ECS A75F2-M2 matična ploča

poruka: 12
|
čitano: 2.563
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
ECS A75F2-M2 brljavi sa dvije memorije.

Pozdrav jel netko imao problem sa ovom pločom kada su u upotrebi oba dva memorijska slota ?Naime što se dešava.... kad su oba dva u upotrebi računalo radi problem ili se ruši ili ne pokazuje u windowsima ukupan broj rama .Dakle imam dvije pločice G skill 4GB+2 GB iste latencije i brzine .Ovisno o položaju pločica dakle slot lijevi ili slot desni računalo radi ili ne radi npr .U desnom slotu 4gb u lijevom 2 gb računalo upali ali ne detektira 6 nego 4 gb rama ,onda napravim zamjenu slotova i pokaže 6 GB i onda se ruši kod učitavanja neke aplikacije ili ne daje izlaz na monitor  dakle samo blinka no signal .Svaka za sebe rade super i prolaze memtest ali skupa nikako .Naravno probao reset biosa itd.Čak su mi promjenili i memoriju u linksu dali su mi 1 pločicu od 4 GB Rama umjesto dvije od 2 i naravno sad kad sam kupio još jednu pločicu računalo obet brljavi.Ima li itko takvih problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Frend ima isto nekakvu ecs z77, i isto je ima problema s ramom, on ima 4x4gb, i nece upalit pc, i odnesao ga je u Links na servis (tamo je i kupio PC) i premjestali su rame dok nisu osposobili PC, al su rekli da je maticna poluispravna i da sto prije kupi drugu

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: ECS A75F2-M2 matična ploča

Šta nije bila pod garanacijom da mu zamjene?

17 godina

Testiraj pločicu plo pločicu memtestom (Memtest86+).

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A jesam i prolazi memtest

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

nema ti tu pomoći previše.. tako je prijatelj imao problema šta ecs ploča pola grafa nije podržavala.. sa ecs pločama više problema nego ičega..

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2015 21:24 (Bulldozer).
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
petric1 kaže...

Ma lik je dao 13k kn za pc i uzme links pc. Garu nije imao jer je kao otvarao sam kućište kad je stavljao novu grafu.

17 godina
Tony1999 kaže...
petric1 kaže...

Ma lik je dao 13k kn za pc i uzme links pc. Garu nije imao jer je kao otvarao sam kućište kad je stavljao novu grafu.

Kakve veze ima otvaranje kućišta s garancijom?

Twitter: @191x7
14 godina

To niti ja ne kužim. Al na opisu kvara što su mu dali, pisalo je da je na kucistu strgana naljepnica njihova te računalo nema garancije

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Kod linksa ne vrijedi garancija ako si kupio cijeli kompjuter kod njih te u vrijeme garancije otvorio kuciste i pokidao naljepnicu. Ne znam da li im to jos uvjek vrijedi ali politika im je glupa. Kad sam ih pitao kako bi trebao cistit kompjuter ako ne mogu 24mj otvorit kuciste, oni su rekli da ga donesem njima da ciste za 100/200kn(nisam siguran ali tako neka cifra) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
el.šef kaže...

Kod linksa ne vrijedi garancija ako si kupio cijeli kompjuter kod njih te u vrijeme garancije otvorio kuciste i pokidao naljepnicu. Ne znam da li im to jos uvjek vrijedi ali politika im je glupa. Kad sam ih pitao kako bi trebao cistit kompjuter ako ne mogu 24mj otvorit kuciste, oni su rekli da ga donesem njima da ciste za 100/200kn(nisam siguran ali tako neka cifra) 

nemojmo pisati gluposti.. u linksa je politika ovakva

Ukoliko Links slaže konfiguraciju i stavi naljepnice to im je politika za besplatnu dijagnostiku računala kad se pokvari !

Ukoliko ti otvoriš i pokidaš naljepnice ti gubiš pravo na besplatnu dijagnostiku a ne na garanciju !

Ukoliko ti djelatnici govore da gubiš jamstvo onda podrska@links.hr ili javi se u PP pa ćemo pravnim putem riješit volim takve trgovine :)

17 godina
neaktivan

E to je dobro znati!Mada sam slažem svoje konfiguracije tako da garanciju imam za ploču i za memorije ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice