Ecs z77h2-a3 problem s pci express slotom

poruka: 9
|
čitano: 2.525
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Navedena maticna ne prepoznaje grafu.Ventovi na grafi se vrte a preko integruse u win ju ne ocitava.Namjestim u biosu pci express da je primary adapter,opet nista,baci sliku na integrisanu.Resetirao bios te flashao zadnji s ecs-ove stranice,opet isto.Probao s drugom grafom,opet isto.Ima li neko kakav savjet?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 20:59 (centis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Probaj u biosu prebaciti pci-e sa gen-3 na gen-2, nadam se da imas tu opciju. Frendu je pomoglo na Asrock H97 matičnoj u kombinaciji sa Gigabyte R9 280 windforce grafičkom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Ecs z77h2-a3 problem s pci express slotom

Nema te opcije.Opet sam cackao danas,nema rijesenja.Hoce li mi uvazit reklamaciju jer je jos pod garancijom ili ce slati na servis o mom trosku?

13 godina
neaktivan

Jesi li 100% siguran da imaš najnoviji bios instaliran? Imao sam sličan problem s ECS Z77H2-A2X Deluxe. Update biosa je rješio stvar, tek kad sam skužio da matična ima me_unlock jumper koji moraš premostiti da bio omogućio update-anje biosa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jeste,sve sam odradio.Zadnji bios koji nadjem na njihovoj stranici je flashan 28.5.2013.

15 godina
neaktivan

A zašto ti ne bi priznali garanciju ?? To što si nabacio novi bios nema niakakve veze sa garancijom. Dobro se zna sto se dogodi ako se flashanje ne obavi kako treba ili nesto pode po zlu. Kako je kod tebe to ocigledno proslo kako treba, nemas straha, samo odnesi na reklamaciju. Jedino jos jednom provjeri da li si bas sve odradio kako treba. Grafa probana u drugom kompu. Napajanje za graficku dobro ustekano i sl.

Gen 2, Gen 3 milsim da nema veze. Caka je samo u tome sto ti Gen 3 radi na Ivy CPU, a na Sandy ne radi, sto znaci da ce graficka normalno raditi ali na gen 2.

Spija
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jucer i danas sam sve isprobao.Zanimljivo da je na prethodnom biosu ta ista grafa uredno radila prosle godine.Zatim,uzeo drugu maticnu a ova mi sluzila za gledanje filmova na tv-u preko integruse.Znaci nista cackano do jucer kad sam i probao ubacit grafu.Kad namjestim da je pci e primarni,nakon restarta bios sam prebaci na auto.Isaprobao s tri grafe,nema pomoci.

15 godina
neaktivan

Kad kažeš da si sve probao onda nema smisla pitati jesi ovo, jesi ono. Izgleda da ti bios ne pamti postavke. Probaj ga opet resetirati, probaj vratiti na stariji bios, mozda opet nadođe. Probaj povjeriti CMOS, mada ne vjerujem da bi se tako brzo istrosila, ali moguće da i je ako negje nešto curi.

Spija
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Baterija je ok,jer pamti druge postavke.Hvala svima na pomoci,nosim ju na reklamaciju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice