Asus M4A89TD PRO nvidia SLI

poruka: 9
|
čitano: 1.268
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dali je moguce staviti na ovu mbo dvije nvidia gtx 460 grafe u SLI ? nisam puno googlao pa ako je netko mozda proba ? Na njihovoj https://www.asus.com/Motherboards/M4A89TD_PROUSB3/ stranici zakljucujem da je to neizvedivo pa ako netko ima neka prakticna iskustva da podijeli ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Asus M4A89TD PRO nvidia SLI
auslender kaže...

Dali je moguce staviti na ovu mbo dvije nvidia gtx 460 grafe u SLI ? nisam puno googlao pa ako je netko mozda proba ? Na njihovoj https://www.asus.com/Motherboards/M4A89TD_PROUSB3/ stranici zakljucujem da je to neizvedivo pa ako netko ima neka prakticna iskustva da podijeli ?

Imaš sve na ovoj stranici.

LOL EUNE: oloferno EUW: A4Teach
14 godina

Moguće je spojiti SLI i raditi će.

iclock2much
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 11:21 (zoharbizo).

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

hvala svima probam kad nabavim kablic pa javim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo uspio nakon obilaska desetak trgovina nabaviti SLI konektor i na putu je pa me zanima ako netko zna u koju karticu da prikljucim monitor ili je svejedno nakon sto ih spojim u sli ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

U karticu koja je u gornjem PCIE utoru.

iclock2much

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Znaci nabavio sve i probao na win 8.1 i nema teorije da proradi sli na toj ploci, navodno da radi na win 7 ali nemam vise volje ni isprobavati nakon hrpe drivera i patcheva i stotine stranica googlanja...uglavnom u device manageru vidi dvije grafe ali u nvidia postavkama nula bodova eto moze se zakljucati tema jer sumnjam da je netko probao i napravio nesto slicno...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Re: Asus M4A89TD PRO nvidia SLI
auslender kaže...

Znaci nabavio sve i probao na win 8.1 i nema teorije da proradi sli na toj ploci, navodno da radi na win 7 ali nemam vise volje ni isprobavati nakon hrpe drivera i patcheva i stotine stranica googlanja...uglavnom u device manageru vidi dvije grafe ali u nvidia postavkama nula bodova eto moze se zakljucati tema jer sumnjam da je netko probao i napravio nesto slicno...

Imaš rješenje, zove se dual boot tj. imaš win7 i win 8.1 odjednom, neka ti 8.1 bude za surfanje a win 7 za igricanje. ZA više detalja se opet javi :D

Strm
14 godina
neaktivan

moze lock.

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice