Da, dogodilo mi se i to.
Windows 8.1, na Asrock Z77 Extreme 4 zbog drivera sam dobio BSOD na 30% flashanja BIOSa.
Kad upalite PC, vjerojatno ćete čuti 10 ili 12 beepova i ne vidjeti POST, što znači da nema BIOSa i da MBO želi pokrenuti recovery proces. Na LCDu matične bi trebalo pisati F1, F2 pa F9.
Uspio sam spasiti, pa eto nota za ubuduce ako netko ima ovakav problem.
Sa http://www.asrock.com/mb/Intel/Z77%20Extreme4/?cat=Download&os=BIOS skinite posljednji BIOS u Instant Flash obliku (noviji od 2.50 je preporucljivo).
Raspakirajte zip, i taj file (trebao bi biti velik 8192 KB i bez ekstenzije) prebacite na frisko formatirani FAT32 USB.
Izgasite računalo i napajanje, pritisnite power gumb da se isprazni kondenzator (moguće da će se ventilatori na sekundu upaliti, uštekajte USB u sivi port (2.0), upalite napajanje i računalo.
Prvih par puta doći će do F9 i rebootat sama od sebe i činit će se da je sve propalo, ali nije, samo skenira portove za USB.
Prilikom instalacije BIOSa, pojavit će se UEFI screen na monitoru, i moguće da će se sama ploča rebootati usred instalacije, no to je u redu.
Tako da eto, ako netko ima ovaj problem, da zna rješiti.