t, nije clockan, i 60 u loadu, imam osjecaj da bi ti stock cooler i bolje od toga hladio, to nije bas prevruc preocesor, aj pogledaj koji to cooler imas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Fibra
jesi siguran da je cooler dobro legao na proc i da je pasta kako treba?
i kako su ti već predložili nabavi 2 venta za kućište...
mario.bradac@yahoo.com ... mario.bradac@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fibra

load temperature od 60*c (a pogotovu ljeti) za phenom II su sasvim dobre, mnogi phenomi II rade tako

može jedino uključiti cool&quiet ako nije

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.6.2010 18:18 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

stari moj kako bi se ti osijecao u autu bez klime zatvorenih prozora a vani 35 stupnjeva, a ti imas u ruci samo lepezu za malo se proladuskat.Smijeh

odma u ducan i bar dva ventilatora uzmi, jedan za usis i jedan za zada da izbacuje zrak vani. Propuh u kucistu je bitan za sve komponente a ne samo za procesor.

Inace cudim se ljudima koji skrtare na kucistu ili nisu dovoljno upuceni u kucista, i neznaju na sto obratiti paznju prilikom kupnje istih osim kako ono izgleda izvana.

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 11:39 (Jurky).
15 godina
neaktivan
Jurky kaže...
Hedrick kaže...

stari moj kako bi se ti osijecao u autu bez klime zatvorenih prozora a vani 35 stupnjeva, a ti imas u ruci samo lepezu za malo se proladuskat.Smijeh

odma u ducan i bar dva ventilatora uzmi, jedan za usis i jedan za zada da izbacuje zrak vani. Propuh u kucistu je bitan za sve komponente a ne samo za procesor.

Inace cudim se ljudima koji skrtare na kucistu ili nisu dovoljno upuceni u kucista, i neznaju na sto obratiti paznju prilikom kupnje istih osim kako ono izgleda izvana.

heh. kućište ne izgleda ništa extra a onda kada san ga kupia i nisan bia škrt, 750kn je koštalo a uzea san ga kada san kupia i gore spomenut cooler za procesor znači ima jedno 2,5 3 godine.

15 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
Jurky kaže...
Hedrick kaže...

heh. kućište ne izgleda ništa extra a onda kada san ga kupia i nisan bia škrt, 750kn je koštalo a uzea san ga kada san kupia i gore spomenut cooler za procesor znači ima jedno 2,5 3 godine.

ma nisam mislio samo na tebe nego opcenito, ali mi nije jasno kako netko moze imat kuciste bez iti jednog vent u njemu, pa makar zivio u Sibiru na -30.Cool inace chiftec proizvodi kvalitetna kucista i cudi me da nisu s njim isporucili bar 1 ventilator.

sve danasnje moderne kompnente se griju sve vise i vise, i kvalitetan sistem hladjenja je must have, ako zelis da one traju bar koliko je i garancija za njih.

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 20:49 (Jurky).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice