CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.510
|
čitano: 1.194.164
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
14 godina
Re: CPU hladnjaci P&O
partwish kaže...

Dva suprotna mišljenja, zaimljivo! :) Slušam i dalje.

Nemremo ovak dalje suhih ustiju.{#}

Ok rambo ako ti tako misliš, a zašto onda sad po ovoj žegi moj fx dolazi do 50° na stock postavkama u igrama o stress testu ne želim ni pomišljati ( istina stan gleda prema jugu ).

Investicija u dobar cooler je kao kad si kupiš ssd na postojeći hdd.

EDIT: wish znam kako je Noctua skupa ali recimo fx 8320+NH-D14 je malo skuplje od fx8350 i s laganom oc dobivaš 8350 čak i više ovisi o primjerku i o mbo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 19:39 (Tiby).
14 godina
Sale_ds kaže...

I ja se bacam u kupovinu uskoro. Treba se pocastit za rodendan, a i nemrem vise durat ovaj stock od amd'a.

Dakle, trebam nesto za cca 400kn +-, a naravno moze i jeftinije ako postoji nes sto odgovara mojim potrebama.

Hyper 212 Evo za tebe taman.

15 godina

ma dobar je Hyper 212 ali po ovoj vručini če se zapalit vent na njemu ako misli stavit to na amd fx proc

ako več misliš dat 400kn za cooler rađe se strpi i skupi još 137kn i kupi noctu-u jer vrijedi te novce

zero core power
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 19:46 (izzi).
13 godina
partwish kaže...

Pozdrav ekipa. Planiram uzeti FX 8350 ili eventualno FX8320 i zanima me koji hladnjak uzeti. Planiram to uzimati kroz mjesec, dva, tri (ovisi naravno kada će stići očekivani novci) u edigitalu. Ciljam na hladnjake s ove stranice http://goo.gl/LgCis do nekih 270kn. Ukoliko imate negdje bolji hladnjak za te novce, spreman sam proučiti i tu opciju. ;) Samo neka dobro hladi i da je tih. :)

http://www.edigital.hr/Univerzalni_Intel_i_AMD_procesori/Cooler_Master_Hyper_412S_%28cpu%29-p33524.html

Disclaimer: http://img90.imageshack.us/img90/7108/disclamer.jpg
12 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

dali pase hladnjak sa pentium dual core e2160 na pentium dual core e5200?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pase

13 godina
CPU hladnjaci P&O

Koja je razlika izmedju ova dva hladnjaka? Trebam za FM1 pa mi mal ni jasno ima li razlike u kvaliteti, jačini ili je samo razlika u podrški za 2011

SCYTHE Big Shuriken 2 SCBSK-2100

i

SCYTHE Big Shuriken 2 SCBSK-2000

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Koliko sam ja skuzio razlika , osim u LGA2011 podrsci , ima i razlike između ventova !

Model SCBSK 2100 ima Slip stream 120 mm PWM vent s rsponom okretaja od 500 - 2000 rpm !

Model SCBSK 2000 ima obicni Slip stream 120mm od 2000 rpm

Sve ostalo je isto , osim tih ventova !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 18:38 (Haf932).
13 godina
CPU hladnjaci P&O

i ja sam to mislio, ali mislim da i ovaj drugi ima isti vent, jer kada vidis ovo:

Noise Level:
9.32 – 33.67 dBA

Air Flow:
12.13 - 45.47 CFM = 21 - 78 m³/h

Onda bi i ovaj morao ici ispod 2k

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da , ima tu nesto !

Mislim da nema ni razlike u ventovima jer bas gledam modele ventova koji su na SCBSK 2000 i SCBSK 2100 i na oba ta hladnjaka je ISTI model venta - SY1212SL12H-P

Vjerojatno samo razlika u podrsci za socket !

Music As A Weapon !!
13 godina
CPU hladnjaci P&O

da,tako se i meni cini :D tulavo ali ok :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Stigao Scythe Mugen 4 - od 323 KN !

- meni izgleda slabiji od prethodnika ( Mugen 3 Rev.B )

Sluzbena stranica !

Testovi : KLIK  , KLIK !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
CPU hladnjaci P&O

Najbolja termalna pasta dobavljiva kod nas?

Moram skidati IHS na svojem 3770k i promijeniti pastu, jer doslovce imam vece temperature cc 15-20C nego ostali 3770k :D

A ipak bu ovo ljepo vruche u mojoj sobi...pa da mogu drzati oc-anog kako treba :=)

Silver 5 ili ima nesto bolje mozda? MX-2 mozda?

ty

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 10:32 (FakeDeath).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ili Silver 5 ili Arctic MX-4 ! Eventualno Noctua NT-H1 u Opricu ! A citao sam da ni Antec Formula nisu lose !

Music As A Weapon !!
13 godina
CPU hladnjaci P&O

Budem uzeo najvjerojatnije dve,tri...pa testirati prvo na vrelom 3870k :D I onda ici u podvige skidanja :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FakeDeath kaže...

Budem uzeo najvjerojatnije dve,tri...pa testirati prvo na vrelom 3870k :D I onda ici u podvige skidanja :D

zalosno sto to moras raditi, ja sam odustao od kupnje i7 3770k radi toga! pa sam ipak uzeo 2011 platformu...LP

ps.sretno!{#}

||| Intel Core™ i7 inside |||
13 godina
Stjepanj kaže...

zalosno sto to moras raditi, ja sam odustao od kupnje i7 3770k radi toga! pa sam ipak uzeo 2011 platformu...LP

ps.sretno!{#}

Kakve to veze točno ima sa 3770k? Imao sam 3komada do sada i ovaj trenutni ima vece temperature od prijasnja dva, kao i ostali, imaju manje nego moj...

Ovaj je ipak malo više forsiran (to je onaj proc sto je Quake prodavao ;)) tako da za mališu koji ide prek 6GHz nije nista cudo :D

Inace ne moram ja to raditi, jer on sasvim normalno radi sa malo vecim temp...Ali ipak ja hocu malo vise od 5GHz sa H90 postici a ovako to ne mogu :=)

13 godina
protjeran
FakeDeath kaže...
Stjepanj kaže...

ps.sretno!{#}

Kakve to veze točno ima sa 3770k? Imao sam 3komada do sada i ovaj trenutni ima vece temperature od prijasnja dva, kao i ostali, imaju manje nego moj...

Ovaj je ipak malo više forsiran (to je onaj proc sto je Quake prodavao ;)) tako da za mališu koji ide prek 6GHz nije nista cudo :D

Inace ne moram ja to raditi, jer on sasvim normalno radi sa malo vecim temp...Ali ipak ja hocu malo vise od 5GHz sa H90 postici a ovako to ne mogu :=)

htio sam reci da me odbilo to da ako ocu to sto i ti morao bi ga delidat! a to ne zelim jer je pre riskantno(mislim pljuga je to ali ipak nikad neznas kaj se more desiti iako mi je cele303 prodavao svog delidanog 3770 naravno bez gare a nov proc:) odbila me hrpa losih komentara/video na kojima je temp.prve jezgre ocajna! nisam zelio okrljasteni 3770k s smecem od paste u njemu...dok to s i7 2600k/2700k napravis bez tih sranja i problema...no uletio mi i7 3930k pa sam ga prodo i uzeo onda ovo sve novo s garancijom...{#}LP

||| Intel Core™ i7 inside |||
13 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Mozeli mi neko pomoc gledam za noctua nh-d14 pa dal se mozda sad i nama isplati da iz eu kupujemo ili da ovdje negdje kod nas nadem taj cooler jer bi mi isto na kraju doslo..ako mi mozete preporucit neku stranicu jer gledam po njusci nema nista samo iz slovenije kako sam skonto ... 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Premala je to razlika u cijeni da kupujes vani , mozda bi te jos vise doslo zbog dostave !

Kod nas ga imas u Opric-informatici za 537kn !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Premala je to razlika u cijeni da kupujes vani , mozda bi te jos vise doslo zbog dostave !

aha, sad sam malo gledo i naletim slucajno na

.. to nije normalno msm ok sto je bucno ali sami ventovi kolko struje potrose i vuku iz napajanja ..jedno je sigurno temperature ( ako su prave) su me iznenadiile {#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
16 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O
Zalman CNPS10X OPTIMA
ili
Hyper 212 EVO ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FeeDzOR kaže...
Zalman CNPS10X OPTIMA
ili
Hyper 212 EVO ?

Hyper 212 EVO !

Music As A Weapon !!
15 godina
Haf932 kaže...

BTW...od sada ubrzo će Noctue biti i u Futura IT trgovini i web shopu...

16 godina
neaktivan
Ma to kapetane Miki! Ovo je definitivno vijest dana za mene.

Posao će vam procvjetati jako brzo i bit će para k'o kenje, jer za Hrvatsku (nažalost) vrijedi ono da ako nisi prisutan u Zagrebu, to ti dođe kao da i nisi prisutan.

Samo hrabro dečkovi i očekujem uskoro onaj novi NH-U12S ili ima da vas nema da vas ima!

NOCTUA POWER FTW!!! (pokažite svoj support i napalčite čovjeku post na najjače)
http://vimeo.com/65574650 • http://www.youtube.com/watch?v=hiA765ultB0
13 godina
CPU hladnjaci P&O

Pozz,imam zalman Z9+,i imam katanu 3 kao cpu cooler,sad me zanima koja je najboja opcija kako da ju postavim,da je ventilator dolje,lijevo,desno ili gore?

jer imam 5 ventova u kučištu,naprijed upuhuje,bočni upuhuje,gornji lijevi upuhuje i stražnji i gornji desni ispuhuju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CPU hladnjaci P&O

pobogu imas 3350p :D tak svejedno kako okrenes

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Doca15 kaže...

Pozz,imam zalman Z9+,i imam katanu 3 kao cpu cooler,sad me zanima koja je najboja opcija kako da ju postavim,da je ventilator dolje,lijevo,desno ili gore?

jer imam 5 ventova u kučištu,naprijed upuhuje,bočni upuhuje,gornji lijevi upuhuje i stražnji i gornji desni ispuhuju.

Okreni ga tako da puse prema straznjoj strani kucista !

Music As A Weapon !!
15 godina
The Man kaže...
Ma to kapetane Miki! Ovo je definitivno vijest dana za mene.

Posao će vam procvjetati jako brzo i bit će para k'o kenje, jer za Hrvatsku (nažalost) vrijedi ono da ako nisi prisutan u Zagrebu, to ti dođe kao da i nisi prisutan.

Samo hrabro dečkovi i očekujem uskoro onaj novi NH-U12S ili ima da vas nema da vas ima!

NOCTUA POWER FTW!!! (pokažite svoj support i napalčite čovjeku post na najjače)

U12S već imam kod sebe na lageru...jedino što je moguća da nije na cjeniku...morat ću vidjet što je s tim webom.

15 godina

I ako si zainteresiran za U12S i ako si u Zagrebu, sad ga imaš priliku dobit sa besplatnom poštarinom...

U subotu smo na LAN eventu u Algebri u Zagrebu, pa ako si zainteresiran ti ga mogu uzet sa sobom da ga tamo pruzmeš.

BTW, za one koji ne znaju, mislim da se BUG neće ljutit za reklamu jer su medijski pokrovitelji, evo linka.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice