Kao sto naslov kaze od ova dva koji je bolji.Naravno rijec je o intel dual core procesorima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po meni E6600 ali ako misliš overklokirati idi na E5700
Ne bih isao na overklokiranje.Naime da malo vise objasnim svoju situaciju i dilemu.
Trenutno imam P4 3.0 HT koji je dao svoje i kojeg bi htio zamijeniti nekim dual corcem.Prva opcija mi je bio E5800,no taj procesor iz nekog razloga nije podrzan od moje maticne ploce(Maticna je msi P31 Neo V2),pa sam bacio oko na ova dva E6600 i E5700 pa mi nikako nije jasno zasto je taj E6600 tako jeftin;mislim meni bolje da je sto jeftiniji :D.
Sa samim mijenjanjem procesora odlucio sam se na promjenu i grafičke kartice:Izbor grafičke kartice je pao na VTX3D HD5670.
I kako raspolazem nekim budgetom od 1000+200 kn.Nikako se nemogu odlučiti za procesor koji i kako.Neki zahtjevan gejmer nisam,htio bi samo da mi dobro pokreče League of legends jel trenutna konfiguracija to radi na jedva 30-ak fps-a.Unaprijed hvala na pomoči.
Procesori iz tvog naslova su ISTI, naravno samo su malo drugačije podešeni i izbačeni na tržište kao dva modela. Za te pare bolje traži polovni e8xxx ili čak ako se može nać neli quad 775 podnožja.